Brezplačen dogodek - Novo rojstvo podjetja

V zadnjem obdobju se je moj pogled na podjetništvo močno spremenil. Podjetja obravnavam kot bitja zavesti, preko katerih se v obliki poslovne vizije na planet prizemljuje duhovni namen. 

Ker ima podjetje svojo zavest, se tudi ta na pomembnih prelomnicah na novo osmišlja in rojeva. Podobno, kot se na novo osmišlja in rojeva zavest naše duše. Verjamem, da si v življenju vsaj enkrat že dosegel-a prelomnico, ko se ti je zazdelo, da si se na novo rodila-a. 

Zavest podjetja se na novo rodi takrat, ko duhovni namen in vizija podjetja prerasteta obstoječe delovanje in poslovanje podjetja. In prav to se že nekaj časa dogaja v kar treh podjetjih, kjer aktivno sodelujem.

Vrhunec tega obdobja globokih sprememb pa si želim doživeti skupaj s tabo! Vabim te, da se mi pridružiš na brezplačnem dogodku – Novo rojstvo podjetja, ki bo v soboto, 4. 6. 2022, med 10. in 14. uro, v hotelu Radisson Blu Plaza Ljubljana.  

Navdih za predavanja oz. dogodke vedno črpam iz sveta duhovnosti in podjetništva. Tudi na tem dogodku ne bo prav nič drugače. Dogodek je zasnovan iz dveh delov – predavanja & predstavitve nove podobe ter projektov kar treh podjetij. V nadaljevanju ti zaupam še več ;))

Komu je dogodek namenjen? Na eni strani vsem (bodočim) podjetnikom in vizionarjem, ki si želijo razširiti obzorje duhovnega in poslovnega sveta, na drugi strani pa vsem (bodočim) navdušencem nad delom in vizijo podjetij – Miha Itanimon Korošec, Dream Creator in Mayarula. 

Moje poslanstvo je ustvarjati vizionarje. Svet, poln vizionarjev, je lepši svet. Naj ti na kratko predstavim svoje delo in vizijo!

Sem Miha Itanimon Korošec – medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar.

Pri svojih 18. letih sem odprl svoje podjetje in tako zdaj že tretje leto delujem kot medij za sporočila duhovnega vodstva pod osebno blagovno znamko – Miha Itanimon Korošec.

Leto dni nazaj sem ustanovil še blagovno znamko Dream Creator. Kot poslovni svetovalec pa sodelujem tudi pri razvoju podjetja Mayarula, ki ga je pred dvema letoma in pol ustanovila moja mami. Med drugim si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent in tako s filmom spremeniti svet.

Miha Itanimon Korošec
Kanaliziranje sporočil duhovnega vodstva, dogodki in vsebine o duhovnosti in podjetništvu!

Mayarula
Aktivna organska kozmetika za sijočo kožo in mladosten videz!

Dream Creator
Sveti predmeti, duhovne vsebine ter dogodki, ki te prebujajo v življenje uresničevanja tvojih najglobljih sanj!

I. Predavanje

Namen utelesitve: Dogodek želim otvoriti s poglobljeno razlago namena utelesitve. Tega sem za lažjo predstavo razdelil na notranji in zunanji namen utelesitve, slednjega lahko enačimo s poslanstvom. Verjamem, da se te bo med predavanjem dotaknila kakšna iskra navdiha, da še bolj poglobiš dojemanje svojega namena v svetu. 

Nova dimenzija podjetništva: Podjetništvo v novi dobi dobiva nov namen in pomen. Trg se s pospešenim razvojem zavesti na planetu Zemlja iz dneva v dan spreminja. In s tem se spreminja tudi način poslovanja podjetij povsod po svetu. Oblikuje se nova dimenzija podjetništva in komaj čakam, da lahko vse svoje vpoglede v to novo dimenzijo delim tudi s tabo.

Novo rojstvo podjetja: Kot sem že omenil – zavest podjetja se na novo rodi takrat, ko duhovni namen in vizija podjetja prerasteta obstoječe delovanje in poslovanje podjetja. Novo rojstvo podjetja pa se lahko pokaže v najrazličnejših oblikah. Te spoznaš v drugem delu dogodka. 

II. Predstavitev novih projektov

Miha Itanimon Korošec: Predstavitev novih projektov začenjamo s predstavitvijo prenovljene spletne strani in nove smeri poslovanja.

Dream Creator: Nadaljujemo s premiero predstavitvenega videoposnetka zgodbe Dream Creator, ki obeležuje tudi uraden začetek deljenja duhovnih vsebin na priljubljenem spletnem kanalu – YouTube. Sledi še predstavitev novih produktov in nekaj utrinkov nove spletne strani.

Mayarula: Last but not least – premierna predstavitev nove celostne grafične podobe podjetja in novih produktov, ki so nastali v sodelovanju blagovne znamke Mayarula in Dream Creator. 

Bonusi dogodka

I.

Priročnik

Na dogodku prejmeš priročnik, ki obsega vso teoretično znanje in praktične primere novih podob in projektov kar treh različnih podjetij.

II.

Darilni bon v vrednosti 20 €

Darilni bon velja 2 meseca od dogodka in ga lahko izkoristiš za individualno kanaliziranje ali udeležbo na naslednjem dogodku. 

Pridruži se mi na brezplačnem dogodku, ki bo v soboto, 4. 6. 2022, med 10. in 14. uro, v hotelu Radisson Blu Plaza Ljubljana.  

Čeprav je dogodek brezplačen, je za udeležbo na dogodku vseeno obvezna predhodna prijava. Na dogodek se najlažje prijaviš tako, da v prijavni obrazec vpišeš svoje podatke. Hvaležen bom, če boš povezavo dogodka podelil-a še s svojimi prijatelji. 

Ko prejmem tvojo prijavo, ti na tvoj elektronski naslov posredujem vse pomembne informacije o dogodku.

S prijavo pa le pohiti, saj je število mest omejeno. Komaj čakam, da se vidiva v živo!