Delavnica - Načrtovanje in razvoj projekta

 

 

 

Si človek idej in vizij, pa jih ne uspeš realizirati?  Že vrsto let sanjaš 


Z navdušenjem ti predstavljam ekszluzivno delavnico – Načrtovanje in razvoj projekta, kjer s tabo prvič delim moje poslovne skrivnosti projektnega načrtovanja, ki mi že nekaj let pomagajo ustvarjati uspešne rezultate na osebnem in poslovnem področju. 

Naše osebno in poslovno življenje sestojita iz mnogih projektov, ki opisujejo razvoj naše življenjske ali poslovne vizije. Razkrijem ti napredne tehnike in pristope projektnega načrtovanja in razvoja tvojih idej in vizij. 


 

pomagajo voditi in načrtovati uspešne projekte Pridruži se mi na eksluzivni delavnici – Načrtovanje in razvojn podjetja, kjer spoznaš napredne pristope in tehnike načrtovanja in razvoja projekta. To pa še ni vse! Zaupam ti, kako sam postavim energijo projekta, ki vpliva na uspešen razvoj nekega projekta. 

Delavnica je namenjena vsem, ki si želite svoje ideje preoblikovatiu v močne življenjske ali poslovne vizije in jih enostavno relaizirati v svojem osebnem ali poslovnem svetu.

Na delavnici ti razkrijem, kako mi vse te prakse pomagajo voditi in načrtovati uspešne projekte v treh podjetjih, kjer aktivno sodelujem.

Sam verjamem, da so ideje in vizije zavesti višjega namena, ki jih lahko s pravilnim pristopom rodimo v svet. in vizije hitro in enostavno reealizirati

Delavnica – bo potekala  v nedeljo, 27. 11. 2022, med 10. in 14. uro, v centru Ljubljane.

 

Z navdušenjem ti predstavljam retreat – Nova dimenzija podjetništva, kjer te popeljem na potovanje odkrivanja globljih duhovnih dimenzij poslovanja. To je vikend oddih samo zate, kjer ti pomagam odkriti in prepoznati tvoj namen, oblikovati poslovno vizijo in začutiti duhovno bitje – tvoje (bodoče) podjetje, ki se rojeva skozi tebe. 

Retreat bo potekal med 30. 9. in 2. 10. 2022 na neverjetni lokaciji v objemu narave – Veduna Retreat Center. Namenjen je podjetnikom in vsem, ki si to še želijo / želite postati. S tabo delim napredna znanja, praktične primere in izkušnje, ki so meni v zadnjih letih pomagale oblikovati tri močne podjetniške zgodbe, ki soustvarjajo lepši svet.  

Retreat – Nova dimenzija podjetništva je največji samostojni projekt na moji poslovni poti. Hkrati pa projekt, ki najgloblje pooseblja namen, s katerim prihajam na ta svet. Veselim se, da te lahko popeljem na to potovanje.

Podari si vikend oddih, kjer se lahko odklopiš od dimenzije zunanjega sveta in globoko v sebi ustvariš pomembne premike na osebnem, duhovnem in poslovnem področju svojega življenja. Retreat je zasnovan kot duhovna iniciacija, ki bo (na novo) rodila tvoje podjetje! Čas je za nov začetek.

Spoznaj vsebino delavnice

Projektno načrtovanje in časovnica: Na delavnici spoznaš pristope, kako lahko hitro in enostavno svoje ideje razviješ v uspešne poslovne in življenjske projekte. Predstavim ti projektno načrtovanje in časovnico, ki mi že več let pomagata pri načrtovanju mojih projektov. Dobro načrtovanje projekta in izdelava časnovnice je ključno za realizacijo vseh naših idej v uspešne življenjske ali poslovne projekte. Na delavnici prejmeš tudi bonus – digitalna predloga projektnega načrtovanja in časovnica za hitro in enostavno načrtovanje tvojih projektov (več si lahko prebereš v nadaljevanju).

Vision board / tabla vizij: Ustvarjanje vision boarda oz. table vizij je ena najpreprostejših, a hkrati najučinkovitejših tehnik postavitve energije za projekt ali podjetje. Na praktičnem primeru ti predstavim ključne elemente table vizij. Ta ti bo pomagala držati osredotočenost na tvojo vizijo in te vedno znova spomnila na namen, zaradi katerega počneš to, kar počneš.

Postavitev energije s pomočjo meditacije: Meditacija je duhovna praksa, ki nam pomaga dosegati globlja in odmaknjena stanja zavesti. Poveže nas z našim bitjem in vspostavi globok pretok višje zavesti in namena. V stanju globoke meditacije lahko dosegamo globoke iniciacije našega duhovnega namena in vizije v končno realizirano obliko nekega projekta. Predstavim ti, kako lahko z meditacijo prizemljiš višji namen projekta in zanj postaviš močne energijske temelje. Zate sem posnel kanalizirano meditacijo za postavitev energije podjetja ali projekta, ki ti jo po delavnici pošljem na tvoj elektrosnki naslov, da jo lahko kadarkoli ponovno poslušaš.

