Predstavljam ti zgodbo blagovne znamke Dream Creator!

Leto dni nazaj se je mojemu osebnemu brandu Miha Itanimon Korošec pridružila še poslovna zgodba blagovne znamke Dream Creator! Idejo za blagovno znamko sem dobil v prvem lockdown-u, 29. marca 2020. Združuje točno to, kar želim predstaviti ljudem po vsem svetu …

Vse se je začelo z razkritjem pomembne vizije v mojih sanjah!

Prav zaradi teh sanj sem začel raziskovati njihov globlji pomen. Sanje so takrat postale pomemben del mojega življenja in Vesolje je na mojo pot poslalo še lovilce sanj. Kljub temu, da so lovilci sanj v zadnjih letih izgubili vrednost, saj smo ljudje pozabili na njihov višji namen, sem v njih lahko prepoznal svete predmete oz. močna energijska orodja. 

Preko spleta sem si naročil material in izdelal svoj prvi lovilec sanj. V njihove mreže sem  kasneje vpletal še kristale, ki lovilcem. sanj pripišejo poseben namen in povečajo njihovo moč. Kristali me na moji poti duhovne rasti spremljajo že nekaj let. 

Spraševal sem se, kako lahko te svete predmete pribljižam ljudem in hitro spoznal, da bom pri tem potreboval pomoč.

Kljub užitku ob ustvarjanju lovilcev sanj, sem zaradi pomanjkanja časa, enostavno vedel, da mora lovilce sanj izdelovati oseba, ki bo skupaj z mano to zgodbo ponesla v svet. 

Tako se je začelo poslovno sodelovanje z Ano, ki pa se je sicer po pol leta sodelovanja tudi zaključilo. 

Potem pa se je zgodil čudež ...

Spoznal sem Anjo, ki je v moje življenje prinesla velike spremembe. 

Vesolje je ponovno združilo najini poti, da nadaljujeva vizijo, ki naju je povezovala že v enem. iz med prejšnjih življenj!

Zate ustvarjava svete predmete in duhovne vsebine, ki te prebujajo v življenje uresničevanja tvojih najglobljih sanj!

Sveti predmeti so močna energijska orodja, ki nas povezujejo z našo dušo. Dvigajo naše razpoloženje in najpomembneje – popeljejo nas na pot uresničevanja naših sanj!

V najini ponudbi lahko najdeš unikatne lovilce sanj s kristali, komplete za izdelavo lovilca sanj doma / možnost izbire materiala in kristalne palice s kameno strelo. 

Želiva si, da si del edinstvene in bogate izkušnje, ki ti še dolgo ostane v spominu. 

Ob nakupu kateregakoli svetega predmeta na najini spletni strani prejmeš še brezplačen spletni program

Lepo vabljen-a na najino spletno stran, da spoznaš svete predmete in duhovne vsebine in tako stopiš korak bližje svojim sanjam!

ODKRIJ SVET DUHOVNOSTI IN PODJETNIŠTVA!

Prijavi se na e-novičke in prejemaj brezplačne vsebine o duhovnosti in podjetništvu, ugodnosti ter najave dogodkov in spletnih programov.