INSPIRATIVNI DOGODEK

Vizionarsko leto 2024

11. 2. 2024  l  9.00 – 19.00  l  LJUBLJANA ali ONLINE

Pred nami je vizionarsko leto 2024. Leto, ki se ga že nekaj časa veselim kot majhen otrok. Verjamem, da v sebi skriva več kot dovolj razlogov, da se ga lahko veseliš tudi ti.

Moji varuhi in duhovni mojstri mi zadnjih nekaj mesecev pridno razkrivajo energije in potenciale leta 2024. Vstopamo v leto izjemnih premikov in novih začetkov. Za vse, ki bomo tako izbrali, bo to leto izjemnega razvoja in napredka na mnogih področjih našega življenja. Verjamem, da bo leto 2024 rodilo ogromno novih projektov in podjetij, spodbudilo razvoj novih izumov ter tehnologij in napredkov v razvoju naše družbe. Moč se vrača ljudem, ustvarjajo se skupnosti in novi načini delovanja človeštva.

Seštevek letnice je število 8, ki simbolizira nove začetke, velike premike, manifestacijo, uspeh, obilje in razvoj. S takšno energijo bo leto 2024 podprlo vse tiste, ki bomo stopili na pot svojega srca in si dovolili verjeti v svoje sanje

V nedeljo, 11. 2. 2024 prirejam celodnevni Inspirativni dogodek – Vizionarsko leto 2024, ki ti skozi različna predavanja, kanalizirana sporočila in meditacijo razkriva energije in potenciale tega leta. Združuje različne poglede in interpretacije energije leta 2024 in ponuja orodja, kako v tem letu stopiti na pot svojega srca in uresničiti svoje najgloblje sanje.

Prebudi vizionarja v sebi in uresniči svoje najgloblje sanje!

Komu je dogodek namenjen ...

Inspirativni dogodek – Vizionarsko leto 2024 je namenjen vsem, ki si v letu 2024 želite stopiti na pot svojega srca in uresničiti svoje najgloblje sanje. Zasnoval sem ga tako, da ti pomaga odkriti globlje dimenzije tvojega poslanstva in v tebi prebuja vizionarja.

Predano znanje in orodja te bodo podprli pri ustvarjanju novih začetkov in premikov v vizionarskem letu 2024. Dogodek je primeren tudi za (bodoče) podjetnike, ki si želite svoje poslanstvo preoblikovati v uspešno podjetje, ki bo soustvarjalo lepši svet.

Ni pomembno ali si podjetnik ali ne. Pomembno je samo to, da v svojem srcu čutiš, da je čas za nove premike in začetke in si se pripravljen-a predati poti svojega srca, ki ti razkirva tvoj življenjski namen in vizije, s kateremi prihajaš na ta planet. Ko izbereš to pot, te lahko energija leta v polnosti podpre v tvoji srčni nameri za leto 2024.

Izbiraš lahko med tremi različnimi ponudbami.

Udeležba preko spleta

Pridruži se nam preko spleta v udobju svojega doma.
44
 • Posnetek dogodka
 • Postavljanje vprašanj
 • Digitalno gradivo in predloge
 • Tri kanalizirane meditacije

Udeležba v živo

Pridruži se nam v živo z vsemi prednostmi in bonusi.
80
 • Posnetek dogodka
 • Postavljanje vprašanj
 • Tiskano gradivo in predloge
 • Digitalno gradivo in predloge
 • Bonus online predavanje - Leto 2024 skozi oči numerologije s priznano numerologinjo Lili Sorum v vrednosti 22 €
 • Bonus online predavanje - Leto 2024 skozi oči astrologije s priznano astrolognjo Vladimiro Prezeljv vrednosti 22 €
 • Tri kanalizirane meditacije
 • Povezovanje in mreženje
 • Magic Rooty odmori
 • Posebno darilce
Priljubljeno

Ekskluzivna ponudba

Udeležba na dogodku v živo + poslovno kanaliziranje
220
 • Vstopnica za udeležbo dogodka v živo v vrednosti 80 €
 • Poslovno kanaliziranje in osebna usmeritev za leto 2024 v vrednosti 188 €
 • Bonus online predavanje - Leto 2024 skozi oči astrologije v vrednosti 22 €
 • Bonus online predavanje - Leto 2024 skozi oči numerologije v vrednosti 22 €
 • Vse prednosti in bonusi dogodka
 • Prihranek: 92 €

Spoznaj bogat program inspirativnega dogodka!