Odpiranje energijskih portalov: Razvil sem napredne tehnike odpiranja energijskih portalov, ki mi že leto dni spreminjajo življenje. Nekaj tehnik ti predstavim tudi na delavnici, da boš lahko s pomočjo energijskih portalov dosegal uspešne poslovne rezultate. Spoznaš, kako lahko s temi naprednimi tehnikami vzpostaviš povezavo z namenom projekta in ga preoblikuješ v uspešno poslovno ali življenjsko vizijo. Energijske portale in tehnike lahko v celoti spoznaš na delavnici – Odpiranje energijskih portalov (3. 12. 2022).

Uporaba kristalov in svetih predmetov: Kristali in sveti predmeti so energijska orodja, ki prebujajo našo duhovno dimenzijo. Odpirajo energijske portale skozi katere prizemljujejo višji namen in vizije.  Na delavnici ti predstavim več tehnik sodelovanja in informiranja kristalov in svetih predmetov z namenom postavitve energije projekta / podjetja, hitrejše manifestacije in prenosa višjega namena, povečanje prodaje ali obsega poslovanja …

Astrologija v podjetništvu: S premiki in različnimi poravnavami, planeti in ostala nebesna telesa na planetu Zemlja odpirajo nebesne in planetarne portale. To so močne točke v času, ko se na planet Zemlja sidra nova energija in zavest. O nebesnih portalih govorimo, ko opisujemo vpliv različnih nebesnih teles – Sonce, Luna, ozvezdja … na planet Zemlja. Med nebesne portale bi lahko umestili tudi močne točke v času: 2.2., 22.2., 8.8. … O planetarnih portalih pa govorimo takrat, ko opisujemo različne poravnave in premike planetov v našem osončju. Na delavnici spoznaš, kako lahko sodeluješ z nebesnimi in planetarnimi portali in to višjo zavest uporabiš kot vzvod za svoje poslovne uspehe – začetek poslovne poti, lansiranje novih produktov / storitev, sprejemanje pomembnih poslovnih odločitev …

Bonusi delavnice

I.

Priročnik

Zate sem pripravil priročnik, ki obsega moja znanja, izkušnje in praktične primere. Priročnik prejmeš na delavnici v tiskani obliki. 

II.

Digitalna predloga – projektno načrtovanje in časovnica

Po končani delavnici ti na tvoj elektronski naslov pošljem digitalno predlogo – projektno načrtovanje in časovnica. Tako bo načrtovanje in razvoj tvojih projektov hitro in enostavno. 

III.

Meditacija za postavitev energije projekta / podjetja

Na tvoj elektronski naslov ti pravtako pošljem meditacijo, ki jo lahko kadarkoli poslušaš. Pomagala ti bo postaviti energijo za uspešen razvoj tvojega projekta ali podjetja. 

IV.

Darilni bon v vrednosti 20 €

Na delavnici prejmeš še darilni bon v vrednosti 20 €, ki ga lahko unovčiš za vse storitve in dogodke, ki jih ponujam pod svojo osebno blagovno znamko. Darilni bon velja 2 meseca od delavnice. 

Pridruži se mi na izjemni delavnici, ki bo v nedeljo, 27. 11. 2022, med 10. in 14. uro. Delavnica bo potekala v mojih poslovnih prostorih na naslovu – Tavčarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana. 

Cena delavnice je 80 €. Svoje mesto si rezerviraš z bančnim nakazilom na moj TRR račun. 

Na delavnico se najlažje prijaviš tako, da v prijavni obrazec vpišeš svoje podatke. Ko prejmem tvojo prijavo, ti na tvoj elektronski naslov posredujem vse pomembne informacije.

S prijavo pa le pohiti, saj je število mest omejeno. Hvaležen bom, če boš povezavo dogodka podelil-a še s svojimi prijatelji.

Če me še ne poznaš ...

Sem Miha Itanimon Korošec – licenciran medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar.

Pri svojih 18. letih sem odprl svoje podjetje in tako zdaj že več kot tri leta delujem kot medij za sporočila duhovnega vodstva pod osebno blagovno znamko – Miha Itanimon Korošec.

Pred dvema letoma sem ustanovil še blagovno znamko Dream Creator, ki ponuja svete predmete. Ti prebujajo duhovno dimenzijo posameznika. Kot kreativni vodja pa sodelujem tudi pri razvoju podjetja Mayarula, ki ga je pred tremi leti ustanovila moja mami. Med drugim si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent in tako s filmom spremeniti svet.

Miha Itanimon Korošec
Kanaliziranje sporočil duhovnega vodstva, dogodki in vsebine o duhovnosti in podjetništvu

Mayarula
Aktivna organska kozmetika za sijočo kožo
in mladosten videz

Dream Creator
Sveti predmeti, duhovne vsebine ter dogodki, ki prizemljujejo vizijo nove dobe