POSNETEK PREDAVANJA

Leto 2024 skozi oči numerologije

S PRIZNANO NUMEROLOGINJO LILI SORUM

Z navdušenjem ti sporočam, da je možen nakup posnetka online predavanja – Leto 2024 skozi oči numerologije, ki sem ga organiziral skupaj s priznano numerologinjo  Lili Sorum.

Leto 2024 je energijsko zelo pomembno in intenzivno. Na nas vpliva število 8, ki simbolizira neskončnost, kar pomeni, da se nam v prihajajočem letu obeta neskončno veliko možnosti, da bi svoje življenje obrnili v bolj pozitivno smer.

Fokus pogovora na dogodku tako ne bo le suhoparna numerološka napoved, temveč tudi konkretne smernice, kako energijo uporabiti v svoj prid, da bi dosegli svoj najvišji potencial.

Na predavanju tako spoznaš numerološko napoved za leto 2024, kaj se obeta na svetu in kaj na ravni posameznika. Lili ti razkrije še metodo za izbračun tvojega števila življenjske poti in osebnega numerološkega leta ter pregled pomena števil od 1 do 9.

Lili Sorum je priznana numerologinja, TV voditeljica, avtorica, svetovalka in motivacijski coach. Z vedo o številih se profesionalno ukvarja že 20 let, z duhovno in osebnostno rastjo pa mnogo dlje.
.
Vsak ponedeljek zvečer vodi svojo TV oddajo, vodi delavnice in predavanja s področja osebne, duhovne, čustvene rasti ter numerologije po Sloveniji in preko meja, predvsem v ZDA in njej še posebno ljubem Ecuadorju.

Poleg vsega tega pa se Lili zavzema še za človekove pravice, zaščito naše matere Zemlje, boljše ravnanje z naravo in živalmi. Posebno predana je ustvarjanju boljšega življenja za indijanska ljudstva, s katerimi tesno sodeluje.

Izbiraš lahko med dvema različnima ponudbama.

Posnetek predavanja

Nakup samostojnega predavanja - Leto 2024 skozi oči numerologije.
22
  • Posnetek predavanja
  • V ceno je vštet 22 % davek

Posnetek dogodka in dveh predavanj

Z nakupom ti odprem dostop do posnetka dogodka, dveh predavanj in bonusov.
88
80
  • Posnetek dogodka - Vizionarsko leto 2024
  • Posnetek predavanja - Leto 2024 skozi oči numerologije
  • Posnetek predavanja - Leto 2024 skozi oči astrologije
  • Digitalno gradivo in predloge
  • Tri kanalizirane meditacije
  • V ceno je vštet 22 % davek
  • Prihranek: 8 €
Priljubljeno

To so o predavanju povedali udeleženci ...

POSNETEK DOGODKA

Vizionarsko leto 2024

POSNETEK DOGODKA + DRUGI BONUSI l   PREBERI VEČ

Naj se ti predstavim, če me še ne poznaš ...

Sem Miha Itanimon Korošec – medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar.

Pri svojih 18. letih sem odprl svoje podjetje, v katerem zdaj že četrto leto delujem kot medij za sporočila duhovnega vodstva. V zadnjih dveh letih sem svoje poslovanje usmeril v odkrivanje nove dimenzije podjetništva, kjer (bodočim) podjetnikom pomagam odkriti njihovo poslanstvo in ga preoblikovati v uspešno podjetje, ki soustvaja lepši svet. Svojo blagovno znamko sem pred kratkim preimenoval v – Nova dimenzija podjetništva™.

Pred tremi leti sem ustanovil še eno blagovno znamko – Dream Creator. Ta ponuja duhovna potovanja, retrete, obrede, svete predmete in ritualne izdelke, ki prebujajo tvoj zapis v zvezdah.

Kot kreativni vodja sodelujem še pri razvoju podjetja Mayarula, ki ga je pred skoraj štirimi leti ustanovila moja mami. Ta ponuja aktivno organsko kozmetiko in ekološka razpršila za prostor.

Med drugim pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent in tako s filmom spremeniti svet.