Za mano je že več sto individualnih kanaliziranj in s tabo delim nekaj mnenj mojih strank!

I.

“Miha mi je odprl varen in ljubeč prostor za kanaliziranje sporočil duhovnega sveta, ki je v resnici preseglo vsa moja pričakovanja.

Kljub začetni tremi, sem se že po uvodnem sporočilu povsem sprostila in preostanek seanse doživela v nekakšnem odmaknjenem stanju polnem ljubezni in svetlobe, potočila pa sem tudi marsikatero solzo sreče.

Prejela sem ogromno neprecenljivih informacij ter zelo natančne odgovore na vsa moja vprašanja, pogosto še preden sem jih sploh povedala na glas. Duhovno vodstvo mi je predalo precizne napotke kako naprej na moji življenjski in poslovni poti, prejela sem veliko jasnosti za določene dogodke in osebe in pa celo ritual za razrešitev blokade iz preteklega življenja. Največ pa mi pomeni potrditev ter obsežna razlaga mojega dušnega poslanstva v tej utelesitvi. Besede so preprosto premalo, da bi lahko zares opisala kako me je ta izkušnja obogatila, opolnomočila in osvobodila.

Z radostjo in zaupanjem v življenje sedaj stopam naprej, hvala Miha!”

Špela K. 

II.

“Po prejetju sporočil mojih osebnih angelov in duhovnih vodnikov, ki jih je zame skanaliziral Miha Itanimon Korošec, sem odšla docela prežeta z ljubeznijo in z zvrhano mero zame neprecenljivih, neposredno uporabnih informacij. Ko se je val te ljubezni in prejete svetlobe nekoliko vnesel, sem te informacije začela postopoma vključevati v svoje življenje, sklepati svoje odločitve skladno z novim vedenjem, oziroma sem smelo in pokončno stopila svojim dušnim vizijam nasproti, vizijam, s katerimi sem se doslej le sramežljivo spogledovala ali jih celo zatajevala. Sedaj si dovolim sanjati širše in bolj daljnosežno. Postajam zavestna ustvarjalka svojih sanj, pravi Dreamcreator. 

Prejela sem tudi globlje razumevanje in jasen vpogled v nekatere dele svoje življenjske zgodbe, ki so me doslej močno bremenili in mi jemali moč. Vso to moč sedaj jemljem nazaj. V meni se dnevno krepi zaupanje vase in v življenje samo ter se vse bolj razlega pomirjenost s sabo in z vsem, kar me obdaja.”

Nina Gregorič Ožura, coach

III.

“Sporočila duhovnega vodstva, ki mi jih je Miha brezpogojno predal, so mi pomagala, da sem transformirala svoj pogled na svet, se povezala z višjim delom sebe, si razširila zavedanje in začela pogumno slediti svoji viziji, ki sem jo ves čas čutila globoko v sebi. Spoznala sem svoje dušne darove in dobila usmeritve za delovanja, ki mi omogočajo, da svoje darove tudi delim v svet. S sledenjem viziji, ki jo je vesolje pripravilo zame, je moje življenje bolj lahkotno, zelo izpolnjujoče in z vsakim korakom proti srčni želji bolj svobodno. V trenutkih, ko ne vidim jasno naslednjega koraka in se v meni prebudijo občutki strahu in negotovosti, se vračam k posnetkom kanaliziranja in poslušam sporočila, ki me napolnijo z resnico, ljubeznijo in zaupanjem, da se vse dogaja v najvišje dobro. Hvaležna sem za vsa bogata in čista sporočila, ki v moje življenje sidrajo moč, pogum in ogromno ljubezni.”

Anja K.

IV.

“Danes sem sledila svojim občutkom in si podarila individualno kanaliziranje z Mihom, ki mi je kot medij prenesel sporočila duhovnega vodstva. Počutim se izjemno pomirjeno, povezano s sabo in v jasnosti kako naprej. Miha me je povabil v čudovit, živ in udoben prostor svojega doma. Ko sem prišla mi je srce razbijalo, počutila sem se nekoliko vznemirjeno. Vendar sem se ob Mihovi sproščenosti hitro sprostila, zadihala in se popolnoma prepustila dogajanju. Sporočila, ki mi jih je prenesel so bila jasna in so mi odgovorila na glavna moja vprašanja, še preden sem jih postavila. Ko sem dobila priložnost, da postavim vprašanja sem začutila kaj želim dodatno vprašati in dobila še več vodstva kako naprej. Danes se mi je odprl nov list, dobila sem potrditev in moč, da grem z mirnostjo naprej po toboganu življenja. Da sem točno to kar čutim resnično jaz.”

Neža K.

V.

Zahvala Mihu in božanskim bitjem, da sem imela čast doživeti čudovito, ljubeče in iskreno izkušnjo kanaliziranja. 

