KANALIZIRAN DOGODEK

Podjetništvo v prihodnosti

22. 11. 2023  l  20.00 – 22.00  l  LJUBLJANA

Naše poslanstvo oblikuje prihodnost našega planeta. V zadnjih letih sem spoznal, da je podjetništvo izjemen vzvod, kako lahko skozi izdelke, storitve in ostale projekte pozitivno vplivamo na svet.

Podjetništvo tako v naši družbi dobiva vedno globlji pomen in spodbuja ustvarjanje lepše prihodnosti. Kakšno pa bo podjetništvo v prihodnosti? Kaj bo vplivalo na razvoj podjetništva v prihodnosti? Kako delovati kot podjetnik ali podjetnica v prihodnosti?

Odgovore na vsa ta vprašanja ti skupaj z duhovnimi vodniki, mojstir in varuhi razkrijem na kanaliziranem dogodku – Podjetništvo v prihodnosti. Dogodek združuje uvodni pogovor in kanaliziranje sporočil duhovnega vodstva o prihodnosti podjetništva

Dogodek bo v sredo, 22. 11. 2023, med 20. in 22. uro, v Ljubljani. Vse informacije najdeš v nadaljevanju.

Dogodek je namenjem podjetnikom in vsem, ki si to še želite / želijo postati!

Razkrijem ti novo diemnzijo in prihodnost podjetništva!

UVODNI POGOVOR

V krajšem uvodnem pogovoru ti približam vizijo nove dimenzije podjetništva. To vizijo so mi na moji poti razsikovanja duhovnih dimenzij in štiriletne poslovne poti razkrili moji varuhi in duhovni mojstri. 

Ta temelji na preoblikovanju poslanstva posameznika v uspešno podjetje, ki soustvarja lepši svet. Duhovnost in podjetništvo postaneta eno.

Podjetje sam dojemam kot duhovno bitje višjega namena, ki skozi različne oblike in projekte na planet prizemljuje višje vizije. Vizija prebujenega podjetja bolj kot na materialnem razvoju, temelji na razvoju pozitivnega vpliva na svet.

KANALIZIRANJE SPOROČIL

V drugem delu dogodka zate kot medij za sporočila duhovnega vodstva kanaliziram sporočila, ki razkrivajo prihodnost podjetništva na planetu Zemlja. 

Kot (bodoči) podjetnik tako prejmeš vpogled v razvoj podjetništva, nove trende v podjetništvu, ideje in vizije, ki bodo oblikovale podjetništvo prihodnosti. Spoznaš, kako si lahko tudi ti podjetnik prihodnosti, ki bo soustvarjal lepši svet.

Kanaliziranje sporočil bo trajalo med uro in uro in pol, tako da boš na dogodku prejel-a ogromno koristnih informacij za tvojo (bodočo) poslovno pot.

Da se boš lahko povsem sprostil-a poslušanju in čutenju energij, ti bom po dogodku poslal tudi zvočni posnetek kanaliziranja, da si boš lahko naredil-a povzetke spročil in vsa nova spoznanja lažje integriral-a v svoje poslovno življenje.

Naj se ti predstavim, če me še ne poznaš ...

»Pomagam ti odkriti tvoje poslanstvo in ga preoblikovati v uspešno podjetje, ki bo soustvarjalo lepši svet.«

Sem Miha Itanimon Korošec – medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar.

Pri svojih 18. letih sem odprl svoje podjetje, v katerem zdaj že četrto leto delujem kot medij za sporočila duhovnega vodstva. V zadnjih dveh letih sem svoje poslovanje usmeril v odkrivanje nove dimenzije podjetništva, kjer (bodočim) podjetnikom pomagam odkriti njihovo poslanstvo in ga preoblikovati v uspešno podjetje, ki soustvaja lepši svet. Svojo osebno blagovno znamko sem ravno  preimenoval v – Nova dimenzija podjetništva™.

Pred skoraj tremi leti sem ustanovil še eno blagovno znamko – Dream Creator. Ta ponuja svete predmete, ritualne izdelke, vsebine in inspirativne dogodke, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo. 

Kot kreativni vodja sodelujem še pri razvoju podjetja Mayarula, ki ga je pred skoraj štirimi leti ustanovila moja mami. Ta ponuja aktivno organsko kozmetiko in ekološka razpršila za prostor.

Med drugim pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent in tako s filmom spremeniti svet. 

Prijavi se na dogodek in spoznaj prihodnost podjetništva!

PRIJAVA NA DOGODEK

Kanaliziran dogodek bo v sredo, 22. 11. 2023 med 20. in 22. uro, na Tavčarjevi ulici 5, v Ljubljani.

Cena dogodka je 22 €. Svoje mesto na dogodku si potrdiš s plačilom računa, ki ti ga ob tvoji prijavi poleg ostalih pomembnih informacij pošljem na tvoj elektronski naslov. 

Poleg zvočnega posnetka kanaliziranja na dogodku prejmeš še posebno darilce

Prostih je samo 14 mest, zato pohiti s prijavo.