Poslovno kanaliziranje prebuja novo dimenzijo poslavanja tvojega (bodočega) podjetja!

Poslovno kanaliziranje je prenašanje sporočil tvojega duhovnega vodstva in drugih svetlobnih bitij. Namenjeno je podjetnikom in vsem tistim, ki si to še želite / želijo postati. V nadaljevanju si lahko prebereš, kako te lahko podprem in kakšna vprašanja mi lahko postaviš med samim kanaliziranjem.

Ne glede na to, ali si že podjetnik oz. si to še želiš postati, te poslovno kanaliziranje podpre pri raziskovanju in odkrivanju globljih dimenzij tvojega namena in ustvarjanju zavestnega podjetja, ki bo soustvarjalo lepši svet.

Želim si postati podjetnik / podjetnica.

Te tvoja trenutna služba ne izpopolnjuje in potihoma sanjaš o svoji samostojni poslovni poti? Se v tebi prebuja občutek, da moraš svoje poslanstvo in delo, v katerem uživaš preoblikovati v svoj posel in biti večji doprinos svoji skupnosti? Če si na ta vprašanja odgovoril-a pritrdilno, je poslovno kanaliziranje zate.

Skozi kanalizirana sporočila te lahko podprem pri raziskovanju in odkrivanju tvojega življenjskega poslanstva, preoblikovanju le tega v poslovno vizijo, razvoju poslovne vizije in uspešnem vstopu na trg. 

Nekaj primerov vprašanj, ki jih lahko postaviš med poslovnim kanaliziranjem:

 • Kakšno je moje življenjsko poslanstvo?
 • Kako lahko svoje poslanstvo preoblikujem v poslovno vizijo?
 • Kaj so moji darovi in sposobnosti?
 • Kako naj oblikujem svojo ponudbo?
 • Kako poimenovati svoje podjetje?
 • Kako in kdaj lansirati podjetje na trg?
 • Kako podjetje roditi na duhovni ravni?
 • Kako ustvariti zavestno podjetje?

Sem že podjetnik / podjetnica.

Že imaš svoje podjetja in si želiš poslovnih premikov in prebojev? Si želiš povečati prodajo in obseg poslovanja podjetja? Si želiš še bolj močno začutiti bitje svojega podjetja in s tem njegov namen in poslovno vizijo? Iščeš ideje in načine, kako se s svojo poslovno zgodbo dotakniti čim večjega števila ljudi?

Skozi kanalizirana sporočila te lahko podprem pri razvoju tvoje poslovne vizije, povečanju obsega poslovanja in prodaje ter rojstvu novih projektov, ki bodo soustvarjali lepši svet. 

Nekaj primerov vprašnj, ki jih lahko postaviš med poslovnim kanaliziranjem:

 • Kaj bo ustvarilo premike in preboje v mojem podjetju?
 • Kako lahko povečam prodajo in obseg poslovanja svojega podjetja?
 • Kako lahko svoje poslanstvo še bolj integriram v poslovanje podjetja?
 • V katero smer naj razvijam svoje podjetje?
 • Kako najdem pravo ekipo, ki bo razvijala podjetje?
 • Kako se lahko še bolj povežem z bitjem podjetja?
 • Kako se lahko namen mojega podjetja dotakne čim več ljudi?
 • Kako lahko svoje podjetje na novo rodim?

Poslovno kanaliziranje sem zasnoval kot pravo duhovno potovanje!

Preden začneva.

Sprejmem te v prijeten in svetel poslovni prostor, katerega že pred tvojim prihodom energijsko očistim. Še preden začneva s kadili in razpršili energijsko očistim tudi tvoje energijsko polje. Tako lahko v najlepših energijah vstopiva v sveti ritual kanaliziranja. 

Pogovoriva se o izkušnji, ki je pred teboj. S tabo delim nekaj kratkih usmeritev. Potem lahko začneva. Potrebujem nekaj minut, da se energijsko pripravim in povežem z zavestjo duhovnih bitij in tvojih vodnikov. V tem času se lahko tudi ti prijetno sprostiš in pripraviš na to duhovno potovanje. 

Pravo duhovno potovanje.

Poslovno kanaliziranje se začne z uvodnim sporočilom, ki ti ga preda tvoje duhovno vodstvo in druga svetlobna bitja. Običjano uvodno sporočilo traja med 10 in 15 min. 

Po uvodnem sporočilu sledijo odgovori na tvoja vprašanja. Še pred kanaliziranjem si lahko pripraviš približno 5 vprašanj. Med samim kanaliziranjem intuitivno začitiš naslednje vprašanje in ga postaviš na glas. Duhovno vodstvo ti nanje odgovori.

Po eni uri kanaliziranja se to duhovno potovanje zaključi še z zaključnim sporočilom, ki traja nekaj minut.

Pred in med samim kanaliziranjem odpiram energijske portale. Odpiranje energijskih portalov mi omogoča globlji pretok zavesti in duhovnih aktivacij v tvoje energijsko polje. Tako nisi zgolj del kanaliziranih sporočil, ampak globoke duhovne izkušnje, ki ustvarja premike tvoje zavesti.

Druge pomembne informacije.

Vsa sporočila si lahko zvočno posnameš s telefonom ali diktafonom. Tako se boš lahko povsem sprostil-a in prepustil-a tej izkušnji, spročila pa kasneje še večkrat poslušal-a ali prepisal-a.

Če si želiš sodelovati z menoj, me prosim kontaktiraj preko spodnjega obrazca. Na tvoj elektronski naslov ti bom poslal kratek vprašalnik, da  lažje začutim, če se “ujameva”. 

Če začutim, da te s svojim delom lahko podprem na poti uresničevanja tvoje poslovne vizije, se dogovoriva za termin poslovnega kanaliziranja

Na tvoj elektronski naslov ti pošljem še pdf priročnik s ključnimi informacijami, ki jih potrebuješ pred najinim srečanjem. 

Trajanje: 1 ura
Cena: 188€

Kontaktiraj me preko prijavnega obrazca.

Prostor, kjer izvajam poslovna kanaliziranja

Poslovna kanaliziranja izvajam v živo v mojih poslovnih prostorih na naslovu Tavčarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana. Ob navedbi tehtnega razloga (bolezen, življenje v tujini …) lahko kanaliziranje izvedeva tudi na daljavo preko zooma.