POSLOVNI RETREAT

Nova dimenzija podjetništva

7. – 10. 10. 2023  l  DOLINA BOSANSKIH PIRAMID

»Pomagam ti odkriti tvoje poslanstvo in ga preoblikovati v uspešno podjetje, ki bo soustvarjalo lepši svet.«

Dolina bosanskih piramid je sveti kraj, ki me je pred letom in pol povsem očaral. V ta kraj sem se preprosto zaljubil. Že leta nazaj sem sanjal o tem, da si nekoč želim organizirati poslovne retrete in (bodočim) podjetnikom pomagati na njihovi poslovni poti in kar težjo verjamem, da se moje sanje uresničujejo. Predstavljam ti poslovni seminar – Nova dimenzija podjetništva, ki bo tokrat potekal v mistični dolini bosanskih piramid. 

Poslovni retreat – Nova dimenzija podjetništva je del večje zgodbe. Mesec in pol pred retretom je namreč potekal istoimenski poslovni seminar, katerega udeležba ali ogled posnetka celotnega seminarja je pogoj za udeležbo na retretu. Za poslovni retreat si resnično želim, da v dolino bosanskih piramid odpotujemo teoretično podkovani in se na retreatu ukvarjamo s poglobljeno integracijo teorije v poslovanje tvojega (bodočega) podjetja. Poslovni retreat je zasnovan kot notranji vzvod za rojstvo novih poslovnih idej, vizij in projektov, ki bodo spreminjali svet. Če se prijaviš na poslovni retreat, ti poslovni seminar v vrednosti 160 € podarim!

Poslovni retreat je namenjem podjetnikom in vsem, ki si to še želite / želijo postati!

ŽELIM SI POSTATI PODJETNIK / PODJETNICA.

Te tvoja trenutna služba ne izpopolnjuje in potihoma sanjaš o svoji samostojni poslovni poti? Se v tebi prebuja občutek, da moraš svoje poslanstvo in delo, v katerem uživaš preoblikovati v svoj posel in biti večji doprinos svoji skupnosti? Če si na ta vprašanja odgovoril-a pritrdilno, je poslovni retreat zate.

Poslovni retreat te bo podprl pri raziskovanju in odkrivanju tvojega namena in preoblikovanje le tega v uspešno podjetje. Pomagal ti bom poiskati prave poslovne ideje in razviti tvojo poslovno vizijo. Podprem te pri oblikovanju tvoje edinstvene ponudbe in uspešnem vstopu na trg. 

SEM ŽE PODJETNIK / PODJETNICA.

Že imaš svoje podjetje in si želiš poslovanje tvojega podjetja ponesti na nov nivo? Hrepeniš po večji prodaji, boljših poslovnih rezultatih in prebojih? Si globoko v sebi želiš še močneje začutiti namen in vizijo tvojega podjetja? Iščeš ideje in načine, kako se s svojo poslovno zgodbo dotakniti čim večjega števila ljudi? Če si na katerekoli od teh napisanih vprašanj odgovoril-a pritrdilo, je poslovni retreat zate. 

Poslovni retreat te bo podprl pri preoblikovanju poslovanja tvojega podjetja. Podprem te pri razvoju višjih poslovnih vizij, povečanju obsega poslovanja in prodaje ter rojstvu novih produktov, storitev in projektov, ki bodo soustvarjali lepši svet. Čas je, da se razbremeniš in svojo energijo usmeriš v stvari, ki so resnično pomembne. Pomagam ti na novo roditi tvoje podjetje.

Nekaj razlogov, zakaj je ta retreat nekaj posebnega

Dolina bosanskih piramid

Poslovni retreat poteka v dolini bosanskih piramid, ki odpira močne povezave z višjimi nameni in vizijami. Verjamem, da se ti bo na tem kraju utrnila marsikatera poslovna ideja ali vizija za poslovanje tvojega podjetja.

Poslovni seminar pred retretom

Če se nam pridružiš na poslovnem retretu ti podarim poslovni seminar v vrednosti 160 €. Ogled posnetkov predavanj poslovnega seminarja je pogoj za udeležbo na poslovnem retretu.

Poslovne delavnice

V program poslovnega retreata so vključene mnoge poslovne delavnice. Zasnovane so tako, da ti pomagajo tvoje poslanstvo preoblikovati v uspešno podjetje, ki bo ustvarjalo lepši svet.

Individualno delo

Na retretu bom na voljo za individualno delo. V program retreata so vključene individualne duhovne iniciacije z lovilci sanj in kratko individualno kanaliziranje sporočil duhovnega vodstva o tvoji poslovni poti.

Duhovni rituali in meditacije

V program poslovnega retreata so vključeni tudi nekateri duhovni rituali – kanalizirano sporočilo o prihodnosti podjetništva na planetu, kanalizirane meditacije in obredi s ceremonialnim kakavom.

Priročnik

Poglobljeno znanje, ki ti ga predstavim na poslovnem retretu sem združil v priročnik, ki ga v tiskani obliki prejmeš na retretu. Priročnik je interaktivno zasnovan, da ga lahko soustvarjaš tudi ti.

