Moje poslanstvo je ustvarjati vizionarje. Svet, poln vizionarjev, je lepši svet!

Pred leti si niti v sanjah nisem predstavljal kam me bo vodila pot mojega življenja. Še zdaj včasih komaj dojamem, kam me je ta pot pripeljala. Pri mojih 17. letih sem namreč prebudil dar povezovanja z duhovnim vodstvom. Zdaj že tretje leto tudi poslovno delujem kot medij za sporočila duhovnega sveta in za mano je že več sto individualnih kanaliziranj za kar sem neizmerno hvaležen. 

Sem pa zgodbo individualnih kanaliziranj pripeljal na pomembno in prelomno točko znotraj mojega poslovanja. Sem namreč na točki, ko lahko v dobro mojege vizije in poslanstva zdaj zavestno izberem s kom želim sodelovati.

Prednost dajem vsem, ki si iskreno želijo spoznati svojo vizijo in tako na svoj edinstven način spremeniti svet. Sodelovanje v obliki individualnega kanaliziranja je torej namenjeno vsem vizionarjem in podjetnikom, pa seveda vsem tistim, ki si to želijo (želite) postati. 

Sam sicer verjamem, da prav vsak izmed nas na ta planet prihaja z višjim namenom in vizijo, te pa vseeno prosim, da se mi ob rezervaciji termina v nekaj stavkih predstaviš in mi zaupaš, zakaj si želiš sodelovati z mano. Če je tvoja želja dovolj močna in si se pripravljen temu predati, te z veseljem podprem na poti odkrivanja tvoje življenjske vizije. 

INDIVIDUALNO KANALIZIRANJE PO TEHNIKI CELESTIAL INSPIRATION™

Individualno kanaliziranje je prenašanje sporočil tvojega duhovnega vodstva.

Duhovno vodstvo najlažje opišem kot svetlobna bitja višjih dimenzij. Naša dušna pravica je, da nas skozi našo utelesitev pospremijo višja svetlobna bitja, ki so nam dodeljeno še pred utelesitvijo z namenom, da nas varujejo in vodijo po poteh našega življenja. Skrbijo za to, da smo vedno bližje najvišjemu namenu naše utelesitve. 

Naši osebni Angeli in duhovni vodniki do potankosti poznajo našo dušo, učenja, namene in usodo, ki smo jo zase izbrali še pred prihodom na ta planet. 

Kot medij se povežem s tvojim duhovnim vodstvom, da te še lažje podprejo, razkrijejo tvoje potenciale ter te popeljejo na pot uresničevanja tvojih sanj in izpolnitve tvojega dušnega namena. 

POTEK SEANSE INDIVIDUALNEGA KANALIZIRANJA

Sprejmem te v prijeten in svetel poslovni prostor, katerega že pred tvojim prihodom energijsko očistim. Še preden začneva se pogovoriva o izkušnji, ki je pred tabo. S tabo delim nekaj kratkih usmeritev. 

Potem lahko začneva. Potrebujem nekaj minut, da se energijsko pripravim in povežem s tvojim duhovnim vodstvom. V tem času se lahko tudi ti prijetno sprostiš in pripraviš na to duhovno potovanje. 

Tvoje duhovno vodstvo ti najprej preda uvodno sporočilo, ki traja pribljižno 10-15 minut (odvisno od vsake stranke posebaj). To so sporočila, ki jih v tem trenutku potrebuje slišati tvoja duša.

Po uvodnem sporočilu sledijo odgovori na tvoja vprašanja. Pripraviš si lahko približno 5 vprašanj. Tvoje duhovno vodstvo ti nanje odgovori. Po vsakem predanem odgovoru lahko postaviš naslednje vprašanje ali pa podvprašanje v primeru, da potrebuješ več jasnosti ali bolj konkreten odgovor.

Po eni uri kanaliziranja se to duhovno potovanje zaključi še z zaključnim sporočilom, ki traja nekaj minut.

Vsa sporočila si lahko zvočno posnameš s telefonom ali diktafonom. Tako se boš lahko povsem sprostil-a in prepustil-a tej izkušnji, spročila pa kasneje še večkrat poslušal-a ali prepisal-a.

Ob rezervaciji termina na svoj elektronski naslov prejmeš pdf priročnik, kjer to izkušnjo razdelam po korakih ter te usmerim k pripravi dobrih vprašanj. 

Trajanje: 1 ura
Cena: 188€

Nekaj mnenj zadovoljnih strank ...