PREDAVANJE

Namen utelesitve

NAČRT UTELESITVE

Program dogodka začnemo z uvodnim predavanjem, kjer spoznaš namen in načrt utelesitve. Predano znanje bo temelj za vsa naša nadaljna raziskovanja. Še preden se naša duša utelesi v izbrano telo in življenje, pripravi načrt naše utelesitve, ki je tesno povezan z našim življenjskim namenom in vizijo. Pregled načrta utelesitve nam odpre nova obzorja in drugačno razumevanje višjega namena, s katerim vsak izmed nas prihaja na ta planet.

NAMEN IN VIZIJA

Razkrijem ti, kakšen je namen tvoje utelesitve. Razdelimo ga v notranji namen utelesitve, ki opisuje razvoj zavesti posameznika in zunanji namen utelesitve oz. poslanstvo, ki opisuje doprinos svetu. Tako notranji, kot zunanji namen utelesitve temelji na več dejavnikih – pretekla življenja, mojsterstva v izvornih civilizacijah, potreba v svetu … Tako ti pomagam razumeti še tvoje darove in sposobnosti, ki so velik del odkrivanja tvojega namena.

Bonus: Kanalizirana meditacija – Odkrivanje namena utelesitve

Ko razumemo svoj namen utelesitve, pa lahko razumemo še našo življenjsko vizijo, s katero prihajamo na ta planet. Ta povezuje naš namen in potrebo v svetu. Tako še pred utelesitvijo izoblikujemo potencial naše vizije, ki skozi naše odnose, projekte, podjetja in druge oblike dela na planet prizemljuje naš višji namen.

Bonus: Kanalizirana meditacija – Aktivacija življenjske vizije

ZAČETEK NOVEGA CIKLA NA PLANETU ZEMLJA

Planet Zemlja je vpet v kozmični cikel razvoja zavesti. S potovanjem planeta okoli Sonca in potovanjem Osončja okoli žarišča naše galaksije se ustvarjajo cikli vzpona in padca zavesti. Ko se naše Osončje približuje žarišču naše galaksije govorimo o vzponu oz. prebujanju zavesti, ko pa se oddaljuje od žarišča lahko govorimo o padcu oz. spanju zavesti. Čas takšnega cikla je izračun na 25.920 let.

V tem delu predavanja pogledamo v zgodovino našega planeta in prisotnost drugih civilizacij na planetu. Tudi njihovi vzponi in padci zavesti so tesno povezani z menjavanjem kozmičnih ciklov.

Spoznaš, da živimo v izjemnem obdobju – začetku cikla prebujanja zavesti, ki bo na planetu Zemlja ustvaril neverjetne spremembe. Predstavim ti cikel prebujanja in kako sta naš namen in vizija tesno povezana z njim.

KANALIZIRANJE SPOROČIL

Vizionarsko leto 2024

V dopoldanskem delu dogodka te kot medj za sporočila duhovnega vodstva popeljem v svet kanaliziranih sporočil o vizionarskem letu 2024. Leto 2024 je pomemben mejnik prebujanja zavesti na planetu Zemlja in v sebi skriva izjemen potencial tudi za individualen premik v tvojem življenju. 

Spoznaš energije leta 2024, kaj ga bo zaznamovalo in kako lahko delujemo kot posamezniki in skupnost za doseganje novih premikov in novih začetkov za našo civilizacijo. Kanalizirana sporočila bodo usmerjena predvsem v odkrivanje energij leta 2024 in potenciala posameznika znotraj skupnosti, pomena poti našega srca, prebujanju notranjeva vizionarja in razumevanju mojsterstva človeške civilizacije v tem času in prostoru.

PREDAVANJE IN DELAVNICA

Moč prebujenega srca

ZNANSTVENI IN DUHOVNI POMEN SRCA

Srce je naše najmočnejše duhovno orodje. V njem se skriva seme svete civilizacije in prebujena zavest ljubezni. 

Pomen srca spoznaš skozi znanstveno in duhovno razlago. Dotaknemo se elektromagnetnega valovanja in polja, ki ga ustvarja naše srce. Predstavim ti tudi, kako je dih povezan z bitjem našega srca.

