Individualno kanaliziranje razkriva globine tvojega namena in vizije!

POMEMBNO: Rezervacije terminov za individualno kanaliziranje sprejemam samo še do četrtka, 2. 2. 2023. Izkoristi še zadnjo priložnost in si podari to neprecenljivo izkušnjo. 2. 2. 2023 objavim novo ponudbo, ki več ne zajema individualnega kanaliziranja.

Pred leti si niti v sanjah nisem predstavljal kam me bo vodila pot mojega življenja. Še zdaj včasih komaj dojamem, kam me je ta pot pripeljala. Pri mojih 17. letih sem namreč prebudil dar povezovanja z duhovnim vodstvom. Zdaj že tretje leto tudi poslovno delujem kot medij za sporočila duhovnega sveta in za mano je že več sto individualnih kanaliziranj za kar sem neizmerno hvaležen. 

Sem pa zgodbo individualnih kanaliziranj pripeljal na pomembno in prelomno točko znotraj mojega poslovanja. Sem namreč na točki, ko lahko v dobro mojege vizije in poslanstva zdaj zavestno izberem, s kom želim sodelovati.

Prednost dajem vsem, ki si iskreno želijo spoznati svoj namen in življenjsko/poslovno vizijo in tako na svoj edinstven način soustvariti lepši svet. Sodelovanje v obliki individualnega kanaliziranja je torej namenjeno vsem vizionarjem in podjetnikom, pa seveda vsem tistim, ki si to želijo (želite) postati. 

Sam sicer verjamem, da prav vsak izmed nas na ta planet prihaja z višjim namenom in vizijo, te pa vseeno prosim, da se mi ob rezervaciji termina v nekaj stavkih predstaviš in mi zaupaš, zakaj si želiš sodelovati z mano. Če je tvoja želja dovolj močna in si se pripravljen temu predati, te z veseljem podprem na poti odkrivanja tvoje življenjske vizije. 

Individualno kanaliziranje je prenašanje sporočil tvojega duhovnega vodstva.

Duhovno vodstvo najlažje opišem kot svetlobna bitja višjih dimenzij. Naša dušna pravica je, da nas skozi našo utelesitev pospremijo višja svetlobna bitja, ki so nam dodeljeno še pred utelesitvijo z namenom, da nas varujejo in vodijo po poteh našega življenja. Skrbijo za to, da smo vedno bližje najvišjemu namenu naše utelesitve. 

Naši osebni Angeli in duhovni vodniki do potankosti poznajo našo dušo, učenja, namene in usodo, ki smo jo zase izbrali še pred prihodom na ta planet. Kot medij se povežem s tvojim duhovnim vodstvom in te tako podprem, da prepoznaš svojo veličino in potenciale ter stopiš na pot svojega duhovnega namena in uresničevanja najglobljih sanj!

Popeljem te na pravo duhovno potovanje!

Sprejmem te v prijeten in svetel poslovni prostor, katerega že pred tvojim prihodom energijsko očistim. Še preden začneva se pogovoriva o izkušnji, ki je pred teboj. S tabo delim nekaj kratkih usmeritev. 

Potem lahko začneva. Potrebujem nekaj minut, da se energijsko pripravim in povežem s tvojim duhovnim vodstvom. V tem času se lahko tudi ti prijetno sprostiš in pripraviš na to duhovno potovanje. 

Pred in med samim kanaliziranjem odpiram tudi energijske portale. Tako ne boš del samo kanaliziranja sporočil, ampak globljih duhovnih aktivacij in iniciacij, ki vzporedno podpirajo sporočila. 

Tvoje duhovno vodstvo ti najprej preda uvodno sporočilo, ki traja pribljižno 10-15 minut (odvisno od vsake stranke posebaj). To so sporočila, ki jih v tem trenutku potrebuje slišati tvoja duša.

Po uvodnem sporočilu sledijo odgovori na tvoja vprašanja. Pripraviš si lahko približno 5 vprašanj. Tvoje duhovno vodstvo ti nanje odgovori. Po vsakem predanem odgovoru lahko postaviš naslednje vprašanje ali pa podvprašanje v primeru, da potrebuješ več jasnosti ali bolj konkreten odgovor.

Po eni uri kanaliziranja se to duhovno potovanje zaključi še z zaključnim sporočilom, ki traja nekaj minut.