Bonusi

Zate sem pripravil tudi nekaj bonusov, ki jih prejmeš med ali po poslovnem retreatu. Pred in po retretu se povežemo na online srečanju, prejmeš priročnik o dolini bosanskih piramid in posnetke meditacij.

Zagotovljen oddih

Za vso organizacijo potovanja poskrbi moja ekipa. Organizirali smo prevoz, najeli cel butični hotel in poskrbeli za prehrano. Tako se lahko v teh štirih dneh resnično sprostiš in posvetiš razvoju svoje poslovne poti.

Edinstvena nastanitev

Spimo v hotelu, ki leži tik ob vznožju piramide Sonca. Do vrha piramide nas tako loči samo nekaj minut hoje. Ponuja vso potrebno udobje ter vrhunske veganske in vegetarijanske obroke. 

PROGRAM

Raziskovanje svetih krajev v dolini bosanskih piramid

PIRAMIDA SONCA

Ogledali si bomo piramido Sonca, ki je največja odkrita piramida na svetu. Na piramidi bomo v resnici preživeli res veliko časa, saj nas hotel leži tik ob vznožju piramide, zato nas to vrha loči le nekaj minut hoje. Na piramidi bodo potekali duhovni rituali, obredi s ceremonialnim kakavom, duhovne iniciacije, kanalizirane meditacije … V program je vključeno tudi opazovanje sončnega vzhoda in zahoda, ki je prav posebno doživetje. Peljem te tudi na kraj izkopanih ogromnih betonskih plošč na piramidi Sonca, ki nosi posebno mesto v mojem srcu.

ZDRAVILNI PODZEMNI TUNELI

Vodič nas bo popeljal tudi v sistem podzemlnih tunelov, ki se nahajajo v bližini piramid. Podzemni tuneli so znani po svoji visoki koncentraciji negativnih ionov in v sebi skrivajo posebno zdravilno energijo. V podzemnih tunelih bo več kot dovolj časa za lastno razsikovanje in meditacijo.

MISTIČNE KAMNITE KROGLE

Na poti nazaj v Slovenijo ti razkrijem še mistične kamnite krogle. Te se nahajajo v kraju Zvidovići. Sam verjamem, da so tesno povezane s kompleksom piramid v Visokem. Kamnite krogle so me očarale v trenutku, ko sem jih zagledal. Pogledu je sledil še dotik, ki me je povsem prevzel. Kamnite krogle se te bodo skozi svojo mističnost dotaknile z nežno zdravilno energijo. Prepričan sem, da bodo očarale tudi tebe.

PROGRAM

Individualno delo

INDIVIDUALNE DUHOVNE INICIACIJE 

Duhovna iniciacija je poseben ritual, kjer se skozi lovilec sanj, ki ga pridržim nad tvojo glavo v tvoje bitje zasidrajo novi svetlobni zapisi, premiki zavesti, uvidi, ideje, vizije … Tvoja naloga je, da se preposto prepustiš  notranjemu potovanj, ki se v tistem trenutku zgodi zate.

INDIVIDUALNO KANALIZIRANJE SPOROČIL

Dopoldne tretjega dneva poslovnega retreata v dolino bosanskih piramid je rezervirano za kratka individualna kanaliziranja sporočil duhovnih bitij. Povežem se s tvojimi vodniki, varuhi in mojstri, da ti predajo sporočilo in odgovorijo na kakšno tvoje vprašanje ter te tako podprejo na tvoji poslovni poti. Sporočila bodo takrat namenjena samo tebi, ostali udeleženci imajo prosto dopoldne.

PROGRAM

Duhovni rituali

KANALIZIRANE MEDITACIJE

Kot medij za spročila duhovnega vodstva te bom skozi kanalizirane meditacije ves čas tega svetega potovanja podpiral, da dosežeš globlja prebujena stanja tvoje zavesti. Kanalizirane meditacije bomo izvajali na svetih krajih, zdravilnih točkah in vrhovih piramid. Skupaj z duhovnimi bitji te popeljem v odmaknjena stanja zavesti, kjer se še lažje spomniš svojena namena in vizije, ki si jo prišel-a uresničit na planet Zemlja.

KANALIZIRANJE SPOROČIL DUHOVNIH BITIJ

Prvi večer poslovnega retreata bom zate kanaliziral sporočila duhovnih bitij o tem, kako se bo podjetništvo spreminjalo v prihodnosti in kako moramo delovati kot človeštvo, da uresničimo vizijo prehoda človeške zavesti v višjo dimenzijo. Spoznaš, kakšno vlogo igra pri tem podjetništvo.

