Vesel sem, da sva se našla. Verjamem, da ti lahko pomagam pri odkrivanju tvojega namena in vizije!

Svoj termin individualnega kanaliziranja si lahko rezerviraš preko elektronskega naslova – mihakorosec01@gmail.com, spodnjega obrazca ali pa me pokličeš na telefonsko številko 031 890 275.  Na voljo sem ti tudi za brezplačen posvet, najraje preko telefonskega klica. 

Kot že omenjeno – prosim te, da se mi ob rezervaciji termina individulnega kanaliziranja v nekaj stavkih predstaviš in mi zaupaš, zakaj si želiš sodelovati z mano. Če je tvoja želja dovolj močna in si se pripravljen temu predati, te z veseljem podprem na poti odkrivanja tvojega namena in življenjske/poslovne vizije. 

V primeru, da se prijavljaš na dogotek pa je dovolj, da mi zaupaš svoje osnovne podatke in v okence “SPOROČILO” vpišeš dogodek na katerega se želiš prijaviti.

Na voljo je tudi nakup darilnega bona

Z nakupom darilnega bona boš nepresredno vpet v proces odkrivanja vizije osebe, kateri darilni bon podariš. Vrednost darilnega bona določiš sam-a. Darilni bon velja 6 mesecev od nakupa in ga ni mogoče zamenjati za denar. 

Me še ne poznaš?

Sem Miha Itanimon Korošec – licenciran medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar.

Pri svojih 18. letih sem odprl svoje podjetje in tako zdaj že več kot tri leta delujem kot medij za sporočila duhovnega vodstva pod osebno blagovno znamko – Miha Itanimon Korošec.

Pred dvema letoma sem ustanovil še blagovno znamko Dream Creator, ki ponuja svete predmete. Ti prebujajo duhovno dimenzijo posameznika. Kot kreativni vodja pa sodelujem tudi pri razvoju podjetja Mayarula, ki ga je pred tremi leti ustanovila moja mami. Med drugim si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent in tako s filmom spremeniti svet.

Miha Itanimon Korošec
Kanaliziranje sporočil duhovnega vodstva, dogodki in vsebine o duhovnosti in podjetništvu

Mayarula
Aktivna organska kozmetika za sijočo kožo
in mladosten videz

Dream Creator
Sveti predmeti, duhovne vsebine ter dogodki, ki prizemljujejo vizijo nove dobe