INDIVIDUALNA PONUDBA

Poslovno mentorstvo

3 MESEČNI MENTORSKI PROGRAM

»Pomagam ti odkriti tvoje poslanstvo in ga preoblikovati v uspešno podjetje, ki bo soustvarjalo lepši svet.«

Mentorski program – Nova dimenzija podjetništva je edinstveno potovanje v duhovne dimenzije tvojega (bodočega) podjetja. Popeljem te v drugačen svet podjetništva, kjer odkriješ globlje nivoje svojega namena in ga z mojo pomočjo preoblikuješ v uspešno podjetje, ki bo soustvarjalo lepši svet. 

Poslovno mentorstvo je namenjeno podjetnikom in vsem, ki si to še želite / želijo postati. Ne glede na to, ali si že podjetnik oz. si to še želiš postati, te poslovno mentorstvo podpre pri prebujanju nove dimenzije podjetništva.

NOVA DIMENZIJA PODJETNIŠTVA.

Svoj prvi mentorski program sem poimenoval – Nova dimenzija podjetništva.

Do nove dimenzije podjetništva so me pripeljala večletna raziskovanja moje duhovne dimenzije in pa seveda moja samostojna poslovna pot, ki se je začela pred več kot štirimi leti.

Podjetja sam dojemam kot duhovna bitja višjega namena, ki skozi različne oblike in projekte na planet prizemljujejo višje vizije. Z inovativnimi pristopi novobodbenga podjetništva se tako lažje povežemo z bitjem podjetja, odkrijemo svoj namen in ustvarimo uspešno poslovno vizijo, ki temelji na duhovnem namenu podjetja.

OBSEG MENTORSKEGA PROGRAMA.

Poslovno mentorstvo je intenziven 3-mesečni mentrorski program, ki zajema 4 mesečna srečanja. Skupaj se bova v obdobju 3 mesecev tako srečala kar 12-krat.

Tekoči mesec poslovnega mentorstva bova vsakič otvorila s poslovnim kanaliziranjem.

Teden kasneje bova imela 60 minutni mentorski sestanek.

V tretjem tednu tekočega meseca zate vodim individualni obred s ceremonialnim kakavom in kanaliziram meditacijo.

Teden kasneje sledi še en 60 minutni mentorski sestanek.

Podrobnejšo razlago poslovnega kanaliziranja, obreda s ceremonialnim kakavom, meditacije in mentorskih sestankov najdeš v nadaljevanju …

V mentorskem programu imam samo še 4 prosta mesta. Naslednjim štirim prijavljenim bo porgram dostopen še po stari ceni. Ker sem postal davčni zavezanec, bom kasneje dvignil ceno mentorskega porgrama. 

V nadaljevanju najdeš dve različni ponudbi med katerima lahko izbiraš – mesečno plačilo ali plačilo v enkratnem znesku, ki ti poleg prihranka 220 € prinese še Spletni poslovni seminar – Nova dimenzija podjetništva, ki bo med 12. in 14. 4. 2024.

Mentorski program je namenjem podjetnikom in vsem, ki si to še želite / želijo postati!

ŽELIM SI POSTATI PODJETNIK / PODJETNICA.

Te tvoja trenutna služba ne izpopolnjuje in potihoma sanjaš o svoji samostojni poslovni poti? Se v tebi prebuja občutek, da moraš svoje poslanstvo in delo, v katerem uživaš preoblikovati v svoj posel in biti večji doprinos svoji skupnosti? Če si na ta vprašanja odgovoril-a pritrdilno, je poslovno mentorstvo zate.

Skozi poslovna kanaliziranja in mentorske sestanke te lahko podprem pri raziskovanju in odkrivanju tvojega življenjskega poslanstva, preoblikovanju le tega v poslovno vizijo, razvoju poslovne vizije in uspešnem vstopu na trg.

