Poslovno mentorstvo je 3-mesečni program, ki prebuja novo dimenzijo podjetništva!

Mentorski program – Nova dimenzija podjetništva je edinstveno potovanje v duhovne dimenzije tvojega (bodočega) podjetja. Popeljem te v drugačen svet podjetništva, kjer odkriješ globlje nivoje svojega namena in ga z mojo pomočjo preoblikuješ v uspešno podjetje, ki bo soustvarjalo lepši svet. 

Poslovno mentorstvo je namenjeno podjetnikom in vsem, ki si to še želite / želijo postati. Ne glede na to, ali si že podjetnik oz. si to še želiš postati, te poslovno mentorstvo podpre pri prebujanju nove dimenzije podjetništva.

Nova dimenzija podjetništva.

Svoj prvi mentorski program sem poimenoval – Nova dimenzija podjetništva. Ta besedna zveza je pred kratkim postala tudi nov slogan mojega podjetja. 

Do nove dimenzije podjetništva so me pripeljala večletna raziskovanja moje duhovne dimenzije in pa seveda moja samostojna poslovna pot, ki se je začela pred tremi leti in pol. 

Podjetja sam dojemam kot duhovna bitja višjega namena, ki skozi različne oblike in projekte na planet prizemljujejo višje vizije. Z inovativnimi pristopi novobodbenga podjetništva se tako lažje povežemo z bitjem podjetja, odkrijemo svoj namen in ustvarimo uspešno poslovno vizijo, ki temelji na duhovnem namenu podjetja 

Obseg mentorskega programa.

Poslovno mentorstvo je intenziven 3-mesečni program, ki zajema 4 mesečna srečanja. Skupaj se bova v obdobju 3 mesecev tako srečala kar 12-krat.

Tekoči mesec poslovnega mentorstva bova vsakič otvorila s poslovnim kanaliziranjem. Temu srečanju v tekočem mesecu sledijo še tri druga srečanja – 60 minutni mentorski sestanki.

Poslovno kanaliziranje je prenašanje sporočil tvojega duhovnega vodstva in drugih svetlobnih bitij. Skozi kanalizirana sporočila te tako podprem pri raziskovanju in odkrivanju tvojega življenjskega poslanstva, preoblikovanju le tega v poslovno vizijo, razvoju poslovne vizije, uspešnem vstopu na trg, povečanju obsega prodaje in poslovanja ter rojstvu novih projektov, ki bodo soustvarjali lepši svet.

Mentorski sestanki so namenjeni integraciji sporočil poslovnega kanaliziranja in načrtovanju razvoja poslovne vizije. 

Če si del mojega mentorskega programa ti omogočim še dostop do mnogih vsebin o novi dimenziji podjetništva (poslovni načrt, zavestno podjetništvo, duhovno rojstvo podjetja in še mnogo več).

Mentorski program je namenjem podjetnikom in vsem, ki si to še želite / želijo postati!

Želim si postati podjetnik / podjetnica.

Te tvoja trenutna služba ne izpopolnjuje in potihoma sanjaš o svoji samostojni poslovni poti? Se v tebi prebuja občutek, da moraš svoje poslanstvo in delo, v katerem uživaš preoblikovati v svoj posel in biti večji doprinos svoji skupnosti? Če si na ta vprašanja odgovoril-a pritrdilno, je poslovno kanaliziranje zate.

Skozi poslovna kanaliziranja in mentorske sestanke te lahko podprem pri raziskovanju in odkrivanju tvojega življenjskega poslanstva, preoblikovanju le tega v poslovno vizijo, razvoju poslovne vizije in uspešnem vstopu na trg.

V obdobju treh mesecev bova skupaj postavila močne temelje zavestnega podjetja. Vrhunec najinega skupnega potovanja bo duhovno rojstvo tvojega podjetja in začetek nepozabne zgodbe, ki bo navdihovala svet.

Sem že podjetnik / podjetnica.

Že imaš svoje podjetja in si želiš poslovnih premikov in prebojev? Si želiš povečati prodajo in obseg poslovanja podjetja? Si želiš še bolj močno začutiti bitje svojega podjetja in s tem njegov namen in poslovno vizijo? Iščeš ideje in načine, kako se s svojo poslovno zgodbo dotakniti čim večjega števila ljudi?

Skozi poslovna kanaliziranja in mentorske sestanke te lahko podprem pri razvoju tvoje poslovne vizije, povečanju obsega poslovanja in prodaje ter rojstvu novih projektov, ki bodo soustvarjali lepši svet. 

V obdobju treh mesecev bova skupaj preoblikovala poslovanje tvojega podjetja, te razbremenila in razvijala nove produkte, storitve in projekte. Vrhunec najinega skupnega potovanja bo novo rojstvo tvojega podjetja, ki tvoje podjetje ponese v svet.

Prebudi novo dimenzijo podjetništva!

Druge pomembne informacije.

Če si želiš sodelovati z menoj, me prosim kontaktiraj preko spodnjega obrazca. Na tvoj elektronski naslov ti bom poslal kratek vprašalnik, da  lažje začutim, če se “ujameva”. 

Če začutim, da te s svojim delom lahko podprem na poti uresničevanja tvoje poslovne vizije, se dogovoriva za termin brezplačnega uvodnega sestanka (60 min).

Na tvoj elektronski naslov ti pošljem še pdf priročnik s ključnimi informacijami, ki jih potrebuješ pred najinim srečanjem. 

Uvodni sestanek in poslovna kanaliziranja potekajo v živo v mojih poslovnih prostorih, v Ljubljani. Mentorski sestanki pa lahko potekajo tudi na daljavo preko zooma.

V mojem mentorskem porgramu je prostih samo 8 mest, zato mi že danes napiši sporočilo, da želiš biti del tega transformativnega mentorskega programa.

Cena: 440 € / mesec, plačilo se izvede na začetku tekočega meseca. V primeru plačila v enem obroku je cena 1200 €.

Kontaktiraj me preko prijavnega obrazca.

Prostor, kjer izvajam poslovna mentorstva

Poslovna kanaliziranja izvajam v živo v mojih poslovnih prostorih na naslovu Tavčarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana. Ob navedbi tehtnega razloga (bolezen, življenje v tujini …) lahko kanaliziranje izvedeva tudi na daljavo preko zooma. Mentorske sestanke lahko izvedeva v živo v mojih poslovnih prostorih ali na daljavo preko zooma.