Izkušnja je bila tako izjemna, da sem v eni uri kanaliziranja natočila kup robčkov solze sreče. Resnično še ena nepozabna in čudovita izkušnja v moje življenju.

Priporočam vsem, ki se sprašujete kako določeno situacijo razrešiti iz preteklosti ali v sedanjosti. Kako ljubeče kreirati mirno in srečno prihodnost.

Prejela sem veliko koristnih odgovorov in usmeritev, kako pravilno razrešiti situacijo v kateri sem se znašla v življenju. Sporočila so bila zelo jasna in čuteča. Priporočam vsem tistim, ki še niste imeli izkušenj z bitji svetlobe, prav tako tistim, ki potrebujete le potrditev, da bi še močneje zaupali vase.

Ter hvala Miha, da si z možnostjo nakupa darilnega bona za mojo prijateljico, sodeloval pri  kreaciji čudovitega slavja njenega rojstnega dne.”

Simona Š. 

VI.

“Moja prva izkušnja z individualnim kanaliziranjem je bila pri Mihi Intanimonu Korošcu in zanjo zelo sem hvaležna.

Miha Itanimon se mi je takoj oglasil na telefon, ko sem ga poklicala, in mi prišel odpret vhodna vrata zgradbe, v kateri ima svoj poslovni prostor, ki je zelo lep, odprt in svetel. V njem sem se takoj dobro počutila, ko pa sem prvič osebno zagledala Miho, je deloval točno takšen, kot je na instagramu. Zelo naraven, dobrosrčen in preprost, pošten in zaupanja vreden.

Pojasnil mi je, kdo je moje višje dušno vodstvo in mi predstavil potem srečanja. Dejal je, naj se sprostim in zaupam, tako sem tudi storila.

Izjemno sem vesela, da sem dobila zelo pomembne potrditve za svoje Življenje. Moja intuicija je prejela priznanje, da je to, kar od vselej čutim, resnično in se bo tudi odvilo.

Moji angeli so mi jasno odgovorili na vsa zastavljena vprašanja.

Srčna hvala, Miha Itanimon, da svoj dar deliš z nami!”

Nika D.

VII.

“Izkušnja je bila tako intenzivna, da jo toplo priporočam vsem. To je nekaj, kar morate doživeti.

Slišala sem zelo veliko stvari, kar pa ješe bolj pretresljivo je to, da sem globoko v sebi že vse to zelo intenzivno čutila, a si tega nisem upala niti predstavljati ali želeti.

Dobila sem potrditve za svoje darove, nove uvide, napotke za svoje delo in vse kar sem rabila, da se popolnoma prepustim svoji poti.”

Sandra M.

VIII.

“Neverjetna izkušnja, ki me je za dobro uro postavila v čisto paralelni svet. Ta lahkotnost in hkrati natančnost s katero Miha govori stvari, za katere si nekje globoko v sebi potreboval potrditev, presunejo in premaknejo. Na bolje. Hvaležna!

Nives A. L.

IX.

“Pri Mihatu na kanaliziranju je bilo prečudovito. Topel in lep sprejem v njegove prostore, ki so obdani z svetimi predmeti ti dušo poda v stanje ekstaze.

Odprl je ljubeč prostor kjer se je povezal z moji duhovnim vodstvom. Ko so sporočila začela teči preko njega sem občutil polno ljubezni, srčnosti, topline, lahkotnosti in še bi lahko našteval.

Ko so mi podali sporočila kakšen je moj dušni namen se je pred mano odprl nov svet. To kako moram zdaj delovati, kakšen imam doprinos svetu me je ganilo do solz, neznam povedati z besedami.

Predali so mi rutual za zdravljenje z svetlobnimi kodami in še in še.
Prečudovito res in polagam roko na srce vsakemu naj gre čez to izkušnjo, ker to veselje, ki se odpre v tebi kot majhnemu otroku je neprecenljivo.

Miha zelo hvaležen tebi in mojemu duhovnemu vodstvu, ki je predala sporočila preko tebe. Hvala iz srca!”

Miha B.

X.

“Hvala ti iz srca, hvala za prečudovito izkušnjo tvojega angelskega kanaliziranja. Sporočila so bila predana s tako ljubeznijo, milino, toplino, da sem res občutila, pristen občutek objema in božanja angelov, tekle so mi solze od neizmerne hvaležnosti in brezpogojne ljubezni, katere sem bila deležna.
 
Vsa sporočila so mi bila jasna in razumevajoča, srečna, da sem lahko prišla k tebi na kanaliziranje, res sem dobila veliko jasnosti glede vpogleda v moje življenje za nazaj in za v prihodnje, sedaj vse razumem, kot bi se mi življenje sestavilo, vse kocke so padle na svoje mesto.
 
Še enkrat hvala in en velik objem!”
 
Jana B.

Vesel sem, da sva se našla! Verjamem, da ti lahko pomagam pri odkrivanju tvoje vizije!