Retreat - Nova dimenzija podjetništva

Z navdušenjem ti predstavljam retreat – Nova dimenzija podjetništva, kjer te popeljem na potovanje odkrivanja globljih duhovnih dimenzij poslovanja. To je vikend oddih samo zate, kjer ti pomagam odkriti in prepoznati tvoj namen, oblikovati poslovno vizijo in začutiti duhovno bitje – tvoje (bodoče) podjetje, ki se rojeva skozi tebe. 

Retreat bo potekal med 30. 9. in 2. 10. 2022 na neverjetni lokaciji v objemu narave – Veduna Retreat Center. Namenjen je podjetnikom in vsem, ki si to še želijo / želite postati. S tabo delim napredna znanja, praktične primere in izkušnje, ki so meni v zadnjih letih pomagale oblikovati tri močne podjetniške zgodbe, ki soustvarjajo lepši svet.  

Retreat – Nova dimenzija podjetništva je največji samostojni projekt na moji poslovni poti. Hkrati pa projekt, ki najgloblje pooseblja namen, s katerim prihajam na ta svet. Veselim se, da te lahko popeljem na to potovanje.

Podari si vikend oddih, kjer se lahko odklopiš od dimenzije zunanjega sveta in globoko v sebi ustvariš pomembne premike na osebnem, duhovnem in poslovnem področju svojega življenja. Retreat je zasnovan kot duhovna iniciacija, ki bo (na novo) rodila tvoje podjetje! Čas je za nov začetek.

Spoznaj bogat program retreata

Četrtek, 8. 9. 2022

17.00 – 20.00      Spletni dogodek – Nova dimenzija podjetništva

Nedelja, 2. 10. 2022

Spletni dogodek – Nova dimenzija podjetništva → Ob prijavi na retreat prejmeš dostop do posnetka in gradiva spletnega dogodka. V obliki predavanja te popeljem v drugačno razumevanje podjetništva. Podjetje ti pomagam razumeti kot duhovno bitje višjega namena. Predstavim ti faze razvoja podjetja, vse od poslovne ideje in oblikovanje poslovne vizije ter ponudbe do rojstva podjetja. S tabo delim še inovativne pristope razvoja podjetja. Verjamem, da bodo novi pogledi razširili tvoje obzorje in močno preoblikovali tvoje poslovanje (bodočega) podjetja.

Torek, 27. 9. 2022

17.00 – 18.00      Uvodno zoom srečanje

Nedelja, 2. 10. 2022

Uvodno zoom srečanje  Namen uvodnega zoom srečanja je, da se kot skupina povežemo še pred retreatom. Tako bom lažje začutil, kaj skupina potrebuje in po potrebi prilagodil program. Na zoom srečanju bomo postavili matrico in namero, da bo retreat vsakemu prinesel najgloblje preboje na osebnem, duhovnem in poslovnem področju življenja. Predam ti vse tehnične in vsebinske informacije, da se lažje pripraviš na retreat.

Petek, 30. 9. 2022

16.00 – 16.30      Prihod na lokacijo in nastanitev
16.30 – 18.30      Spoznavanje in predavanje
18.30 – 20.30      Večerja in prosti čas
20.30 – 21.30      Večerni dogodek

Petek, 30. 9. 2022

Prihod na lokacijo in nastanitev → Začetek retreata je ob 16. uri. Imel-a boš dovolj časa, da se udobno namestiš v izbrani nastanitvi. 

Spoznavanje in predavanje → Sledi spoznavanje in povezovanje celotne skupine ter uvodno predavanje z naslovom – Nova dimenzija podjetništva. Na predavanju bomo nagradili znanje istoimenskega spletnega dogodka, ki bo potekal pred retretom, v soboto, 3. 9. 2022. Predstavil ti bom praktične primere znotraj skupine in ti odprl prostor za tvoja vprašanja.

Večerni dogodek → Popeljem te v globoko kanalizirano meditacijo, pa naj za zdaj ostane še skrivnost.

Sobota, 1. 10. 2022

7.00 – 8.00          Jutranja sprostitev
8.00 – 10.00        Zajtrk in prosti čas
10.00 – 13.00      Dopoldansko predavanje
13.00 – 15.00      Kosilo in prosti čas
15.00 – 18.00      Popoldansko predavanje in delavnica
18.00 – 20.00      Večerja in prosti čas
20.00 – 21.00      Večerni dogodek

Sobota, 1. 10. 2022

Jutranja sprostitev→ Pravijo, da se po jutru dan pozna. Jutro lahko izkoristiš za tek ali hojo okoli posestva, plavanje v naravnem zunanjem bazenu, meditacijo, jogo … Na posestvu Veduna lahko koristiš tudi savno.

