MOJA ZGODBA

Že od nekdaj se počutim drugačnega. Tega nikoli nisem zares maral skrivati.

Že kot otroka so me zanimale čisto drugačne stvari kot moje vrstnike.

Namesto da bi se igral z igračami, sem raje risal in ustvarjal. Namesto da bi s prijatelji igral nogomet, sem raje lovil ribe in raziskoval naravo. Namesto da bi doma delal domačo nalogo, sem raje v gozdu gradil trdnjave. Vedno sem bil raje v družbi odraslih ljudi in se trudil sodelovati v pogovorih o življenjskih temah.

Imel sem brezskrbno otroštvo, za kar sem neizmerno hvaležen.

Za piko na i je Vesolje v moje življenje pripeljalo iz Afrike posvojeno sestrico Mayo. Tako sem pri svojih štirinajstih letih postal že drugič veliki bratec.

Omenil sem, da svoje drugačnosti nikoli zares nisem maral skrivati ... a sem jo vseeno dolga leta skrival. Tako pred sabo kot pred drugimi.

Navzven je moje življenje verjetno izgledalo čudovito, a v svojem notranjem svetu sem leta in leta bil bitko sam s sabo. Z odraščanjem sem namreč spoznal, da sem istospolno usmerjen. Tega na začetku še sam nisem mogel sprejeti. Spraševal sem se, kako bodo to lahko sprejeli drugi.

Do svojega sedemnajstega  leta sem se utapljal v nesprejemanju samega sebe. Nisem se razumel, nisem dobro vedel, kam grem, zakaj sploh sem tu …

Dobra plat te zgodbe je, da že od nekdaj hrepenim po ljubezni, svobodi in resnici. Prav to mi je Vesolje prineslo v moje življenje po res čustveno težkem obdobju.


Odprla so se mi vrata v svet duhovnosti in višjih dimenzij, od koder lahko zdaj kot medij prenašam sporočila in odgovore višjih svetlobnih bitij.

Leta 2018 sem ponovno prebudil dar povezovanja z duhovnim vodstvom (v resnici imamo ta dar v sebi prav vsi, a smo mu tekom življenja večinoma odvzeli vrednost in moč).

Priznam, da sem se sprva procesu spremembe malo upiral. Težko je z danes na jutri spremeniti svoje življenje in za sabo pustiti vse, na kar si se v preteklosti opiral. To so bile predvsem slabe navade in začarani krogi, iz katerih kar nekaj časa nisem našel izhoda.

Postopoma sem začel uvajati spremembne. Moje življenje je ob teh procesih sprememb in osebne rasti na eni strani razpadalo. No, na drugi strani pa se je pisala nova zgodba, novo poglavje v mojem življenju. To na koncu šteje!

Počasi je moje življenje dobivalo smisel in višji pomen. Kmalu sem se zaljubil vanj!

Kljub temu, da mi je bilo sprva težko podati se na pot v neznano, je bilo še kako vredno. To vem zdaj, ko gledam nazaj.

Nihče od nas se ne more spoznati prek noči, nihče od nas se ne more začeti brezpogojno ljubiti in povsem sprejeti prek noči. Vse to so življenjski projekti, ki se jih na Zemlji uči naša duša.

Ponosen sem nase, da sem zbral pogum in začel slediti svojemu srcu!

logo_spletna_stran_rdeča

Bil je 8. avgust 2019. Takrat sem pri svojih osemnajstih letih odprl svoje podjetje in objavil svojo spletno stran, da lahko svoj dar delim še z drugimi ljudmi.

Čarobno leto je za mano. Kljub izzivom in preizkušnjam sem na tej poti neizmerno užival in ohranil ogromno lepih trenutkov.

Kot darilo sebi si 8. avgusta 2020 podarjam novo grafično podobo podjetja in prenovljeno spletno stran. Prav tako pa sem zate v svojo ponudbo vključil nekaj novosti, da ti ta izkušnja ostane še dolgo v spominu.

Prav vsi imamo nekaj skupnega. Med drugim tudi to, da se v nas skrivajo globoke sanje in vizije, kaj si v življenju želimo doseči.

Mislim, da se o tej temi najraje pogovarjam z drugimi ljudmi. Ne vidim razloga, da tudi tebi ne razkrijem svojih načrtov za bližnjo prihodnost.

Že od nekdaj v meni obstaja globok občutek, da sem tu zato, da spremenim svet in da v svetu pustim nekaj velikega. To z veseljem povem na glas! Tudi tebe naj ne bo strah svoje najgloblje sanje izraziti ljudem v tvojem življenju.

Dobro se zavedam, da se sprememba najprej rodi v nas samih. Šele takrat jo lahko opazimo tudi zunaj sebe. V zadnjih dveh letih sem uspel korenito spremeniti svoje življenje. Končno sledim svojim sanjam!

Dolgo je vizijo mojega življenja oblikovala predvsem močna želja, da nekoč postanem filmski režiser, scenarist in producent.
No,  v življenju se vse ne odvije vedno tako, kot si sprva želimo. Življenje ima za vse nas božanski načrt, ki pa je veliko večji od tistega, ki si ga sprva zamisli naš um.

Prepustil sem se toku in življenje mi postopoma odkriva še druge poti, s katerimi lahko še bolj obogatim svojo vizijo.

Tok življenja me je najprej peljal v svet duhovnosti, kjer sem prebudil dar povezovanja z duhovnim vodstvom. Trenutno je prav to tisti najglobji izraz mojega poslanstva in globok užitek.

Na novo odkrivam še svet podjetništva, ki mi je vse bolj pri srcu. Kmalu ti razkrijem, kaj vse novega se rojeva v mojem življenju.

Prijavi se in prejemaj moje zapise v svoj E-nabiralnik!