fbpx

POSLOVNI SEMINAR

Nova dimenzija podjetništva

MOŽNOST NAKUPA POSNETKOV PREDAVANJ IN GRADIVA

»Pomagam ti odkriti tvoje poslanstvo in ga preoblikovati v uspešno podjetje, ki bo soustvarjalo lepši svet.«

Pred kratkim sem organiziral online poslovni seminar – Nova dimenzija podjetništva, ki je več kot 40 udeležencev popolnoma navdušil! Zdaj imaš priložnost, da navduši tudi tebe. Ponujam ti namreč posnetke predavanj, celotno gradivo, bonuse in 30-minutni sestanek z menoj po res ugodni ceni. Poslovni seminar združuje vso moje teoretično in praktično znanje, ki sem ga pridobil v zadnjih štirih letih moje osebne poslovne poti in zadnjih dveh letih sodelovanja z mnogimi (bodočimi) podjetniki. Do konca leta si lahko dostop do celotne vsebine poslovnega seminarja zagotoviš kar 20 % ceneje!

V vseh teh letih sem odkril velik del mojega poslanstva – pomagati ljudem odkriti njihovega. Zaljubil sem se v proces preoblikovanje le tega v projekte ali podjetja in podjetništvo spoznal kot izjemen vzvod, ki ga lahko uporabimo za uresničevanje višjih namenov in vizij, ki imajo pozitiven doprinos skupnosti. Verjamem, da bodo vse ideje in vizije o novi dimenziji podjetništva navdušile tudi tebe.

Poslovni seminar je namenjem podjetnikom in vsem, ki si to še želite / želijo postati!

ŽELIM SI POSTATI PODJETNIK / PODJETNICA.

Te tvoja trenutna služba ne izpopolnjuje in potihoma sanjaš o svoji samostojni poslovni poti? Se v tebi prebuja občutek, da moraš svoje poslanstvo in delo, v katerem uživaš preoblikovati v svoj posel in biti večji doprinos svoji skupnosti? Če si na ta vprašanja odgovoril-a pritrdilno, je poslovni seminar zate.

Poslovni seminar te bo podprl pri raziskovanju in odkrivanju tvojega namena in preoblikovanje le tega v uspešno podjetje. Pomagal ti bom poiskati prave poslovne ideje in razviti tvojo poslovno vizijo. Podprem te pri oblikovanju tvoje edinstvene ponudbe in uspešnem vstopu na trg. 

SEM ŽE PODJETNIK / PODJETNICA.

Že imaš svoje podjetje in si želiš poslovanje tvojega podjetja ponesti na nov nivo? Hrepeniš po večji prodaji, boljših poslovnih rezultatih in prebojih? Si globoko v sebi želiš še močneje začutiti namen in vizijo tvojega podjetja? Iščeš ideje in načine, kako se s svojo poslovno zgodbo dotakniti čim večjega števila ljudi? Če si na katerekoli od teh napisanih vprašanj odgovoril-a pritrdilo, je poslovni seminar zate. 

Poslovni seminar te bo podprl pri preoblikovanju poslovanja tvojega podjetja. Podprem te pri razvoju višjih poslovnih vizij, povečanju obsega poslovanja in prodaje ter rojstvu novih produktov, storitev in projektov, ki bodo soustvarjali lepši svet. Čas je, da se razbremeniš in svojo energijo usmeriš v stvari, ki so resnično pomembne. Pomagam ti na novo roditi tvoje podjetje.

Nekaj razlogov, zakaj je ta seminar nekaj posebnega ...

20 ur posnetkov predavanj

Z nakupom poslovnega seminarja prejmeš dostop do kar 20 ur posnetkov predavanj. Vsebino predavanj lahko tako predelaš v svojem ritmu in si vzameš dovolj časa za integracijo vsakega poglavja.

Ustvarjanje lepšega sveta

Pomagam ti odkriti tvoje poslanstvo in ga preoblikovati v uspešno podjetje, ki bo soustvarjalo lepši svet. S teboj povsem transparentno delim vso moje znanje in izkušnje moje duhovne in poslovne poti.

Digitalni priročnik

Vsa vsebina ti do konca življenja ostane še v digitalnem priročniku, ki ti ga pošljem ob nakupu poslovnega seminarja. Priročnik obsega več kot 50 strani teoretičnega znanja in praktičnih primerov.

