MOJA PONUDBA

Sodelovanje z duhovnim vodstvom je v moje življenje prineslo velike spremembe - nov začetek. To si želim tudi zate!

Svojemu duhovnemu vodstvu sem se predal in mu dovolil, da me vodi po poteh mojega življenja. Počasi je moje življenje dobivalo smisel in višji pomen. Kmalu sem se zaljubil vanj! Postalo mi je jasno, da v vlogi žrtve ne bom prišel do spremembe, po kateri sem hrepenel, še manj pa uresničil svoje sanje.

Zdaj v življenju izbiram sebe! Prav to potrebuje vsak – ne glede na vse, izbrati sebe. Začel sem se poslušati, ponovno sprejemati in ljubiti. Zbral sem pogum in začel slediti svojim sanjam!

V mojo ponudbo sem vključil tri oblike kanaliziranja

Individualno kanaliziranje

Pri tej obliki kanaliziranja se povežem s tvojimi osebnimi Angeli. To so bitja svetlobe, ki zelo dobro poznajo tvojo dušo in odgovore na vsa tvoja vprašanja.
Povsem na začetku ti z vso ljubeznijo predajo uvodno sporočilo, ki ga tvoja duša takrat potrebuje slišati.
Po predanem uvodnem sporočilu odprejo prostor, da jim postaviš svoja vprašanja. Pripravi si od 3 do 5 vprašanj. Pri postavljanju vprašanj ti pomagam z nasveti in usmeritvami, ki so opisane v priročniku.
Na koncu ti tvoji osebni Angeli predajo še zaključno sporočilo.

Trajanje: 1 ura
Cena: 110€

Zdravljenje odnosa

Na kanaliziranje  oz. zdravljenje odnosa prideta dve osebi, ki soustvarjata odnos, vseeno kakšnega.
Kot medij se povežem z osebnimi Angeli obeh oseb. To kanaliziranje poteka zelo podobno kot individualno kanaliziranje.
Osebni Angeli najprej predajo uvodno sporočilo, potem pa odprejo prostor, da osebi postavita svaja vprašanja, ki jih že prej skupaj pripravita. Prav tako pripravita od 3 do 5 vprašanj, ki pa so povezana z odnosom.
Na koncu osebni Angeli predajo še zaključno sporočilo, ki je pomembno za ta odnos.

*Svetoval bi, da osebi najprej spoznata svojo dušo prek individualnega kanaliziranja, ni pa to nujno!

Trajanje: 1 ura
Cena: 150€

Angelska terapija

V svojo ponudbo sem vključil še Angelsko terapijo. To je srečanje, kjer tvoji osebni Angeli zate predajo terapijo pri reševanju neke težave.

– Ne najdeš izhoda iz tvojih začaranih krogov?
– Se težko sprejmeš v svoji veličini?
– Si težko zaupaš in se boriš z občutkom nevrednosti?
– Se bojiš svetu izraziti pristnega sebe?
– Se obsojaš in obstajaš v občutku majhnosti?
– Se težko spopadaš s čustveno bolečino?
– Ne najdeš izhoda iz neke odvisnosti?
– Se boriš s strahom, ki prevzema kontrolo nad tvojim življenjem?
– …

Naj te pomirim. Za prav vsako tvojo težavo, obstaja tudi rešitev. To rešitev dobro poznajo tvoji osebni Angeli, ki se reševanje tvoje težave lotijo pri samem njenem izvoru.

Problem nastane tam, kjer pozabiš nase. Ko tja posvetiš s svetlobo, se tam zate rodi sprememba.

Angelska terapija je sestavljena iz dveh delov:

1

V obliki posveta skupaj najprej definirava tvojo težavo in postaviva jasno namero za Angelsko terapijo. Prav ta namera bo oblikovala tok izkušnje, ki jo prejmeš.
Trajanje posveta: 15 minut

2

Po posvetu se kot medij povežem s tvojimi osebnimi Angeli, ki zate predajo terapijo, v kateri skupaj s tabo rešujejo tvojo težavo v samem njenem izvoru.
Trajanje terapije: 45 minut

Skupno trajanje Angelske terapije: 1 ura
Cena: 88€

Ugodnosti

Izjemno cenim to, da ljudje v svojem življenju iščejo jasnost, resnico, rešitve in spremembe.
Želim si nagraditi vse tiste, ki se vračajo po še več jasnosti, zato sem se odločil, da ti tretje individualno kanaliziranje ali Angelsko terapijo ponudim po polovični ceni.

Plačaš vsako individualno kanaliziranje posebaj, torej:
1. Individualno kanaliziranje – 110€
2. Individualno kanaliziranje – 110€
3. Individualno kanaliziranje – 55€

V drugem in tretjem kanaliziranju ti ponudim možnost, da se zate povežem še s katerim drugim svetlobnim bitjem – lahko je to osebni Samorog, osebni Zmaji, Boginje/Bogovi/Nadanegli za specifična področja v tvojem življenju …
Ko rezerviraš že drugič ali tretjič svoj termin, se tudi o tem prej pogovoriva.