Spoznaš zgornjo in spodnjo srčno čakro in kakšna je njuna vloga.

TVOJA POT SRCA IN USTVARJANJE IZ SRCA

Naše srce nas povezuje z enostjo in v sebi nosi spomine naših mojsterstev, preteklih življenj, prihodnosti in naših namenov ter vizij.

Srce v sebi nosi zapis naše poti srca – načrta naše utelesitve, ki je usklajen z našim notranjim in zunanjim namenom utelesitve ter potrebo v svetu. Vse to v srcu oblikuje vizijo za naše življenje, ki pa jo v tem predavanju spoznaš v drugačni luči – kot spomin prihodnosti.

Predstavim ti moč ustvarjanja iz srca, ki pred to kar si želi ali potrebuje nikoli ne postavlja pogoja. Ustvarjanje iz srca je tako najmočnejša oblika ustvarjanja, ki se predvsem sprašuje, zakaj si nekaj želimo.

RITUALI ODPIRANJA SRCA

Odprto in prebujeno srce bo ključ za doseganje novih premikov in uresničevanje naših sanj in vizij v letu 2024. 

V tem poglavju spoznaš praktične rituale odpiranja srca, ki ti bodo pomagali zdraviti ranljivosti, topiti strahove in odpirati tvoje lepo in čisto srce.

Bonus: Kanalizirana meditacija – Moč prebujenega srca

DALJŠI ODMOR

Kosilo v lastni režiji

Med 13. in 15. uro sledi daljši odmor za kosilo v lastni režiji. Na dogodku bom delil nekaj predlogov odprtih restavracij v bližini Kristalne palače. Daljši odmor za kosilo je obenem tudi čudovita priložnost za mreženje in spoznavanje novih srčnih ljudi.

PREDAVANJE

Jure Laharnar

Po kosilu svoje mesto na odru predam posebnemu gostu, svojemu poslovnemu mentorju – Juretu Laharnarju.

Skozi svoje predavanje nas popelje v svet med vizijami in materialnim svetom. Dotaknil se bo misije, vizije in poslanstva v poslu in kako prevzeti kontrolo nad manifestiranjem tega. Večkrat bo nastopilo redefiniranje prepričanj in lastne resnice, saj le tako lahko naredimo potrebne večje premike za bodoči jaz. Spoznaš orodja za krepitev mentalnega zdravja in moč stave na avtentičnost kot najboljšo marketinško strategijo. 

Jure nam predstavi še programe in zgodbe o nas, ki smo se jih naučili verjeti. Pomaga ti prevzeti kontrolo nad lastno narativo in kako lahko s predstavljenimi orodji ustvarimo svojo zgodbo. Predstavi nam tudi marketing kot orodje, da lahko naša zgodba doseže ljudi, ki jo iščejo.

Predavanje bo sestavljeno iz dveh delov. V prvem delu ti Jure preda svoje znanje in orodja, v drugem delu pa odgovori na vsa tvoja vprašanja, ki bodo povod v odpiranje novih tem in dodatnih razlag.

Jure je moj poslovni mentor, ki mi zadnjih nekaj mesecov pomaga na moji poslovni poti. 

Med letoma 2016 in 2021 je delal na več kot 50 projektih v digitalni agenciji AdStar, kjer je postal tudi direktor marketinga in solastnik. Vodil je ekipo 13 oglaševalcev in 10-članski oddelek za ustvarjanje foto in video vsebin. Njegov fokus je bil predvsem na projektu Shine Brown, kjer je zgradil in vodil izjemno ekipo petdesetih ljudi, ki je v štirih letih ustvarila več kot 10.000 sodelovanj z influencerji, ter porabila več kot 5 milijonov evrov v Meta oglasih, kar se je izkazalo kot osemmestni prihodek leta 2021. 

Trenutno ustvarja dve podjetji – Underdog in Buzzverse.

Njegova misija pri podjetju Underdog je navdahniti 1.000.000 ljudi, da se zaljubijo v to, kar počnejo. Ustvarja delavnice, ki so kombinacija skupinskih sej in individualnih mentorskih srečanj ter svetuje podjetjem in posameznikom in jim pomaga monetizirati njihovo strast. 