Proučevanje primerov

Vso teoretično znanje je podprto s praktičnimi primeri. Primere črpam iz poslovanja treh podjetij, kjer sam zadnjih nekaj let aktivno sodelujem. Primeri bodo prav tako zbrani v digitalnem priročniku.

Trije posebni gostje

V času poslovnega seminarja gostim tri zelo uspešne, predvsem pa meni zelo pomembne ljudi. Vsak te na svojem področju podpre na tvoji poslovni poti ustvarjanja uspešnega podjetja.

Bonusi poslovnega seminarja

Zate sem pripravil cel kup bonusov – kar osem profesionalno posnetih meditacij in tri digitalne predloge, ki ti pomagajo pri lažjem poslovanju tvojega (bodočega) podjetja. Podarim ti še 30-minutni sestanek z menoj.

Gostje poslovnega seminarja

Darja Gornjak Korošec

Darja je moja mami. Pred pribljižno štirimi leti je ustanovila podjetje Mayarula, ki je plod odkrivanja njenega namena in preoblikovanje le tega v poslovno zgodbo, ki pomaga mnogim ženskam.

Vladimira Prezelj

Vladimira je astrologinja, ki mi že nekaj let pomaga pri odkrivanju mojega namena in določanju astrološko močnih datumov za lansiranje podjetij in ostalih projektov na moji poslovni poti.

Boštjan Vidmar

Boštjan Vidmar je moj poslovni mentor, ki mi v zadnjem letu pomaga pri grajenju uspešnega podjetja. Boštjan je ustanovitelj portala Viralen.si in njegovo poslanstvo je pomagati ljudem do uspeha.

1. DEL POSLOVNEGA SEMINARJA

Odkrivanje namena in razvoj poslovne ideje

NOVA DIMENZIJA PODJETNIŠTVA

Skozi raziskovanje moje duhovne dimenzije in štiriletne samostojne poslovne poti, so mi moji varuhi in duhovni mojstri razkrili vizijo nove dimenzije podjetništva. Ta temelji na preoblikovanju poslanstva posameznika v uspešno podjetje, ki soustvarja lepši svet. Duhovnost in podjetništvo postaneta eno.

Podjetje sam dojemam kot duhovno bitje višjega namena, ki skozi različne oblike in projekte na planet prizemljuje višje vizije. Vizija prebujenega podjetja bolj kot na materialnem razvoju, temelji na razvoju pozitivnega vpliva na svet. Spoznaš tudi varuhe podjetja in njihov namen.

Bonus: Kanalizirana meditacija – Spoznaj varuhe podjetja

ODKRIVANJE NAMENA

Razkrijem ti, kakšen je namen tvoje utelesitve. Razdelimo ga v notranji namen utelesitve, ki opisuje razvoj zavesti posameznika in zunanji namen utelesitve oz. poslanstvo, ki opisuje doprinos svetu. Tako notranji, kot zunanji namen utelesitve temelji na več dejavnikih – pretekla oz. vzporedna življenja, urjenje v izvornih civilizacijah, potreba v svetu … Tako ti pomagam razumeti še tvoje darove in sposobnosti, ki so velik del okdirvanja tvojega namena.

Bonus: Kanalizirana meditacija – Odkrivanje namena

PREOBLIKOVANJE POSLANSTVA V USPEŠNO PODJETJE

Moja poslanstvo je ljudem pomagati odkriti njihovo poslanstvo in ga preoblikovati v uspešno podjetje. Moje glavno merilo uspešnosti podjetja je, kakšen vpliv ima podjetje na okolje, v katerem deluje. Razkrijem ti orodja, ki ti pomagajo razumeti proces preoblikovanja tvojega poslanstva v uspešno podjetje. Vodim te v prepoznavo tvojih prednosti in potencialov in s teboj delim nekaj pomembnih informacij o podjetniškem mindsetu, ki ti omogoči, da tvoje sanje postanejo resnične.

INSPIRATIVNI POGOVOR Z MOJO MAMI, DARJO G. KOROŠEC

Po daljši pavzi za kosilo sledi inspirativni pogovor z mojo mami, Darjo G. Korošec. Darja je pred pribljižno štirimi leti ustanovila podjetje Mayarula, ki s svojimi izdelki predvsem ženskam pomaga, da se dorbo počutijo v svoji koži.

