Nekaj mnenj zadovoljnih strank ...

I.

Individualno kanaliziranje

“Miha mi je odprl varen in ljubeč prostor za kanaliziranje sporočil duhovnega sveta, ki je v resnici preseglo vsa moja pričakovanja.

Kljub začetni tremi, sem se že po uvodnem sporočilu povsem sprostila in preostanek seanse doživela v nekakšnem odmaknjenem stanju polnem ljubezni in svetlobe, potočila pa sem tudi marsikatero solzo sreče.

Prejela sem ogromno neprecenljivih informacij ter zelo natančne odgovore na vsa moja vprašanja, pogosto še preden sem jih sploh povedala na glas. Duhovno vodstvo mi je predalo precizne napotke kako naprej na moji življenjski in poslovni poti, prejela sem veliko jasnosti za določene dogodke in osebe in pa celo ritual za razrešitev blokade iz preteklega življenja. Največ pa mi pomeni potrditev ter obsežna razlaga mojega dušnega poslanstva v tej utelesitvi. Besede so preprosto premalo, da bi lahko zares opisala kako me je ta izkušnja obogatila, opolnomočila in osvobodila.

Z radostjo in zaupanjem v življenje sedaj stopam naprej, hvala Miha!”

Špela K. 

II.

Individualno kanaliziranje

“Po prejetju sporočil mojih osebnih angelov in duhovnih vodnikov, ki jih je zame skanaliziral Miha Itanimon Korošec, sem odšla docela prežeta z ljubeznijo in z zvrhano mero zame neprecenljivih, neposredno uporabnih informacij. Ko se je val te ljubezni in prejete svetlobe nekoliko vnesel, sem te informacije začela postopoma vključevati v svoje življenje, sklepati svoje odločitve skladno z novim vedenjem, oziroma sem smelo in pokončno stopila svojim dušnim vizijam nasproti, vizijam, s katerimi sem se doslej le sramežljivo spogledovala ali jih celo zatajevala. Sedaj si dovolim sanjati širše in bolj daljnosežno. Postajam zavestna ustvarjalka svojih sanj, pravi Dreamcreator. 

Prejela sem tudi globlje razumevanje in jasen vpogled v nekatere dele svoje življenjske zgodbe, ki so me doslej močno bremenili in mi jemali moč. Vso to moč sedaj jemljem nazaj. V meni se dnevno krepi zaupanje vase in v življenje samo ter se vse bolj razlega pomirjenost s sabo in z vsem, kar me obdaja.”

Nina Gregorič Ožura, coach

III.

Individualno kanaliziranje

“Danes sem sledila svojim občutkom in si podarila individualno kanaliziranje z Mihom, ki mi je kot medij prenesel sporočila duhovnega vodstva. Počutim se izjemno pomirjeno, povezano s sabo in v jasnosti kako naprej. Miha me je povabil v čudovit, živ in udoben prostor svojega doma. Ko sem prišla mi je srce razbijalo, počutila sem se nekoliko vznemirjeno. Vendar sem se ob Mihovi sproščenosti hitro sprostila, zadihala in se popolnoma prepustila dogajanju. Sporočila, ki mi jih je prenesel so bila jasna in so mi odgovorila na glavna moja vprašanja, še preden sem jih postavila. Ko sem dobila priložnost, da postavim vprašanja sem začutila kaj želim dodatno vprašati in dobila še več vodstva kako naprej. Danes se mi je odprl nov list, dobila sem potrditev in moč, da grem z mirnostjo naprej po toboganu življenja. Da sem točno to kar čutim resnično jaz.”

S hvaležnostjo, 
Neža Kutnar

IV.

Individualno kanaliziranje

“Izkušnja je bila tako intenzivna, da jo toplo priporočam vsem. To je nekaj, kar morate doživeti.

Slišala sem zelo veliko stvari, kar pa ješe bolj pretresljivo je to, da sem globoko v sebi že vse to zelo intenzivno čutila, a si tega nisem upala niti predstavljati ali želeti.

Dobila sem potrditve za svoje darove, nove uvide, napotke za svoje delo in vse kar sem rabila, da se popolnoma prepustim svoji poti.”

Sandra M.

Vesel sem, da sva se našla! Verjamem, da ti lahko pomagam pri odkrivanju tvoje vizije!