Pridruži se mi pri razsikovanju nove dimenzije podjetništva!

V zadnjih letih sem spoznal, da je podjetništvo izjemno močan vzvod, s pomočjo katerega lahko svoje poslanstvo preoblikujemo v uspešno poslovno vizijo, ki soustvarja lepši svet. Delovanje znotraj moje osebnebne blagovne znamke tako povsem usmerjam v podjetništvo in ti pod novim sloganom – Nova dimenzija podjetništva predstavljam novo ponudbo. Ta je namenjena podjetnikom in vsem, ki si to še želijo / želite postati.

Poslovno kanaliziranje

Poslovno kanaliziranje je prenašanje sporočil tvojega duhovnega vodstva in drugih svetlobnih bitij.

Če še nimaš svojega podjetja, te lahko skozi kanalizirana sporočila podprem pri raziskovanju in odkrivanju tvojega življenjskega poslanstva, preoblikovanju le tega v poslovno vizijo, razvoju poslovne vizije in uspešnem vstopu na trg. 

Če pa že imaš svoje podjetje, te poslovno kanaliziranje podpre pri razvoju tvoje poslovne vizije, povečanju obsega poslovanja in prodaje ter rojstvu novih projektov, ki bodo soustvarjali lepši svet.

Na spodnji povezavi si lahko prebereš, kakšna vprašanja mi lahko postaviš med kanaliziranjem in kako poslovno kanaliziranje poteka.

Poslovno mentorstvo

Poslovno mentorstvo je intenziven 3-mesečni program, ki zajema 4 mesečna srečanja. Skupaj se bova v obdobju 3 mesecev tako srečala kar 12-krat.

Tekoči mesec poslovnega mentorstva bova vsakič otvorila s poslovnim kanaliziranjem. Temu srečanju v tekočem mesecu sledijo še tri druga srečanja – 60 minutni mentorski sestanki.

Če si del mojega mentorskega programa ti omogočim še dostop do mnogih vsebin o novi dimenziji podjetništva (poslovni načrt, zavestno podjetništvo, duhovno rojstvo podjetja in še mnogo več).

Če me še ne poznaš ...

Sem Miha Itanimon Korošec – medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar.

Pri svojih 18. letih sem odprl svoje podjetje in tako zdaj že tri leta in pol delujem kot medij za sporočila duhovnega vodstva pod osebno blagovno znamko – Miha Itanimon Korošec. Svoje delovanje sem usmeril v raziskovanje nove dimenzije podjetništva.

Pred dvema letoma sem ustanovil še blagovno znamko Dream Creator, ki ponuja svete predmete, ritualne izdelke, vsebine in inspirativne dogodke, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo. Kot kreativni vodja pa sodelujem tudi pri razvoju podjetja Mayarula, ki ga je pred tremi leti ustanovila moja mami. Med drugim si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent in tako s filmom spremeniti svet.

Miha Itanimon Korošec
Poslovna kanaliziranja, mentorstva in dogodki.

Mayarula
Aktivna organska kozmetika za sijočo kožo
in mladosten videz

Dream Creator
Sveti predmeti, ritualni izdelki, vsebine in inspirativni dogodki

Prebudi novo dimenzijo poslovanja tvojega (bodočega) podjetja!

Prijavi se na e-novičke in prejemaj brezplačne vsebine o novi dimenziji podjetništva, ugodnosti ter najave dogodkov in spletnih programov.