V obdobju treh mesecev bova skupaj postavila močne temelje zavestnega podjetja. Vrhunec najinega skupnega potovanja bo duhovno rojstvo tvojega podjetja in začetek nepozabne zgodbe, ki bo navdihovala svet.

SEM ŽE PODJETNIK / PODJETNICA.

Že imaš svoje podjetja in si želiš poslovnih premikov in prebojev? Si želiš povečati prodajo in obseg poslovanja podjetja? Si želiš še bolj močno začutiti bitje svojega podjetja in s tem njegov namen in poslovno vizijo? Iščeš ideje in načine, kako se s svojo poslovno zgodbo dotakniti čim večjega števila ljudi?

Skozi poslovna kanaliziranja in mentorske sestanke te lahko podprem pri razvoju tvoje poslovne vizije, povečanju obsega poslovanja in prodaje ter rojstvu novih projektov, ki bodo soustvarjali lepši svet. 

V obdobju treh mesecev bova skupaj preoblikovala poslovanje tvojega podjetja, te razbremenila in razvijala nove produkte, storitve in projekte. Vrhunec najinega skupnega potovanja bo novo rojstvo tvojega podjetja, ki tvoje podjetje ponese v svet.

Nekaj o poslovnem kanaliziranju ...

Tekoči mesec poslovnega mentorstva bova vsakič otvorila s poslovnim kanaliziranjem. Poslovno kanaliziranje je prenašanje sporočil tvojega duhovnega vodstva in drugih svetlobnih bitij. 

V nadaljevanju si lahko prebereš, kako te lahko podprem in kakšna vprašanja mi lahko postaviš med samim kanaliziranjem.

Ne glede na to, ali si že podjetnik oz. si to še želiš postati, te poslovno kanaliziranje podpre pri raziskovanju in odkrivanju globljih dimenzij tvojega namena in ustvarjanju zavestnega podjetja, ki bo soustvarjalo lepši svet.

ŽELIM SI POSTATI PODJETNIK / PODJETNICA.

Nekaj primerov vprašanj, ki jih lahko postaviš med poslovnim kanaliziranjem:

 • Kakšno je moje življenjsko poslanstvo?
 • Kako lahko svoje poslanstvo preoblikujem v poslovno vizijo?
 • Kaj so moji darovi in sposobnosti?
 • Kako naj oblikujem svojo ponudbo?
 • Kako poimenovati svoje podjetje?
 • Kako in kdaj lansirati podjetje na trg?
 • Kako podjetje roditi na duhovni ravni?
 • Kako ustvariti zavestno podjetje?

SEM ŽE PODJETNIK / PODJETNICA.

Nekaj primerov vprašnj, ki jih lahko postaviš med poslovnim kanaliziranjem:

 • Kaj bo ustvarilo premike in preboje v mojem podjetju?
 • Kako lahko povečam prodajo in obseg poslovanja svojega podjetja?
 • Kako lahko svoje poslanstvo še bolj integriram v poslovanje podjetja?
 • V katero smer naj razvijam svoje podjetje?
 • Kako najdem pravo ekipo, ki bo razvijala podjetje?
 • Kako se lahko še bolj povežem z bitjem podjetja?
 • Kako se lahko namen mojega podjetja dotakne čim več ljudi?
 • Kako lahko svoje podjetje na novo rodim?

Poslovno kanaliziranje sem zasnoval kot pravo duhovno potovanje!

PREDEN ZAČNEVA.

Sprejmem te v prijeten in svetel poslovni prostor, katerega že pred tvojim prihodom energijsko očistim. Še preden začneva s kadili in razpršili energijsko očistim tudi tvoje energijsko polje. Tako lahko v najlepših energijah vstopiva v sveti ritual kanaliziranja. 

Pogovoriva se o izkušnji, ki je pred teboj.

PRAVO DUHOVNO POTOVANJE.