V podjetju Buzzverse pa po preusmeritvi v letu 2023 ponuja kombinacijo upravljanja z influencer marketingom in svetovanje na področju tega. 

PREDAVANJE

Orodja za uresničevanje vizij

V tem predavanju s teboj delim orodja, ki meni že vrsto let pomagajo pri uresničevanju vizij. Uporaba orodij lahko tudi tebi odpre nove razsežnosti raziskovanja tvojega namena in vizije ter ti pomaga, da predano stopiš na pot svojega srca in uresničevanja tvojih najglobljih sanj.

POSTAVITEV CILJEV

Velikokrat se nam zalomi že pri postavitvi naših ciljev. Ti so lahko preveč ali premalo ambiciozni ali pa za njimi ne stoji srčnen oz. pravi namen. Pomagam ti prepoznati tvoje srčne cilje, ki jih skupaj postaviva v realen čas in prostor. 

S teboj delim tudi digitalno predlogo za postavitev ciljev, ki mi pomaga pri postavitvi in doseganju zastavljenih ciljev. Postavitev ciljev si pogledava na praktičnih primerih.

Bonus: Digitalna predloga – Postavitev ciljev 

ČASOVNICA VIZIJE

Časovnica vizije je izjemno orodje, ki nam pomaga višjo vizijo ali nek cilj razdeliti na manjše smiselne korake oz. mejnike. Uporaba časovnice nam omogoča popoln pregled od začetka do konca uresničevanje neke vizije in razkriva vmesne korake, ki so potrebni za končno uresničitev. Časovnica vizije nam lahko služi kot proti utež viziji v subtilnih svetovih. 

S teboj delim digitalno predlogo za ustvarjanje časovnice vizije in ti tudi to prikažem na praktičnem primeru.

Bonus: Digitalna predloga – Časovnica vizije

PROJEKTNO NAČRTOVANJE

Projektno načrtovanje je ključ do uspešno izpeljanih projektov. Omogoča nam enostavno navigacijo skozi vse faze projektnega načrtovanja in vpogled v poslovne cilje in rezultate.

S teboj delim digitalno predlogo za projektno načrtovanje, ki jo sam uporabljam za načrtovanje različnih projektov. Digitalno predlogo lahko potem tudi ti uporabiš za doseganje življenjskih ali poslovnih projektov. Tudi tukaj si pogledamo praktične primere uporabe te digitalne predloge.

Bonus: Digitalna predloga – Projektno načrtovanje

VISION BOARD

V tem poglavju ti predstavim tablo vizij oz. vision board. Ta predstavlja vizualni prikaz tvojih življenjskih ali poslovnih ciljev in vizij ter te vsakič znova spomni na na tvoj višji namen in vizijo, s katero prihajaš na ta planet. 

Tabla vizij oz. vision board je lahko cel prostor, stena, slika ali plakat, ki združuje vizualne predstavitve tvojih vizij. Predstavlja prostor navdiha, da lažje izbereš moč, pogum in se predaš poti svojega srca. 

SVETI PREDMETI

Sveti predmeti so močna energijska orodja, ki nam lahko pomagajo dosegati zastavljene cilje in vizije. V tem delu predavanja ti predstavim nekaj svetih predmetov, ki meni pomagajo uresničevati moje sanje.

8 IZBRANIH KRISTALOV

Kristali so višja duhovna zavest, ki se na planet Zemlja prizemljuje v obliki izjemnih mineralov in kristalov. Vsak kristal prevaja specifično vibracijo, ki je značilna za to vrsto kristala. Kristali mi že vrsto let pomagajo na poti uresničevanja mojih sanj.

Predstavim ti 8 izbranih kristalov, ki ti bodo pomagali odkriti pot tvojega srca in uresničiti tvoje sanje v letu 2024. 

KANALIZIRANA MEDITACIJA

Postavitev energije leta 2024 in prebujanje notranjega vizionarja

Na koncu dogodka te kot medj za sporočila duhovnega vodstva popeljem še v kanalizirano meditacijo – Postavitev energije leta in prebujanje notranjega vizionarja

Meditacija te poveže z energijsko matrico in potencialom leta 2024, v tebi pa prebudi navdih in predanost odkrivanja tvoje poti srca. Prebuja notranjega vizionarja, ki ga vsak izmed nas nosi globoko v sebi.

