Prirejam inspirativne dogodke, ki te popeljejo na pot odkrivanja tvoje velike vizije!

I.

Delavnica: Izdelaj in odrpi svoj portal za leto 2022!

Vstopi v leto 2022 s svojim osebnim portalom!

V soboto, 29. 1. 2022 ob 9h v centru Ljubljane organizirava delavnico – Izdelaj in odpri svoj osebni portal za leto 2022!

Delavnica bo pravo duhovno potovanje v objemu najinega čudovitega poslovnega prostora. Za nekaj ur se boš lahko odklopil od zunanjega sveta, našel svoj notranji mir in ga nato s pomočjo lovilca sanj prinesel še v objem svojega doma!

Izdelan lovilec sanj s kristalom ti bo vse leto odpiral močan energijski portal, da še lažje uresničiš svoje namere in vizije!

V nadaljevanju spoznaš na kakšno izjemno duhovno potovanje te popeljeva …

II.

Dogodek: Postavitev vizije za leto 2022

Pred nami je novo leto – leto 2022, ki v sebi nosi neverjetno priložnost uspeha in prebojev na vseh področjih življenja. V letu 2022 bomo bolj kot kadarkoli prej mojstrili vlogo znotraj svoje osebne vizije, ki smo jo zase izbrali še pred utelesitvijo na planet Zemlja. In ker je moje poslanstvo ustvarjati vizionarje, tudi ta dogodek namenjam vizionarjem in podjetnikom, pa seveda vsem tistim, ki si to želijo (želite) v letu 2022 postati. 

Predstavljam ti dogodek – Postavitev vizije v letu 2022, ki bo v soboto, 8. 1. 2021 med 9. in 12. uro v Ljubljani. Na dogodku se boš še globlje povezal-a s svojo vizijo in postavil-a močne temelje, da v letu 2022 te vizije postanejo tudi resničnost!

DARILNI BON

Z nakupom darilnega bona boš nepresredno vpet v proces odkrivanja vizije osebe, kateri darilni bon podariš.
Vrednost darilnega bona določiš sam-a. Darilni bon velja 6 mesecev od nakupa in ga ni mogoče zamenjati za denar. 

PROSTOR, KJER POTEKAJO VSI DOGODKI

Vsi dogodki potekajo v živo v mojih poslovnih prostorih na naslovu Tavčarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana.