Prirejam inspirativne dogodke, ki te popeljejo na pot odkrivanja tvoje velike vizije!

I.

Delavnica – Odpiranje energijskih portalov

V soboto, 21. 5., skupaj z mojo poslovno partnerko Anjo organizirava delavnico – Odpiranje energijskih portalov, da tudi ti postaneš mojster ukrivljanja realnosti!

Sama tehnika odpiranja energijskih portalov je sposobnost ukrivljanja realnosti in je ena najbolj celostnih duhovnih praks, ki sva jo spoznala na najini dosedanji duhovni poti, hkrati pa je zelo enostavna. Odpiranje energijskih portalov lahko uporabljaš kot samostojno tehniko, hkrati pa ti bo služila kot edinstvena dopolnitev k tvoji duhovni praksi. Tako bo ta postala še močnejša in bolj učinkovita.

V preteklem letu sva razvila res napredno tehniko odpiranja energijskih portalov, ki jo želiva deliti tudi s tabo, da boš lahko tudi ti z njeno pomočjo v svojem življenju ustvaril tisto, kar si resnično želiš!

Napredno tehniko odpiranja energijskih portalov ti v celoti predstaviva na premierni delavnici, ki sva jo zasnovala kot preplet teoretičnega in praktičnega dela. Po delavnici boš samostojno in suvereno izvajal tehniko odpiranja energijskih portalov na prostoru, energijskem polju in fizičnem predmetu!

ODKRIJ SVET DUHOVNOSTI IN PODJETNIŠTVA!

Prijavi se na e-novičke in prejemaj brezplačne vsebine o duhovnosti in podjetništvu, ugodnosti ter najave dogodkov in spletnih programov.

DARILNI BON

Z nakupom darilnega bona boš nepresredno vpet v proces odkrivanja vizije osebe, kateri darilni bon podariš.
Vrednost darilnega bona določiš sam-a. Darilni bon velja 6 mesecev od nakupa in ga ni mogoče zamenjati za denar. 

PROSTOR, KJER POTEKAJO VSI DOGODKI

Vsi dogodki potekajo v živo v mojih poslovnih prostorih na naslovu Tavčarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana.