Prirejam inspirativne dogodke, ki te popeljejo na pot odkrivanja tvojega namena in vizije!

I.

Delavnica – Odpiranje energijskih portalov (Dream Creator)

Razvil sem napredne tehnike odpiranja energijskih portalov, ki mi že leto dni spreminjajo življenje. Si tudi ti želiš postati mojster ukrivljanja realnosti? Prepričan sem, da imam nekaj zate. 

Naj začnem na začetku. Priznam, da sem se v poplavi vseh ponudb in različnih tehnik v svetu duhovnosti v preteklosti že opekel. V zadnjih štirih letih moje duhovne poti sem preizkusil že ogromno različnih tehnik in duhovnih praks, ki pa so zgolj deloma zadovoljile moje potrebe celostnega duhovnega razvoja.

Pred letom dni pa se je moja zavest srečala z energijskimi portali, ki so ukradli moje srce. Ti so odprli povsem nove nivoje raziskovanja moje duhovne dimenzije in s pomočjo moje prebujene sposobnosti povezovanja z višjimi svetlobnimi bitji sem dodobra raziskal njihov pomen in namen.

Prevzeli so me do te mere, da sem svoja spoznanja o energijskih portalih usmeril v razvoj lastnih naprednih tehnik odpiranja energijskih portalov. Same tehnike odpiranja energijskih portalov so sposobnost ukrivljanja realnosti in celovitega duhovnega razvoja. Ker si to želim tudi zate, sem pripravil izjemno delavnico – Odpiranje energijskih portalov, kjer ti te tehnike v celoti tudi predstavim. Delavnica bo v soboto, 3. 12. 2022 med 9.30 in 14. uro, v Ljubljani. 

Spoznaj pretekle dogodke

I.

Retreat – Nova dimenzija podjetništva

 

Z navdušenjem ti predstavljam retreat – Nova dimenzija podjetništva, kjer te popeljem na potovanje odkrivanja globljih duhovnih dimenzij poslovanja. To je vikend oddih samo zate, kjer ti pomagam odkriti in prepoznati tvoj namen, oblikovati poslovno vizijo in začutiti duhovno bitje – tvoje (bodoče) podjetje, ki se rojeva skozi tebe. 

Retreat bo potekal med 30. 9. in 2. 10. 2022 na neverjetni lokaciji v objemu narave – Veduna Retreat Center. Namenjen je podjetnikom in vsem, ki si to še želijo / želite postati. S tabo delim napredna znanja, praktične primere in izkušnje, ki so meni v zadnjih letih pomagale oblikovati tri močne podjetniške zgodbe, ki soustvarjajo lepši svet.  

Retreat – Nova dimenzija podjetništva je največji samostojni projekt na moji poslovni poti. Hkrati pa projekt, ki najgloblje pooseblja namen, s katerim prihajam na ta svet. Veselim se, da te lahko popeljem na to potovanje.

Podari si vikend oddih, kjer se lahko odklopiš od dimenzije zunanjega sveta in globoko v sebi ustvariš pomembne premike na osebnem, duhovnem in poslovnem področju svojega življenja. Retreat je zasnovan kot duhovna iniciacija, ki bo (na novo) rodila tvoje podjetje! Čas je za nov začetek.

II.

Kanaliziran dogodek – Rojstvo svete civilizacije

 

Čeprav se na trenutke zdi, da naša civilizacija propada, se skozi metaforični propad naše civilizacije rojeva nova – sveta civilizacija ljubezni.

Verjameva, da tudi ti čutiš to obdobje globokih sprememb, ki so posledica prehoda človeške civilizacije v višjo dimenzijo. Razvoj zavesti človeštva je bolj kot kadarkoli prej odvisen od vloge posameznika, katerega odgovornost je prebuditi svojo zavest in odpreti srce za čutenje čiste ljubezni.

V zadnjih letih sva se predala raziskovanju duhovne dimenzije obstoja in razvoju zavesti. Prebujeno zavedanje preko podjetja Dream Creator deliva tudi s teboj.

Vizija podjetja je soustvariti sveto civilizacijo in človeštvo popeljati v višjo dimenzijo. Prav s tem namenom prirejava eklsuziven kanaliziran dogodek – Rojstvo svete civilizacije. Dogodek bo v soboto, 24. 9. 2022 med 10. in 13. uro, v Ljubljani.

Dogodek je sestavljen iz treh delov: kanaliziranje sporočil duhovnega sveta o svetih civilizacijah, duhovna iniciacija enosti in pop up shop svetih predmetov. Podroben opis najdeš v nadaljevanju.

ODKRIJ SVET DUHOVNOSTI IN PODJETNIŠTVA!

Prijavi se na e-novičke in prejemaj brezplačne vsebine o duhovnosti in podjetništvu, ugodnosti ter najave dogodkov in spletnih programov.

Na voljo je tudi nakup darilnega bona

Z nakupom darilnega bona boš nepresredno vpet v proces odkrivanja vizije osebe, kateri darilni bon podariš. Vrednost darilnega bona določiš sam-a. Darilni bon velja 6 mesecev od nakupa in ga ni mogoče zamenjati za denar. 

Me še ne poznaš?

Sem Miha Itanimon Korošec – licenciran medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar.

Pri svojih 18. letih sem odprl svoje podjetje in tako zdaj že več kot tri leta delujem kot medij za sporočila duhovnega vodstva pod osebno blagovno znamko – Miha Itanimon Korošec.

Pred dvema letoma sem ustanovil še blagovno znamko Dream Creator, ki ponuja svete predmete. Ti prebujajo duhovno dimenzijo posameznika. Kot kreativni vodja pa sodelujem tudi pri razvoju podjetja Mayarula, ki ga je pred tremi leti ustanovila moja mami. Med drugim si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent in tako s filmom spremeniti svet.

Miha Itanimon Korošec
Kanaliziranje sporočil duhovnega vodstva, dogodki in vsebine o duhovnosti in podjetništvu

Mayarula
Aktivna organska kozmetika za sijočo kožo
in mladosten videz

Dream Creator
Sveti predmeti, duhovne vsebine ter dogodki, ki prizemljujejo vizijo nove dobe