Pravtako plačaš vsako Angelsko terapijo posebaj, torej:
1. Angelska terapija – 88€
2. Angelska terapija – 88€
3. Angelska terapija – 44€

Ne prodajam zgolj moje storitve. Za to ceno ti želim ponuditi bogato izkušnjo, ki ti še dolgo ostane v spominu. To izkušnjo sem razdelil v nekaj korakov.

Povabim te, da si v celoti prebereš mojo spletno stran.

Svoj termin si rezerviraš prek kontaktnega obrazca pod zavihkom kontakt, prek klica ali pa elektronske pošte. Še preden rezerviraš svoj termin, sem ti na voljo za posvet – najraje prek telefonskega klica.

Ko rezerviraš svoj termin, ti prek elektronske pošte pošljem PDF priročnik, v katerem so zbrane vse ključne informacije. 

Na naslov, kjer izvajam kanaliziranje, pridi od 5 do 10 minut prej, da se v miru pogovoriva in začneva.

Sprejmem te v svoj prostor. Ponudim ti limonado in ti opišem, kako kanaliziranje poteka. Še pred tem prostor energijsko očistim s kadilom in prižgem svečke.

Vsak mesec si izberem nov kristal, ki ti ga ob kanaliziranju podarim. V mesecu maju ti ob kanaliziranju podarim kristal brezpogojne ljubezni – roževec. 

Še pred kanaliziranjem si med vsemi kristali izbereš svojega.

V zaključnem delu kanaliziranja tvoje duhovno vodstvo kristal blagoslovi in informira z njihovo zavestjo, sporočili in občutki te izkušnje, da te lahko ta energija spremlja vedno in povsod, kamorkoli vzameš ta kristal s seboj.

Svetujem ti, da si vsa sporočila s telefonom ali diktafonom tudi zvočno posnameš in potem še večkrat poslušaš. Tako boš vsa sporočila in odgovore lažje ozavestil in integriral v svoje življenje.

Če do integracije sporočil ne pride, potem ta sporočila res ostanejo zgolj sporočila. Čeprav imajo močno vrednost, te vrednosti brez itegracije ne moremo aktivirati v svoje delovanje.

Lahko začneva. Kanaliziranje poteka tako, kot sem opisal zgoraj (na tej strani) v moji ponudbi.

Po eni uri kanaliziranja potrebujem nekaj časa, da energije prizemljim v svoje telo.

Po končanem kanaliziranju ti izdam račun. Plačaš lahko po kanaliziranju z gotovino ali pa denar ob rezervaciji termina nakažeš na moj bančni račun.

 

Prostor, kjer izvajam kanaliziranja!

Kanaliziranja izvajam v udobju mojega novega stanovanja v centru Ljubljane. Točen naslov prejmeš ob potrditvi termina. 

Certifikati in licenca

Kmalu bosta minili dve leti od mojega prvega srečanja z duhovnim svetom. V tem času sem se veliko izobraževal in tako pridobil tri certifikate in licenco. Hvaležen sem, da sem se lahko izobraževal pri moji duhovni učiteljici Tjaši Dorelay, ki mi je pomagala korenito spremeniti moje življenje, na bolje, seveda.

Celestial Inspiration™

Ta certifikat sem pridobil po opravljenem 40-urnem tečaju Celestial Inspiration™ jeseni 2018. S certifikatom pa še naziv Certified Celestial Inspiration™ practitioner.

Celestial Inspiration™ 2 (2019)

Sledil sem klicu svoje duše in se podal še na 5-dnevni duhovni oddih na otoček v Rovinju pomladi leta 2019. S certifikatom sem prejel še naziv Certified Celestial Inspiration™ Master.

Celestial Inspiration™ Licence

Po duhovnem oddihu sem čutil, da lahko ta dar delim še z drugimi ljudmi. Pri Tjaši Dorelay sem pridobil še licenco. Prav tako me Tjaša kot medija priporoča na svoji spletni strani.

Celestial Inspiration™ 2 (2020)

Poleti 2020 sem ponovno obiskal tečaj Celestial Inspiration™ 2.
Tečaj je potel v obliki 5-dnevnega duhovnega oddiha na slovenski obali. Ponovno sem prejel certifikat Celestial Inspiration™ 2 in naziv Certified Celestial Inspiration™ Master.

Darilni bon

Darilni bon je odlično darilo za tebi drago osebo. Z nakupom bona si tudi ti vpet v aktivacijo procesa spremembe in osebne rasti osebe, kateri darilni bon podariš. Vrednost darilnega bona določiš sam (zaokroženo na 10€).

Darilni bon za tebi drago osebo lahko naročiš prek kontaktnega obrazca pod zavihkom kontakt, prek klica ali pa elektronske pošte.

Prijavi se in prejemaj moje zapise v svoj E-nabiralnik!