I.

“Miha mi je odprl varen in ljubeč prostor za kanaliziranje sporočil duhovnega sveta, ki je v resnici preseglo vsa moja pričakovanja.

Kljub začetni tremi, sem se že po uvodnem sporočilu povsem sprostila in preostanek seanse doživela v nekakšnem odmaknjenem stanju polnem ljubezni in svetlobe, potočila pa sem tudi marsikatero solzo sreče.

Prejela sem ogromno neprecenljivih informacij ter zelo natančne odgovore na vsa moja vprašanja, pogosto še preden sem jih sploh povedala na glas. Duhovno vodstvo mi je predalo precizne napotke kako naprej na moji življenjski in poslovni poti, prejela sem veliko jasnosti za določene dogodke in osebe in pa celo ritual za razrešitev blokade iz preteklega življenja. Največ pa mi pomeni potrditev ter obsežna razlaga mojega dušnega poslanstva v tej utelesitvi. Besede so preprosto premalo, da bi lahko zares opisala kako me je ta izkušnja obogatila, opolnomočila in osvobodila.

Z radostjo in zaupanjem v življenje sedaj stopam naprej, hvala Miha!”

Špela K. 

II.

“Sporočila duhovnega vodstva, ki mi jih je Miha brezpogojno predal, so mi pomagala, da sem transformirala svoj pogled na svet, se povezala z višjim delom sebe, si razširila zavedanje in začela pogumno slediti svoji viziji, ki sem jo ves čas čutila globoko v sebi. Spoznala sem svoje dušne darove in dobila usmeritve za delovanja, ki mi omogočajo, da svoje darove tudi delim v svet. S sledenjem viziji, ki jo je vesolje pripravilo zame, je moje življenje bolj lahkotno, zelo izpolnjujoče in z vsakim korakom proti srčni želji bolj svobodno. V trenutkih, ko ne vidim jasno naslednjega koraka in se v meni prebudijo občutki strahu in negotovosti, se vračam k posnetkom kanaliziranja in poslušam sporočila, ki me napolnijo z resnico, ljubeznijo in zaupanjem, da se vse dogaja v najvišje dobro. Hvaležna sem za vsa bogata in čista sporočila, ki v moje življenje sidrajo moč, pogum in ogromno ljubezni.”

Anja K.

PROSTOR, KJER IZVAJAM INDIVIDUALNA KANALIZIRANJA

Kanaliziranja izvajam izključno v živo v mojih poslovnih prostorih na naslovu Tavčarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana. 

CERTIFIKATI in LICENCA

Minila so že dobra 3 leta od moja prvega zavestnega srečanja z duhovnim svetom. V tem času sem se veliko izobraževal pri svoji duhovni učiteljici Tjaši Dorelay in tako pridobil tri certifikate in dve licenci. 

Življenje pa je seveda konstantno učenje, zato tudi sam vsakodnevno raziskujem nove aspekte duhovnosti in podjetništva.

I.

Celestial Inspiration™

Ta certifikat sem pridobil po opravljenem 40-urnem tečaju Celestial Inspiration™ jeseni 2018. S certifikatom pa še naziv Certified Celestial Inspiration™ practitioner.

II.

Celestial Inspiration™ 2 (2019)

Sledil sem klicu svoje duše in se podal še na 5-dnevni duhovni oddih na otoček v Rovinju pomladi leta 2019. S certifikatom sem prejel še naziv Certified Celestial Inspiration™ Master.

III.

Celestial Inspiration™ 2 (2020)

Poleti 2020 sem ponovno obiskal tečaj Celestial Inspiration™ 2.
Tečaj je potel v obliki 5-dnevnega duhovnega oddiha na slovenski obali. Ponovno sem prejel certifikat Celestial Inspiration™ 2 in naziv Certified Celestial Inspiration™ Master.

IV.

Celestial Inspiration™ Licence

Po duhovnem oddihu sem čutil, da lahko ta dar delim še z drugimi ljudmi. Pri Tjaši Dorelay sem pridobil še licenco. Prav tako me Tjaša kot medija priporoča na svoji spletni strani.

Vesel sem, da sva se našla! Verjamem, da ti lahko pomagam pri odkrivanju tvoje vizije!

ODKRIJ SVET DUHOVNOSTI IN PODJETNIŠTVA!

Prijavi se na e-novičke in prejemaj brezplačne vsebine o duhovnosti in podjetništvu, ugodnosti ter najave dogodkov in spletnih programov.