Potem lahko začneva. Potrebujem nekaj minut, da se energijsko pripravim in povežem z zavestjo duhovnih bitij in tvojih vodnikov. V tem času se lahko tudi ti prijetno sprostiš in pripraviš na to duhovno potovanje. 

Poslovno kanaliziranje se začne z uvodnim sporočilom, ki ti ga preda tvoje duhovno vodstvo in druga svetlobna bitja. Običjano uvodno sporočilo traja med 10 in 15 min. 

Po uvodnem sporočilu sledijo odgovori na tvoja vprašanja. Še pred kanaliziranjem si lahko pripraviš približno 5 vprašanj. Med samim kanaliziranjem intuitivno začitiš naslednje vprašanje in ga postaviš na glas. Duhovno vodstvo ti nanje odgovori.

Po eni uri kanaliziranja se to duhovno potovanje zaključi še z zaključnim sporočilom, ki traja nekaj minut.

Pred in med samim kanaliziranjem odpiram energijske portale. Odpiranje energijskih portalov mi omogoča globlji pretok zavesti in duhovnih aktivacij v tvoje energijsko polje. Tako nisi zgolj del kanaliziranih sporočil, ampak globoke duhovne izkušnje, ki ustvarja premike tvoje zavesti.

DRUGE POMEMBNE INFORMACIJE.

Vsa sporočila si lahko zvočno posnameš s telefonom ali diktafonom. Tako se boš lahko povsem sprostil-a in prepustil-a tej izkušnji, spročila pa kasneje še večkrat poslušal-a ali prepisal-a.

Po vsakem poslovnem kanaliziranju imaš do naslednjega mentorskega sestanka domačo nalogo, da narediš povzetek poslovnega kanaliziranja, kar nama bo okvirni načrt najinega dela za naslednji mesec mentorstva.

Nekaj o individualnem obredu s ceremonialnim kakavom in meditaciji ...

Enkrat mesečno zate pripravim individualni obred s ceremonialnim kakvom in zate kanaliziram meditacijo.

OBRED S CEREMONIALNIM KAKAVOM

Še pred tvojim prihodom pripravim skodelici ceremonialnega kakava, ki ga v individualnem obredu spijeva skupaj. 

Ceremonialni kakav je posebna vrsta kakava, ki se od industrijskega kakava poleg načina pridelave razlikuje tudi v namenu, s katerim kakav zaužijemo. Ob zaužitju svetega kakava se povežemo s spiritom kakava, ki odpira naše srce, prebuja ljubezen in zdravi. Tako se že tisočletja v starih kulturah uporablja v obredne namene – šamanske ceremonije, meditacije, zdravljenja in druge duhovne rituale.

Ceremonialni kakav je sveta medicina, ki naju bo spustila do svetega prostora srca in v objemu nežne ljubezni vodila izkušnjo kanalizirane meditacije. Kot mediju mi ceremonialni kakav omogoča dostop do višjih ravni zavesti, tebi pa odpre varen prostor za globlje doživljanje izkušnje, ki je pred teboj.

KANALIZIRANA MEDITACIJA

Enkrat mesečno te po individualnem obredu s ceremonialnim kakvom podprem še s kanalizirano meditacijo. 

Meditacijo si lahko zvočno posnameš in posnetek znova in znova ponovno poslušaš. Meditacija običajno traja 30 minut.

V nadaljevanju si lahko prebereš nekaj tematik kanaliziranih meditacij …

 • Aktivacija življenjskega namena
 • Aktivacija duhovnih sposobnosti
 • Energijska zaščita podjetja
 • Postavitev energije projekta ali podjetja
 • Novo rojstvo pdojetja
 • Duhovno rojstvo podjetja
 • Povezava z varuhi tvojega podjetja

Nekaj o mentorskih sestankih ...

Mentorski sestanki so namenjeni integraciji sporočil poslovnega kanaliziranja in načrtovanju razvoja poslovne vizije. Redni tedenski mentorstki sestanki nama omogočajo, da načrte duhovnega vodstva preoblikujeva v poslovno vizijo, ki dosega izjemne poslovne rezultate. 