V obliki inspirativnega pogovora ti razkrijeva njeno življenjsko zgodbo, iskanje njenega namena, zgodbo materinskega klica, ki je našo družino peljal na drugi konec sveta in zgodbo, kako ji je uspelo njen namen preoblikovati v uspešno podjetje.

FAZE RAZVOJA PODJETJA

V tem poglavju ti pomagam razumeti proces razvoja tvojega (bodočega) podjetja. Spoznaš proces razvoja poslovne ideje v poslovno vizijo. Sledi obdobje razvoja poslovne vizije in oblikovanja ponudbe. Naslednji korak je rojstvo podjetja, ključna faza pa je seveda tudi razvoj podjetja v prihodnosti poslovanja. 

RAZVOJ POSLOVNE IDEJE

Poslovna ideja je seme, ki daje dih življenja (bodočemu) podjetju. Spoznaš, kako je poslovna ideja že od samega začetka tesno povezana s tvojim namenom in tvojo poslovno vizijo. Razkrijem ti, kako in kdaj se rodi poslovna ideja in kako prepoznati, če je poslovna ideja resnično dobra. 

Bonus: Kanalizirana meditacija – Rojstvo poslovne ideje

2. DEL POSLOVNEGA SEMINARJA

Razvoj poslovne vizije in oblikovanje ponudbe

POSLOVNI NAČRT PODJETJA 

Poslovni načrt je dokument, ki na enem mestu zbira vse pomembne informacije o naši poslovni ideji ali podjetju. Spoznaš kaj je poslovni načrt in zakaj ga uporabljamo. Spoznaš tudi vrste, oblike in obseg poslovnega načrta. S teboj delim še nekaj nasvetov pred pisanjem poslovnega načrta in pa digitalno predlogo – Enostavni poslovni načrt podjetja. Ta ti omogoča, da hitro in enostavno napišeš svoj poslovni načrt, ki je ključen za uspešen razvoj tvojega podjetja. Vsako poglavje digitalne predloge vsebuje praktični primer iz treh različnih podjetij, kjer sam aktivno sodelujem.

Bonus: Digitalna predloga – Enostavni poslovni načrt podjetja

RAZVOJ POSLOV

V poslovnem načrtu podjetje zelo jasno definira razvoj poslovne vizije. Ta predstavlja potencial, ki ga lahko podjetje doseže v prihodnosti svojega poslovanja. Sočasno te vodim še v pisanje poslanstva podjetja, ki je tesno povezan s poslovno vizijo. Vodim te v razvoj poslovnega modela, ki najbolj odgovarja viziji in poslanstvu tvojega (bodočega) podjetja. Predstavim ti še ostala orodja za razvoj poslovne vizije.

Bonus: Kanalizirana meditacija – Prebudi vizionarja v sebi z zavestjo utrinkov

OBLIKOVANJE PONUDBE

V tem poglavju spoznaš orodja, kako najlažje oblikuješ edinstveno ponudbo, ki bo izstopala iz povprečja. Razkrijem ti, kaj je resnično pomembno pri zasnovanju produktov in storitev. Naučim te oblikovati bogato uporabniško izkušnjo in kako postaviti pravo ceno za produkt ali storitev.

SPLETNA STRAN IN GRAFIČNA PODOBA PODJETJA

Spletna stran je odlično orodje, ki nam omogoča enostaven vizualen prikaz poslanstva, vizije in ponudbe podjetja. Je tudi spletno mesto, ki generira največ prodaje, ne glede na to, ali gre za izdelke ali storitve. Spoznaš, kaj vse je pomembni pri zasnovanju dobre spletne strani, ki prodaja. 

Tudi grafična podoba podjetja je pomemben element ob vstopu podjetja na trg. Običajno zajema vsaj logotip, izbiro primarne in sekundarne tipografije in barvno lestvico. Vsi ti elementi pa predstavljajo vizualni prikaz in jih sam dojemam, kot nekakšno svetlobno kodo, ki skozi svoje oblike nekaj sporoča. Tudi tukaj spoznaš, kaj vse je pomembno pri zasnovanju dobre grafične podobe podjetja.

