Mojo vizijo in delo lahko spremljaš tudi tukaj ...

Leto dni nazaj sem ustanovil še blagovno znamko Dream Creator.

Pomemben del te zgodbe je tudi Anja, moja poslovna partnerka. Vesolje je ponosvno združilo najini poti, da nadaljujeva vizijo, ki sva jo začela že v enem iz med prejšnjih življenje.

Zate ustvarjava svete predmete in duhovne vsebine, ki te prebujajo v življenje uresničevanja tvojih najglobljih sanj!

Sveti predmeti so močna energijska orodja, ki nas povezujejo z našo dušo. Dvigajo naše razpoloženje in najpomembneje – popeljejo nas na pot uresničevanja naših sanj!

V najini ponudbi lahko najdeš unikatne lovilce sanj s kristali, komplete za izdelavo lovilca sanj doma / možnost izbire materiala in kristalne palice s kameno strelo. 

Spoznaj še to vizionarsko zgodbo – https://dream-creator.si.

Tudi ta podjetniška zgodba si zasluži prostor na moji spletni strani.

Mayarula je linija aktivne organske kozmetike za sijočo kožo in mladosten videz. Zasnovala jo je Darja – izjemna ženska, zdravilka, in najmpomembnejše, moja mami.  

Za njenimi izdelki stoji prav posebna zgodba. Zgodba ljubezni, predanosti in vizije. Kot svetovalec sem tako tudi sam del nje.

Pred šestimi leti se je naši 4-članski družini iz Afrike pridružila posvojena punčka Maya. Prav ona je moji mami pokazala pot do njenega poslanstva. Zaradi suhe kože in las se je mami začela izobraževati na področju naravne kozmetike. 

Nekaj let nazaj je tako začela ustvarjati še kozmetično linijo zase. Tako je postopoma nastala kozmetična linija, narejena z največjim trudom in ljubeznijo – https://www.mayarula.si

ODKRIJ SVET DUHOVNOSTI IN PODJETNIŠTVA!

Prijavi se na e-novičke in prejemaj brezplačne vsebine o duhovnosti in podjetništvu, ugodnosti ter najave dogodkov in spletnih programov.