Izbiraš lahko med tremi različnimi ponudbami.

Udeležba preko spleta

Pridruži se nam preko spleta v udobju svojega doma.
44
 • Posnetek dogodka
 • Postavljanje vprašanj
 • Digitalno gradivo in predloge
 • Tri kanalizirane meditacije

Udeležba v živo

Pridruži se nam v živo z vsemi prednostmi in bonusi.
80
 • Posnetek dogodka
 • Postavljanje vprašanj
 • Tiskano gradivo in predloge
 • Digitalno gradivo in predloge
 • Bonus online predavanje - Leto 2024 skozi oči numerologije s priznano numerologinjo Lili Sorum v vrednosti 22 €
 • Bonus online predavanje - Leto 2024 skozi oči astrologije s priznano astrolognjo Vladimiro Prezeljv vrednosti 22 €
 • Tri kanalizirane meditacije
 • Povezovanje in mreženje
 • Magic Rooty odmori
 • Posebno darilce
Priljubljeno

Ekskluzivna ponudba

Udeležba na dogodku v živo + poslovno kanaliziranje
220
 • Vstopnica za udeležbo dogodka v živo v vrednosti 80 €
 • Poslovno kanaliziranje in osebna usmeritev za leto 2024 v vrednosti 188 €
 • Bonus online predavanje - Leto 2024 skozi oči astrologije v vrednosti 22 €
 • Bonus online predavanje - Leto 2024 skozi oči numerologije v vrednosti 22 €
 • Vse prednosti in bonusi dogodka
 • Prihranek: 92 €

Naj se ti predstavim, če me še ne poznaš ...

Sem Miha Itanimon Korošec – medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar.

Pri svojih 18. letih sem odprl svoje podjetje, v katerem zdaj že četrto leto delujem kot medij za sporočila duhovnega vodstva. V zadnjih dveh letih sem svoje poslovanje usmeril v odkrivanje nove dimenzije podjetništva, kjer (bodočim) podjetnikom pomagam odkriti njihovo poslanstvo in ga preoblikovati v uspešno podjetje, ki soustvaja lepši svet. Svojo osebno blagovno znamko sem pred kratkim  preimenoval v Nova dimenzija podjetništva™.

Pred tremi leti sem ustanovil še eno blagovno znamko – Dream Creator. Ta ponuja duhovna potovanja, retrete, obrede, svete predmete in ritualne izdelke, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo. 

Kot kreativni vodja sodelujem še pri razvoju podjetja Mayarula, ki ga je pred štirimi leti ustanovila moja mami. Ta ponuja aktivno organsko kozmetiko in ekološka razpršila za prostor.

Med drugim pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent in tako s filmom spremeniti svet. 

Pred kratkim sem bil tudi gost na Juretovem podcastu. Poslušaš ga lahko tukaj.

Ostale epizode Underdog podcasta najdeš na spodnjih povezavah.

Seveda ne gre brez mnogih bonusov ...

POSNETEK DOGODKA

Ne glede na to ali izbereš udeležbo na dogodku v živo ali preko spleta, ti bom po končanem dogodku na tvoj elektronski naslov poslal dostop do posnetka dogodka.

POSTAVLJANJE VPRAŠANJ

Z veseljem bom odgovoril tudi na vaša vprašanja – tako tistim, ki boste prisotni v živo na dogodku in tistim, ki boste dogodek spremljali preko spleta.

TISKANO IN DIGITALNO GRADIVO

Če se dogodka udeležiš v živo prejmeš priročnik v tiskani in digitalni obliki. Ta zajema vso predano znanje, praktične primere in slikovno gradivo za lažje razumevanje vsega predanega znanja in tehnik.

Če se dogodka udeležiš preko spleta prejmeš vso gradivo v digitalni obliki.

TISKANE IN DIGITALNE PREDLOGE

Poleg priročnika v primeru udeležbe v živo prejmeš še tiskane in digitalne predloge, ki ti tudi po dogodku pomagajo dosegati tvoje zastavljene cilje. 

Če se dogodka udeležiš preko spleta prejmeš predloge v digitalni obliki.