VSEBINA MENTORSKIH SESTANKOV.

Na mentorskih sestankih te podprem z vodenjem v proces razvoja poslovne ideje in poslovne vizije v uspešno poslovno zgodbo, ki bo soustvarjala lepši svet. 

V nadaljevanju si lahko prebereš nekaj tematik, ki jih bova obdelala na najinih mentorskih sestankih …

 • Razumevanje tvojega namena
 • Zavestno podjetništvo
 • Razvoj poslovne ideje
 • Razvoj poslovne vizije
 • Oblikovanje popolne ponudbe
 • Razvoj izdelkov, storitev, dogodkov …
 • Pisanje poslovnega načrta
 • Postavlanje cen 
 • (Novo) rojstvo podjetja
 • Projektno načrtovanje
 • Načrtovanje vstopa na trg
 • Uporaba kristalov in svetih predmetov v podjetništvu

Razvoj podjetja mi je zaupalo že več podjetnikov in podjetnic. Preberi, kaj pravijo o našem sodelovanju.

Prebudi novo dimenzijo podjetništva!

DRUGE POMEMBNE INFORMACIJE.

Si želiš sodelovati z menoj? Na spodnji povezavi najdeš kratek vprašalnik, da se spoznva. Dogovoriva se za brezplačni uvodni sestanek, kjer ti še podprebneje predstavim moj način dela, mesečni pregled in načrt mentorskega programa ter ti odgovorim na vsa tvoja vprašanja. Brezplačen uvodni sestanek je seveda neubvezujoč.

Na tvoj elektronski naslov ti še pred začetkom najinega sodelovanja pošljem pdf priročnik s ključnimi informacijami, ki jih potrebuješ pred najinim srečanjem. 

Poslovna kanaliziranja in srečanja z individualnim obredom s ceremonialnim kakavom in meditacijo potekajo v živo v mojih poslovnih prostorih v Ljubljani (2x na mesec). Uvodni brezplačen sestanek in ostali mentorski sestanki pa lahko potekajo tudi online preko spletne platforme Google Meet.

V mojem mentorskem porgramu so prosta samo še 4 mesta, zato že danes oddaj prijavo in skupaj z mano spiši novo zgodbo o uspehu.

Mesečno plačilo / trije obroki

Plačaš v treh obrokih, vsak obrok na začetku tekočega meseca mentorstva.
440 / mesec
 • Brezplačni uvodni sestanek
 • Poslovno kanaliziranje (v živo) - 1x na mesec
 • Obred s ceremonialnim kakavom in meditacija (v živo) - 1x na mesec
 • Mentorski sestanki (v živo ali online) - 2x na mesec
 • Načrt programa in gradivo
 • Zvočni posnetki kanaliziranj
 • V ceno je vključen 22% davek

Plačilo v enem obroku

Plačaš v enkratnem znesku in prihraniš kar 440 €.
1100 / 3 mesece
 • Brezplačni uvodni sestanek
 • Poslovno kanaliziranje (v živo) - 1x na mesec
 • Obred s ceremonialnim kakavom in meditacija (v živo) - 1x na mesec
 • Spletni poslovni seminar - Nova dimenzija podjetništva (21. - 23. 6. 2024) v vrednosti 220 €
 • Mentorski sestanki (v živo ali online) - 2x na mesec
 • Načrt programa in gradiva
 • Zvočni posnetki kanaliziranj
 • V ceno je vključen 22% davek
 • Prihranek: 440 €
PRIHRANEK

Prostor, kjer izvajam poslovna kanaliziranja in meditacije

Poslovna kanaliziranja in obrede s ceremonialnim kaakavom ter meditacije izvajam v živo v mojih poslovnih prostorih na naslovu Tavčarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana. Mentorske sestanke pa lahko 2x mesečno izvedeva tudi na preko spleta na daljavo.