3. DEL POSLOVNEGA SEMINARJA

Rojstvo in razvoj podjetja

ROJSTVO PODJETJA

Rojstvo podjetja je vstop podjetja na trg. Da se to lahko zgodi, pa morajo biti zagotovljeni določeni pogoji. Predstavim ti nekaj ključnih korakov, ki so potrebni za rojstvo podjetja. Eden glavnih elementov rojstva podjetja je izbira njegovega imena. Spoznaš, na kaj vse moraš biti pozoren-a, preden poimenuješ svoje podjetje. Naslednji pomemben korak je vpis podjetja v poslovni register. Pred vpisom v poslovni register moramo izbrati pravo obliko podjetja (samostojno podjetje, družba z omejeno odgovornostjo, zavod, društvo …). Pomembna pa je tudi izbira datuma vpisa podjetja v poslovni register. O tem ti bo več povedala astrologinja Vladimira v njene predavanju Astrologija v podjetništvu. Na koncu se dotaknemo še tega, kako pomembno je, da praznuješ pomembne mejnike na svoji poslovni poti.

DUHOVNO ROJSTVO IN NOVO ROJSTVO PODJETJA

Največkrat rojstvo podjetja zaznamuje vpis podjetja v poslovni register Slovenije. Duhovno rojstvo podjetja pa je globok ritual rojstva tega duhovnega bitja. Spoznaš, kako lahko poleg vpisa podjetja v poslovni register svoje podjetje rodiš tudi na duhovni ravni. Pri tem ti bodo v pomoč različna orodja in kanalizirana meditacija, ki ti pomaga duhovno roditi tvoje podjetje.

To poglavje je izredno pomembno tudi za vse, ki že imate svoje podjetje. Poleg duhovnega rojstva lahko govorimo tudi o novem rojstvu podjetjaZavest že obstoječega podjetja se na novo rodi takrat, ko duhovni namen in vizija podjetja prerasteta obstoječe delovanje in poslovanje podjetja. 

Bonus: Kanalizirana meditacija – Duhovno rojstvo podjetja
Bonus: Kanalizirana meditacija – Novo rojstvo podjetja

ZAVESTNO PODJETNIŠTVO

Postavitev zavestnega podjetja je proces načrtovanja, delovanja in usklajevanja duhovnega namena podjetja s poslovno vizijo. Z združitvijo duhovnosti in podjetništva lahko podjetnik svoje podjetje ponese v novo dimenzijo poslovanja. Predstavim ti inovativne pristope zavestnega podjetništva – duhovni aspekt podjetja, delovno okolje, trajnostni pristopi … Spoznaš tudi, kako ti na tvoji poslovni poti lahko pomaga uporaba kristalov in svetih predmetov.

Bonus: Kanalizirana meditacija – Energijska zaščita podjetja

RAZVOJ PODJETJA

Z vstopom podjetja na trg se začne novo poglavje na našo poslovni poti – razvoj podjetja. Predstavim ti različne tehnike in orodja, kako lahko enostavno in učinkovito svoje podjetje razviješ v zgodbo o uspehu. Podrobno spoznaš tablo vizij in koncept rojevanja projektov skozi projekte. Naučim te tudi postavljanja poslovnih ciljevprojektnega načrtovanja in postavitve energije projekta.

Bonus: Digitalna predloga – Projektno načrtovanje
Bonus: Kanalizirana meditacija – Postavitev energije projekta

MARKETING Z BOŠTJANOM VIDMARJEM

Boštjan Vidmar je uveljavljen podjetniški mentor s številnimi izkušnjami v podjetništvu, marketingu in mentoriranju. Boštjan je soustnanovitelj večih podjetij in ustanovitelj portala Viralen.si.

Spoznaš organski in plačljivi marketing – kaj je bolje in s čem začeti? Spoznaš, kako nastaviti prodajni lijak (informiranje, zavedanje, prepričevanje). Zaupa ti prednosti vseprisotnosti (SEO, socialna omrežja, email marketing …) in kako napisati dobre prodajne tekste, ki bodo prodali več. Izveš tudi, kaj je upsell, crossell in na kakšen način sodelovati z vlivneži in, ali je to sploh primerno zate.