Tiskana in digitalna predloga: Postavitev ciljev
Tiskana in digitalna predloga: Časovnica vizij
Tiskana in digitalna predloga: Projektno načrtovanje 

POSNETEK ONLINE  PREDAVANJA – LETO 2024 SKOZI OČI NUMEROLOGIJE

Če se boš dogodka – Vizionarsko leto 2024 udeležil-a v živo ti podarim še posnetek online online predavanja – Leto 2024 skozi oči numerologije v vrednosti 22 €.

Predavanje vodi prinznana numerologinja Lili Sorum.

Spoznaš osnove numerologije, numerološko napoved za leto 2024, kaj se obeta na svetu in kaj na ravni posameznika. Lili ti razkrije še metodo za izbračun tvojega števila življenjske poti in osebnega numerološkega leta ter pregled pomena števil od 1 do 9.

ONLINE PREDAVANJE  l  ZANIMA ME VEČ

POSNETEK ONLINE PREDAVANJA – LETO 2024 SKOZI OČI ASTROLOGIJE

Če se boš dogodka – Vizionarsko leto 2024 udeležil-a v živo ti podarim še posnetek online predavanja – Leto 2024 skozi oči astrologije v vrednosti 22 €.

Predavanje vodi prinznana astrologinja Vladimira Prezelj, ki mi že vrsto let pomaga na moji življenjski in poslovni poti. 

Spoznaš osnove astrologije, energije leta 2024 in kako je astrologija tesno povezana z našim poslanstvom in kako lahko z njim služimo človeštvu in hkrati sebi.

ONLINE PREDAVANJE  l  ZANIMA ME VEČ

KANALIZIRANE MEDITACIJE

Popolnoma vsak po dogodku prejme še zvočne posnetke treh kanaliziranih meditacij, ki lahko postanejo del tvoje duhovne prakse in orodje za uresničevanje tvojih sanj.

Kanalizirana meditacija: Odkrivanje namena utelesitve
Kanalizirana meditacija:
Aktivacija življenjske vizije
Kanalizirana meditacija: Moč prebujenega srca

POVEZOVANJE IN MREŽENJE

Udeležba na dogodku v živo je čudovita priložnost za mreženje in spoznavanje novih srčnih ljudi.  Moja namena je, da se na dogodku spletejo nova prijateljstva in (poslovna) sodelovanja.

NAMESTO KAVNEGA ODMORA – MAGIC ROOTY

Magic Rooty je prvi pravi kavni nadomestek z odličnim okusom po kakavu, ki vsebuje medicinske gobe in izvlečke adaptogenih zelišč z znanstveno-dokazanimi učinki na delovanje možganov, povečanje energije, fokusa in znižanje stresa.

Namesto kavice bo tako med odmori na voljo ta izjemen napitek, ki meni že nekaj mesecev pomaga pri produktivnosti in zbranosti.

Ostale pomembne informacije

DATUM DOGODKA 

Inspirativni dogodek – Vizionarsko leto 2024 bo v nedeljo, 11. 2. 2024 med 9. in 19. uro. 

Med 13. in 15. uro bo daljši odmor za kosilo v lastni režiji.

LOKACIJA

Dogodek bo potekal v Kristalni palači – Ameriška ulica 8, Ljubljana.

Parkirišče je za vse udeležence dogodka brezplačno. 

UDELEŽBA PREKO SPLETA

Inspirativnega dogodka – Vizionarsko leto 2024 se lahko udeležiš tudi preko spleta v udobju svojega doma. 

Izbiraš lahko med tremi različnimi ponudbami.

Udeležba preko spleta

Pridruži se nam preko spleta v udobju svojega doma.
44
 • Posnetek dogodka
 • Postavljanje vprašanj
 • Digitalno gradivo in predloge
 • Tri kanalizirane meditacije

Udeležba v živo

Pridruži se nam v živo z vsemi prednostmi in bonusi.
80
 • Posnetek dogodka
 • Postavljanje vprašanj
 • Tiskano gradivo in predloge
 • Digitalno gradivo in predloge
 • Bonus online predavanje - Leto 2024 skozi oči numerologije s priznano numerologinjo Lili Sorum v vrednosti 22 €
 • Bonus online predavanje - Leto 2024 skozi oči astrologije s priznano astrolognjo Vladimiro Prezeljv vrednosti 22 €
 • Tri kanalizirane meditacije
 • Povezovanje in mreženje
 • Magic Rooty odmori
 • Posebno darilce
Priljubljeno

