Dogodek - Postavitev vizije v letu 2022

Pred nami je novo leto – leto 2022, ki v sebi nosi neverjetno priložnost uspeha in prebojev na vseh področjih življenja. V letu 2022 bomo bolj kot kadarkoli prej mojstrili vlogo znotraj svoje osebne vizije, ki smo jo zase izbrali še pred utelesitvijo na planet Zemlja. In ker je moje poslanstvo ustvarjati vizionarje, tudi ta dogodek namenjam vizionarjem in podjetnikom, pa seveda vsem tistim, ki si to želijo (želite) v letu 2022 postati. 

Predstavljam ti dogodek – Postavitev vizije v letu 2022, ki bo v soboto, 8. 1. 2021 med 9. in 12. uro v Ljubljani.

Vsebinska zasnova dogodka se mi je dokončno sestavila na zadnji večer leta 2021, ko sem zase kanaliziral duhovno iniciacijo postavitve vizije v letu 2022 in s pomočjo te kanalizirane meditacije dosegel največji preboj ob odkrivanju moje življenjske vizije. Zdaj je ta vizija jasnejša kot kadarkoli prej in vse to, si želim tudi zate!

Na dogodku se boš še globlje povezal-a s svojo vizijo in postavil-a močne temelje, da v letu 2022 te vizije postanejo tvoja resničnost!

Dogodek sem razdelil v 3 vsebinske sklope. Ob tem pa te na poti odkrivanja in postavljanja tvoje osebne vizije v letu 2022 podprem še s štirimi bonusi, ki ti jih predstavim v nadaljevanju. 

I. Predavanje

V uvodnem predavanju se dotaknem nekaj osnov obstoja vesolja (duhovni in fizični svet) in naše dušne utelesitve (primarni namen utelesitve, dušne izbire, načrt našega življenja – usoda, duhovno vodstvo in duhovne sposobnosti).

Kasneje pa ti v predavanju razkrijem še izbiro vloge znotraj tvoje osebne vizije, pomen poslanstva in namena, s katerim prihajaš na ta svet. 

Dotaknili se bomo treh področij življenja – osebnega, duhovnega in poslovnega, da boš v naslednjem letu na prav vsakem iz med teh področij dosegel preboj. Ob koncu ti predstavim še napredne tehnike načrtovanja vizije, ki so pomembne za zadnji sklop dogodka.

II. Ritual in kanalizirana meditacija

V prvem delu drugega sklopa te popeljem v kanaliziran ritual s kristalom ametist, ki ti ga na dogodku podarim. Ritual ti bo pomagal odpreti tvoje 3. oko, da se boš med meditacijo še lažje odprl za uvide tvojih velikih vizij leta 2022. 

V drugem delu pa zate, kot medij za sporočila duhovnega vodstva kanaliziram še meditacijo – duhovna postavitev tvoje osebne vizije v letu 2022. Meditacija te pepeljala na duhovno potovanje skozi višje dimenzije tvojega obstoja. Z biserno belim žarkom svetlobe tvojega višjega namena boš posvetil skozi prizmo vstopa v leto 2022 in v mavričnih žarkih svetlobe postavil temelje in pogoje, da se tvoje osebne vizije lahko v letu 2022 tudi uresničijo. 

Ob zaključku te izjemno močne meditacije pa te duhovno vodstvo postavi še v doživljanje tvoje najgloblje vizije leta 2022, ki pa bo najverjetneje segla tudi širše teh okvirjev. Z vsako duhovno iniciacijo postavitve vizije namreč sebe odpreš za močne uvide, kaj vse je mogoče zate znotraj tvoje utelesitve. Tako tvoj višji namen utelesitve resnično najde način, kako lahko obogati svet, v katerem živiš.

III. Načrtovanje vizije za leto 2022

Uvidi, ki jih prejmeš v meditaciji bodo čudovita iztočnica odkrivanja in načrtovanja tvoje vizije še v zadnjem sklopu dogodka. Predstavim ti tehnike načrtovanja vizije in te popeljem v voden kreativni proces ustvarjanja močnih načrtov in strategij tvojega delovanja na osebnem, duhovnem in poslovnem področju za leto 2022.

Štirje bonusi, ki te še dodatno podprejo ...

I.

Priročnik v tiskani obliki

Na dogodku prejmeš priročnik, ki obsega teoretično znanje in napredne tehnike načrtovanja tvoje vizije. 

II.

Kristal ametist

Kristal ametist ti bo v ritualu odpiranja 3. očesa aktivno pomagal prebujati globlje uvide tvoje vizije. Odneseš ga s sabo domov, da te tudi v tvojem zasebnem življenju podpre pri raziskovanju in odkrivanju tvoje vizije. 

III.

Zvočni posnetek rituala in kanalizirane meditacije

Ritual in kanalizirano meditacijo bom med samim dogodkom zvočno posnel in ti posnetek po dogodku poslal na tvoj elektronski naslov. Tako lahko kadarkoli ponovno poslušaš ritual in meditacijo in se odpreš za nove preboje odkrivanja tvoje vizije. 

IV.

Podpora pri načrtovanju vizije po dogodku

V priročnik bom za piko na i vključil še nekaj naprednih tehnik postavljanja in uresničevanja tvojih vizij, da lahko s procesom odkrivanja nadaljuješ v svojem ritmu še po dogodku. 

Povabim te, da se v letu 2022 predaš svoji viziji in se mi pridružiš na dogodku pri odkrivanju le te. Dogodek –  Postavitev vizije v letu 2022 bo v soboto,  8. 1. 2021 med 9. in 12. uro v Ljubljani. Cena dogodka je 80€.

Za udeležbo na dogodku je obvezna predhodna prijava. Pohiti, število mest je omejeno. Svoje mesto si rezerviraš z bančnim nakazilom vrednosti dogodka na moj TRR račun. Vse tehnične informacije o dogodku in naslov nove lokacije (zaradi velike števila prijav) ti ob prijavi pošljem na tvoj elektronski naslov. 

DARILNI BON

Z nakupom darilnega bona boš nepresredno vpet v proces odkrivanja vizije osebe, kateri darilni bon podariš.
Vrednost darilnega bona določiš sam-a. Darilni bon velja 6 mesecev od nakupa. Darilnega bona ni mogoče zamenjati za denar.