Moje delo in vizijo lahko spremljaš tudi tukaj ...

Slabo leto nazaj sem ustanovil še blagovno znamko Dream Creator.

Pomemben del te zgodbe je tudi Anja, moja poslovna partnerka. Vesolje je ponosvno združilo najini poti, da nadaljujeva vizijo, ki sva jo začela že v enem iz med prejšnjih življenje.

Ponujava izdelke in vsebine, ki te celostno podprejo pri uresničevanju tvojih najglobljih sanj. Po novem prirejava tudi delavnice.

Anja izdeluje unikatne lovilce sanj, ki odpirajo portal manifestacije. Na najini spletni strani pa si lahko izbereš tudi material in svoj lovilec sanj izdelaš sam doma. 

Spoznaj še to vizionarsko zgodbo – https://dream-creator.si.

Tudi ta podjetniška zgodba si zasluži prostor na moji spletni strani.

Mayarula je linija aktivne organske kozmetike za sijočo kožo in mladosten videz. Zasnovala jo je Darja – izjemna ženska, zdravilka, in najmpomembnejše, moja mami.  

Za njenimi izdelki stoji prav posebna zgodba. Zgodba ljubezni, predanosti in vizije. Kot svetovalec sem tako tudi sam del nje.

Pred šestimi leti se je naši 4-članski družini iz Afrike pridružila posvojena punčka Maya. Prav ona je moji mami pokazala pot do njenega poslanstva. Zaradi suhe kože in las se je mami začela izobraževati na področju naravne kozmetike. 

Nekaj let nazaj je tako začela ustvarjati še kozmetično linijo zase. Tako je postopoma nastala kozmetična linija, narejena z največjim trudom in ljubeznijo – https://www.mayarula.si