Ekskluzivna ponudba

Udeležba na dogodku v živo + poslovno kanaliziranje
220
 • Vstopnica za udeležbo dogodka v živo v vrednosti 80 €
 • Poslovno kanaliziranje in osebna usmeritev za leto 2024 v vrednosti 188 €
 • Bonus online predavanje - Leto 2024 skozi oči astrologije v vrednosti 22 €
 • Bonus online predavanje - Leto 2024 skozi oči numerologije v vrednosti 22 €
 • Vse prednosti in bonusi dogodka
 • Prihranek: 92 €

Tukaj najdeš odgovore na vsa najbolj pogosta vprašanja ...

Ispirativni dogodek – Vizionarsko leto 2024 bo potekal v nedeljo, 11. 2. 2024 med 9. in 19. uro, v Kristalni palači, Ameriška ulica 8 (BTC).

Dogodka pa se lahko udeležiš tudi preko spleta.

Inspirativni dogodek – Vizionarsko leto 2024 je hibridni dogodek, kar pomeni, da se ga lahko udeležiš v živo ali pa dogodek spremljaš preko spleta v udobju svojega doma. 

Seveda. V tem primeru se vseeno prijavi na dogodek in izberi udeležbo dogodka preko spleta. Po končanem dogodku na svoj elektronski naslov prejmeš vsa gradiva, bonuse in posnetek dogodka. 

Izbiraš lahko med tremi različnimi ponudbami.

Ponduba #1: Udeležba preko spleta – posnetek dogodka, postavljanje vprašanj, digitalno gradivo in predloge, tri kanalizirane meditacije – 44 €

Ponudba #2: Udeležba v živo – posnetek dogodka, postavljanje vprašanj, tiskano gradivo in predloge, digitalno gradivo in predloge, bonus online predavanje – Leto 2024 skozi oči numerologije s priznano numerologinjo Lili Sorum v vrednosti 22 €, bonus online predavanje – Leto 2024 skozi oči astrologije s priznano astrologinjo Vladimiro Prezelj v vrednosti 22 €, tri kanalizirane meditacije, povezovanje in mreženje, Magic Rooty odmori, posebno darilce – 80 €

Ponudba #3: Ekskluzivna ponudba – Vstopnica za udeležbo dogodka v živo v vrednosti 80 €, Poslovno kanaliziranje in osebna usmeritev za leto 2024 v vrednosti 188 €, bonus online predavanje – Leto 2024 skozi oči numerologije s priznano numerologinjo Lili Sorum v vrednosti 22 €, bonus online predavanje – Leto 2024 skozi oči astrologije s priznano astrologinjo Vladimiro Prezelj v vrednosti 22 €, vse prednosti in bonusi dogodka, prihranek: 92 € – 220 €

Najprej zibereš eno izmed treh ponudb in izpolniš kratek vprašalnik. V najkrajšem možnem času te kontaktiram in na tvoj elektronski naslov pošljem vse pomembne informacije in račun. S plačilom računa si zagotoviš mesto na dogodku. Rok za plačilo je tri dni od prijave. 

Poslovno kanaliziranje je del ekskluzivne ponudbe, kjer poleg vstopnice za dogodek v živo prejmeš še poslovno kanaliziranje in osebno napoved za leto 2024. 

Poslovno kanaliziranje je prenašanje sporočil tvojega duhovnega vodstva in drugih svetlobnih bitij. Namenjeno je podjetnikom in vsem tistim, ki si to še želite / želijo postati.

Ne glede na to, ali si že podjetnik oz. si to še želiš postati, te poslovno kanaliziranje podpre pri raziskovanju in odkrivanju globljih dimenzij tvojega namena in preoblikovanju le tega v uspešno podjetje, ki bo soustvarjalo lepši svet. 

Če izbereš ekskluzivno ponudbo se dogovoriva za termin poslovnega kanaliziranja v mesecu januarju. Več o poslovnem kanaliziranju si lahko prebereš na tej povezavi.

Parkirišče je za vse udeležence dogodka brezplačno.

Med 13. in 15. uro bomo imeli daljši odmor za kosilo v lastni režiji. Na dogodku ti predlagam nekaj odprtih restavracij v okolici Kristalne palače.