Vsa sporočila si lahko zvočno posnameš s telefonom ali diktafonom. Tako se boš lahko povsem sprostil-a in prepustil-a tej izkušnji, spročila pa kasneje še večkrat poslušal-a ali prepisal-a.

Ob rezervaciji termina na svoj elektronski naslov prejmeš pdf priročnik, kjer to izkušnjo razdelam po korakih ter te usmerim k pripravi dobrih vprašanj. 

Trajanje: 1 ura
Cena: 188€

Nekaj mnenj zadovoljnih strank

I.

“Miha mi je odprl varen in ljubeč prostor za kanaliziranje sporočil duhovnega sveta, ki je v resnici preseglo vsa moja pričakovanja.

Kljub začetni tremi, sem se že po uvodnem sporočilu povsem sprostila in preostanek seanse doživela v nekakšnem odmaknjenem stanju polnem ljubezni in svetlobe, potočila pa sem tudi marsikatero solzo sreče.

Prejela sem ogromno neprecenljivih informacij ter zelo natančne odgovore na vsa moja vprašanja, pogosto še preden sem jih sploh povedala na glas. Duhovno vodstvo mi je predalo precizne napotke kako naprej na moji življenjski in poslovni poti, prejela sem veliko jasnosti za določene dogodke in osebe in pa celo ritual za razrešitev blokade iz preteklega življenja. Največ pa mi pomeni potrditev ter obsežna razlaga mojega dušnega poslanstva v tej utelesitvi. Besede so preprosto premalo, da bi lahko zares opisala kako me je ta izkušnja obogatila, opolnomočila in osvobodila.

Z radostjo in zaupanjem v življenje sedaj stopam naprej, hvala Miha!”

Špela K. 

II.

“Lahko bi rekla, da je bilo kanaliziranje, ki sem si ga podarila, najlepše in najvrednejše darilo, ki sem ga kdaj koli prejela.

Prejela sem tako močno prepoznavo sebe, da se je v meni zložila sestavljanka, za katero si sploh nisem predstavljala, da je tam zame, v meni. Da je vse to zame sploh mogoče. Ko sem dobila prepoznavno, kdo v resnici sem, se mi zdi,  kakor da se po delčkih na novo rojevam in odkrivam sebe.

Še bolj čutim, kako je vse v življenju v božanskem redu in kako lahko zaupam življenju in Vesolju, da mi bo dostavilo točno to, kar potrebujem.

Z besedami je zelo težko opisati hvaležnost, ki jo čutim. Zato, naj ta mala besedica HVALA povzame srčno in globoko hvaležnost Miha, tebi, da si. Da s tako predanostjo deliš modrost in jasnost, s katero spreminjaš življenja. Hvala za tvojo luč, hvala za tvojo ljubezen.”

Ana M.

Prostor, kjer izvajam individualna kanaliziranja

Kanaliziranja izvajam v živo v mojih poslovnih prostorih na naslovu Tavčarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana. Ob navedbi tehtnega razloga (bolezen, življenje v tujini …) lahko kanaliziranje izvedeva tudi na daljavo preko zooma.

Me še ne poznaš?

Sem Miha Itanimon Korošec – licenciran medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar.

Pri svojih 18. letih sem odprl svoje podjetje in tako zdaj že več kot tri leta delujem kot medij za sporočila duhovnega vodstva pod osebno blagovno znamko – Miha Itanimon Korošec.

Pred dvema letoma sem ustanovil še blagovno znamko Dream Creator, ki ponuja svete predmete. Ti prebujajo duhovno dimenzijo posameznika. Kot kreativni vodja pa sodelujem tudi pri razvoju podjetja Mayarula, ki ga je pred tremi leti ustanovila moja mami. Med drugim si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent in tako s filmom spremeniti svet.

Miha Itanimon Korošec
Kanaliziranje sporočil duhovnega vodstva, dogodki in vsebine o duhovnosti in podjetništvu

Mayarula
Aktivna organska kozmetika za sijočo kožo
in mladosten videz

Dream Creator
Sveti predmeti, duhovne vsebine ter dogodki, ki prizemljujejo vizijo nove dobe

Vesel sem, da sva se našla. Verjamem, da ti lahko pomagam pri odkrivanju tvojega namena in vizije!