ORGANIZACIJA IN OPTIMIZACIJA URNIKA

S teboj delim tehnike, orodja in trike, ki meni pomagajo pri poslovni organizaciji in optimizaciji urnika.

Bonus: Digitalna predloga – Poslovna organizacija

Bonus predavanje

ASTROLOGIJA V PODJETNIŠTVU Z VLADIMIRO PREZELJ

Vladimira že več kot 15 let zelo uspešno vodi svoje podjetje, kjer ljudem svetuje za zdravo življenje. Za sabo ima že 40 let izkušenj iz področja astrologije, že 30  let poučuje tudi jogo. 

Vladimira te popelje v razumevanje astrologije in kako zunanje energije (ki so tudi v nas) vplivajo na naše počutje in odločitve. Razkrije ti, kako je astrologija tesno povezana z našim poslanstvom in kako lahko z njim služimo človeštvu in hkrati sebi. Spoznaš tudi, kdaj se odpira podjetja, kdaj se podpisujejo pogodbe in kdaj ne smemo nič od tega.

Bonus predavanje prav tako poteka online. Če se ga boš udeležil-a v živo, boš imel-a možnost Vladimiri zastaviti tudi kakšno vprašanje iz področja astrologije. Po koncu predavanja vsakemu udeležencu pošljem tudi posnetek.

Bonusi poslovnega seminarja

Kanalizirane meditacije

Zate sem s profesionalno opremo posnel kar osem kanaliziranih meditacij, ki so obogatene z zvokom šamanske flavte mojega dobrega prijatelja Luka Lešnika.

Digitalne predloge

Pripravil sem tudi tri digitalne predloge, ki si jih enostavno preneseš na svoj računalnik in po potrebi natisneš. Pomagale ti bodo pri lažjem poslovanju tvojega podjetja.

Brezplačen 30-minutni sestanek

Po končanem poslovnem seminarju ti podarim še 30-minutni online sestanek, kjer ti odgovorim na vsa tvoja vprašanja in ti pomagam na tvoji poslovni poti.

Nekaj mnenj udeležencev poslovnega seminarja

Naj se ti predstavim, če me še ne poznaš ...

Sem Miha Itanimon Korošec – medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar.

Pri svojih 18. letih sem odprl svoje podjetje, v katerem zdaj že četrto leto delujem kot medij za sporočila duhovnega vodstva. V zadnjih dveh letih sem svoje poslovanje usmeril v odkrivanje nove dimenzije podjetništva, kjer (bodočim) podjetnikom pomagam odkriti njihovo poslanstvo in ga preoblikovati v uspešno podjetje, ki soustvaja lepši svet. Svojo osebno blagovno znamko sem ravno  preimenoval v – Nova dimenzija podjetništva™.

Pred skoraj tremi leti sem ustanovil še eno blagovno znamko – Dream Creator. Ta ponuja svete predmete, ritualne izdelke, vsebine in inspirativne dogodke, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo. 

Kot kreativni vodja sodelujem še pri razvoju podjetja Mayarula, ki ga je pred skoraj štirimi leti ustanovila moja mami. Ta ponuja aktivno organsko kozmetiko in ekološka razpršila za prostor.

Med drugim pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent in tako s filmom spremeniti svet. 

Tvoja investicija in ostale pomembne informacije

Nakup poslovnega seminarja

Ob nakupu poslovnega seminarja prejmeš dostop do vseh posnetkov poslovnega seminarja, gradiva in bonusov. To ti omogoča, da vsebino poslovnega seminarja predelaš v svojem ritmu.

Investicija

Redna cena poslovnega seminarje je 160 €. Vse do konca leta 2023 ti podarjam 20 % popust, tako da si lahko dostop do vseh posnetkov, gradiva, bonusov in sestanka z menoj zagotoviš za samo 128 €.

100% garancija na zadovoljstvo

Resnično verjamem, da ti vso pridobljeno znanje lahko pomaga ustvariti uspešno podjetje, ki bo soustvarjalo lepši svet. Če te poslovni seminar ne prepriča ti povrnem celoten znesek tvoje investicije.

Ob prijavi ti pošljem podatke za nakazilo. Ko poravnaš znesek poslovnega seminarja ti odprem dostop do vseh posnetkov, gradiva in bonusov poslovnega seminarja.

Nekaj mnenj udeležencev poslovnega seminarja