OBREDI S CEREMONIALNIM KAKAVOM

Ceremonialni kakav je posebna vrsta kakava, ki se od industrijskega kakava poleg načina pridelave razlikuje tudi v namenu s katerim, kakav zaužijemo. V svetem procesu priprave ceremonialnega kakava, pripravimo napitek, ki je bogat z vitamini in minerali in je polnega okusa. Ob zaužitju tega napitka se povežemo s spiritom kakava, ki odpira naše srce, prebuja ljubezen in zdravi. Tako se že tisočletja v starih kulturah uporablja v obredne namene – šamanske ceremonije, meditacije, zdravljenja in druge duhovne rituale. Spirit svetega kakava nam bo tako skozi celotno potovanje držal varen prostor ljubezni, da lahko potujemo v globino naše zavesti in odkivamo vidne in nevidne ravni tega svetega kraja.

Bonusi poslovnega retreata

Online srečanje pred in po retreatu

Še pred retretom se kot skupina povežemo na online srečanju, kjer ti podam vse napotke za pripravo na retreat. Prav tako se srečamo po retretu z namenom integracije vseh spoznanj in procesov.

Priročnik - Dolina bosanskih piramid

Prejmeš tudi tiskan priročnik – Dolina bosanskih piramid, ki združuje ogromno vsebine o tem izjemnem svetem kraju. Popelje te skozi raziskovanje kompleksa piramid, tunelov in kamnitih krogel.

Zvočni posnetek meditacij

Na retretu bom vse kanalizirane meditacije zvočno posnel. Po končanem retreatu ti obdelane zvočne posnetke pošljem na tvoj elektronski naslov, da jih lahko vsakič znova ponovno poslušaš.

EDINSTVENA NASTANITEV

Spimo v hotelu, ki leži ob vznožju piramide Sonca

Hotel – Pyramid Lodge Visoko sem v prvi vrsti izbral zaradi njegove izjemne lege – hotel namreč leži tik ob vznožju piramide Sonca. Do vrha piramide nas tako loči samo nekaj minut hoje. Ponuja vso potrebno udobje ter vrhunske veganske in vegetarijanske obroke. V hotelu bomo imeli tudi dostop do večje sobe, kjer bodo potekale poslovne delavnice in nekatere meditacije. Hotel je na booking.com ocenjen z 9.5, kar lahko po zadnjem obisku definitivno potrdim. Prepričan sem, da je to daleč najboljša nastanitev za večje skupine v dolini bosanskih piramid. Na spodnji sliki glej hotel bele barve označen s puščico.

Naj se ti predstavim, če me še ne poznaš ...

Sem Miha Itanimon Korošec – medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar.

Pri svojih 18. letih sem odprl svoje podjetje, v katerem zdaj že četrto leto delujem kot medij za sporočila duhovnega vodstva. V zadnjih dveh letih sem svoje poslovanje usmeril v odkrivanje nove dimenzije podjetništva, kjer (bodočim) podjetnikom pomagam odkriti njihovo poslanstvo in ga preoblikovati v uspešno podjetje, ki soustvaja lepši svet. Svojo osebno blagovno znamko sem ravno  preimenoval v – Nova dimenzija podjetništva™.

Pred skoraj tremi leti sem ustanovil še eno blagovno znamko – Dream Creator. Ta ponuja svete predmete, ritualne izdelke, vsebine in inspirativne dogodke, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo. 

Kot kreativni vodja sodelujem še pri razvoju podjetja Mayarula, ki ga je pred skoraj štirimi leti ustanovila moja mami. Ta ponuja aktivno organsko kozmetiko in ekološka razpršila za prostor.

Med drugim pa si želim postati še filsmki scenarist, režiser ter producent in tako s filmom spremeniti svet. 

Tvoja investicija in ostale pomembne informacije

Prevoz in čas potovanja

V dobro planeta in sproščenosti tvojega potovanja smo organizirali prevoz v dolino bosanskih piramid. Poslovni retreat bo potekal med 7. in 10. 10. 2023. Predviden odhod minibusa iz Ljubljane je v soboto v zgodnjih jutranjih urah. V Slovenijo se vrnemo v torek v poznih večernih urah.  

Investicija

Cena 4-dnevnega poslovnega retreata je 640 €. Cena vključuje nastanitev z zajtrkom, prevoz, vsa gradiva in celoten program potovanja (vodeni ogledi, individualno delo in duhovni rituali). Cena ne vključuje kosila, večerje in turistične takse. V primeru plačila v enem obroku ti upoštevam 8 % popust.

Možnost plačila v dveh obrokih

Plačilo lahko poravnaš v enem (588.8 €) ali dveh obrokih (640 €). Prvi del plačila v vrednosti 320 € se poravna v roku treh dni od prijave. Drugi del plačila v vrednosti 320 € pa se poravna v roku enega meseca od prijave oz. do najkasneje 4. 10. 2023 za vse, ki se prijavijo po 4. 9. 2023. 

Prijave na poslovni retreat sprejemam do srede, 4. 10. 2023 oz. do zapolnitve mest. Število mest na poslovnem retretu je omejeno na 18, kar nam omogoča lažje individualno delo in intimno izkušnjo potovanja.

Nastanitev je mogoča v dvoposteljni sobi. Če potuješ skupaj s partnerjem/partnersko ali prijateljem/prijateljico mi lahko to sporočiš ob prijavi. V tem primeru si boš sobo delil-a z izbrano osebo.