Dogodek - Postavitev zavestnega podjetja

Samostojna podjetniška pot je vse prej kot enostaven korak. To si kot podjetnik ali podjetnica verjetno že spoznal-a. Kot bodoči podjetnik ali podjetnica pa boš najverjetneje to na svoji koži izkusil-a še pred uradnim začetkom tvojega poslovanja. 

Kljub preizkušnjam in izzivom na tej poslovni poti pa je ravno to pot, ki te pelje do svobodnega in izpopolnjujočega življenja.

Samostojna poslovna pot podjetniku omogoča nenehno odkrivanje njegovega namena in pa priložnost, da ta namen preko svoje poslovne vizije aktivno prizemljuje na ta planet. Tako je lahko tudi tvoja poslovna zgodba del spremembe, ki jo planet Zemlja v tem trenutku krvavo potrebuje!

Zavestno podjetje je podjetje, ki se zaveda svojega duhovnega namena in se v vsakem trenutku bori za vizijo, v katero verjame. V času teh nenadnih sprememb in rušenju starih sistemov poslovanja zavestni podjetnik ne vstopa v vlogo žrtve, ampak išče priložnosti rasti in razvoja. 

Lepo vabljen-a na dogodek – Postavitev zavestnega podjetja, ki bo v soboto, 9. 4. 2022 med 10. in 13. uro v Ljubljani. Dogodek je namenjen podjetnikom in seveda vsem tistim, ki si to še želijo (želite) postati. 

Skozi dogodek se bosta ves čas prepletala dva sklopa – predavanje in postavitev poslovne poti tvojega zavestnega podjetja. Z bonusi, ki jih prejmeš v sklopu dogodka pa te podprem, da z načrtovanjem in postavljanjem poti tvojega podjetja nadaljuješ še v svojem ritmu tudi po dogodku.

Moje poslanstvo je ustvarjati vizionarje. Svet poln vizionarjev, je lepši svet. Naj ti na kratko predstavim moje delo in vizijo!

Sem Miha Itanimon Korošec – medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar.

Pri svojih 18. letih sem odprl svoje podjetje in tako zdaj že tretje leto delujem kot medij za sporočila duhovnega vodstva pod osebno blagovno znamko – Miha Itanimon Korošec.

Leto dni nazaj sem ustanovil še blagovno znamko Dream Creator. Kot poslovni svetovalec pa sodelujem tudi pri razvoju podjetja Mayarula, ki ga je dve leti in pol nazaj ustanovila moja mami. Med drugim si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent in tako s filmom spremeniti svet.

Miha Itanimon Korošec
Kanaliziranje sporočil duhovnega vodstva, dogodki in spletni programi o duhovnosti in podjetništvu!

Mayarula
Aktivna organska kozmetika za sijočo kožo in mladosten videz!

Dream Creator
Sveti predmeti in duhovne vsebine, ki te prebujajo v življenje uresničevanja tvojih najglobljih sanj!

I. Predavanje

Tvoj namen in poslanstvo: Zaupam ti orodja in tehnike, kako lahko še lažje odkriješ svoje poslanstvo, ga pretvoriš v uspešno poslovno zgodbo in tako zaživiš svoj najvišji potencial.

Nova dimenzija podjetništva: Podjetništvo v novi dobi planeta Zemlja dobiva nov namen in pomen. Predstavil ti bom novo dimenzijo podjetništva, ki bo popolnoma spremenila tvoj pogled na tvoje (bodoče) podjetje. 

Zavestno podjetje: Spoznal-a boš pomen zavestnega podjetništva, ki bo zagotovo spremenil način tvojega poslovanja in odprl nova obzorja tvoje poslovne rasti. 

Postavitev energije podjetja in projekta: Za uspešno poslovanje tvojega podjetja so potrebni močni temelji na katerih boš lahko gradil-a svojo poslovno vizijo. Na dogodku ti predstavim tehnike, kako sam postavim močne duhovne temelje za rast in razvoj mojih blagovnih znamk in projektov. 

Osnutek poslovnega načrta: Brez poslovnega načrta bo tvoje podjetje težko eksponentno rastlo, zato ti na dogodku predstavim prva poglavja poslovnega načrta, ki so pomembna za razvoj tvojega zavestnega podjetja. 

Duhovno vodstvo in kristali v podjetništvu: Spoznal-a boš, kako lahko s pomočjo duhovnega vodstva in uporabe kristalov tvoja poslovna ideja še lažje postane uspešna poslovna zgodba.

II. Postavitev zavestnega podjetja

Teorija in praksa: Dogodek sem zasnoval kot preplet teorije in prakse. Že med samim dogodkom te popeljem v načrtovanje in postavitev zavestnega podjetja. 

Načrtovanje in postavitev zavestnega podjetja po dogodku: Dogodek bo vstopna točka, da osvojeno znanje in prakso pretvoriš v nove pristope poslovanja tvojega podjetja. Pripravil sem predlogo načrta postavitve tvojega podjetja, da svojemu podjetju odpreš novo dimenzijo razvoja!

Gradiva in bonusi za uspešno postavitev zavestnega podjetja!

I.

Priročnik in dva fascikla

Na dogodku prejmeš priročnik, ki obsega vso teoretično znanje. Prejmeš še dva praktična fascikla – Postajam človek z vizijo. Tanjši fascikel je namenjen sprotnemu načrtovanju, debelejši fascikel pa shranjevanju tvojih idej in načrtov preteklih projektov.

II.

Dve kanalizirani meditaciji

Ena od tehnik postavitve zavestnega podjetja je tudi aktivacija namena tvojega podjetja. Posnel sem dve meditaciji, ki jih po dogodku prejmeš na svoj elektronski naslov. Ena je namenjena podjetnikom, druga pa vsem, ki si to še želijo (želite) postati. 

III.

Darilni bon v vrednosti 20 €

Darilni bon velja 2 meseca od dogodka in ga lahko izkoristiš za individualno kanaliziranje, nakup spletnega programa ali udeležbo na naslednjem dogodku. 

IV.

Predloga načrta postavitve tvojega podjetja

Dogodek je zasnovan tako, da te po predlogi načrta vodi v postavitev zavestnega podjetja še po dogodku. Predloga načrta je poleg priročnika vstavljena v fascikel.  

Predaj se svoji poslovni viziji in svoje podjetje ponesi v novo dimenzijo poslovanja! Pridruži se mi na dogodku – Postavitev zavestnega podjetja, ki bo v soboto, 9. 4. 2022 od 10. do 13. ure v Ljubljani. Cena dogodka je 80€.

Za udeležbo na dogodku je obvezna predhodna prijava. Pohiti, število mest je omejeno. Svoje mesto si rezerviraš z bančnim nakazilom v vrednosti dogodka na moj TRR račun. Vse tehnične informacije ti ob prijavi pošljem na tvoj elektronski naslov. 

DARILNI BON

Z nakupom darilnega bona boš nepresredno vpet v proces odkrivanja vizije osebe, kateri darilni bon podariš.
Vrednost darilnega bona določiš sam-a. Darilni bon velja 6 mesecev od nakupa. Darilnega bona ni mogoče zamenjati za denar.