Dopoldansko predavanje → Po zajtrku ti v obliki predavanja – Preoblikovanje namena v poslovno vizijo, pomagam prepoznati tvoj namen in razumeti, kako ga lahko preoblikuješ v poslovno vizijo. Vodim te v proces razvoja tvoje poslovne ideje v močno poslovno vizijo. Dotaknemo se še temeljev zavestnega podjetništva.

Popoldansko predavanje in delavnica → V predavanju – Načrtovanje poslovne vizije in ponudba, ti pomagam sestaviti strategijo poslovne vizije in oblikovati ponudbo, ki bo poosebljala tvoj namen. Razkrijem ti osnovne elemente poslovnega načrta, ki ti bo pomagal načrtovati razvoj poslovne vizije. 

Večerni dogodek → Tudi sobotni večerni dogodek, je dogodek presenečenja.

Nedelja, 2. 10. 2022

7.00 – 8.00          Jutranja sprostitev
8.00 – 10.00        Zajtrk in prosti čas
10.00 – 13.00      Dopoldansko predavanje
13.00 – 14.00      Kosilo
14.00 – 16.00      Delavnica in meditacija
16.00                  Zaključek retreata

Nedelja, 2. 10. 2022

Dopoldansko predavanje → Nedeljski program je zagotovo vrhunec retreata. Začnemo ga z dopoldanskim predavanjem – Duhovno rojstvo podjetja, kjer spoznaš globine tega duhovnega bitja, ki se rojeva skozi tebe. Zaupam ti napredno tehniko aktivacije fraktala zavesti podjetja in tehniko postavitve matrice podjetja ali projekta, ki bosta postavili močne energijske temelje za uspešen razvoj tvoje poslovne vizije. Dotaknemo se še astrologije v podjetništvu.

Delavnica in meditacija → V zaključnem delu retreata, novo znanje dopoldanskega predavanja, umestimo še v prakso. Po korakih te vodim v postavitev energijske matrice tvojega podjetja in projektov, ki ga soustvarjajo. V zadnjem delu pa te popeljem v globoko kanalizirano meditacijo aktivacije fraktala in duhovnega rojstva tvojega podjetja. V primeru, da že imaš svoje podjetje, se bo znotraj te izjemne iniciacije tvoje podjetje na novo rodilo. Če pa še nimaš svojega podjetja, bo iniciacija zagotovo pomemben premik, da podjetje v svojem življenju kmalu odpreš oz. tudi fizično rodiš.

Ponedeljek, 10. 10. 2022

17.00 – 18.30          Zoom srečanje integracije

Nedelja, 2. 10. 2022

Zoom srečanje integracije → Teden dni po končanem retreatu se še enkrat povežemo kot skupina preko zoom-a. Namen tega srečanja je integracija novega znanja, spoznanj in premikov, ki so se zgodili na retreatu. Med sabo si bomo lahko podelili vtise in doživetja.

Pomagam ti (na novo) roditi tvoje podjetje!

Retreat – Nova dimenzija podjetništva bo potekal med 30. 9. in 2. 10. 2022 na posestvu Veduna – Lopatnik 4, 3320 Velenje.

Redna cena programa je 350 €. Cena vključuje celoten program, gradivo v tiskani obliki in zvočne posnetke meditacij. Cena ne vključuje nastanitve. 

Prijave so odprte do 27. 9. 2022 oz. do zapolnitve mest. Najlažje se prijaviš preko prijavnega obrazca.

Svoje mesto si rezerviraš z bančnim nakazilom. Podatke ti ob prijavi pošljem na tvoj elektronski naslov. Če želiš, da ti račun izstavim na podjetje, me o tem spomni že ob prijavi.

Poleg podatkov za nakazilo ti na elektronski naslov pošljem še kratek vprašalnik, da te že pred retreatom malce spoznam.

Veduna Retreat Center in nastanitev

Ko sem leto dni nazaj prvič zagledal duhovni center Veduna, sem se zaljubil na prvi pogled. Sanjal sem o tem, da nekoč na tem izjemnem posestvu v objemu narave organiziram retreat. In sanje so zdaj končno postale resničnost!

Z duhovnim centrom Veduna si delim podobne vrednote – njihovo delovanje je usmerjeno dolgoročno in trajnostno. Lastniki se povezujejo z bitjem narave in intuitivno razvijajo vizijo duhovnega centra. 

Veduna Retreat Center ima različne skupinske prostore – veliko jedilnico in konferenčni prostor s čudovitim razgledom, velik joga in meditacijski studio, zunanji naravni bazen in savno, umetniški in lončarski studio ter prostor za terapije. Veliko notranjih prostorov je večnamenskih in razporejenih po več zgradbah, kar ustvarja občutek svobode in odprtosti. 

Hrana je njihova strast – preprosta, sveže nabrana, ljubeče gojena in pripravljena. Vsi obroki bodo vegetarijanski ali veganski.

Na voljo so dvoposteljne, troposteljne sobe in skupinska soba (dormitorij). Cena nastanitve je odvisna od izbire nastanitve. Cene se za dve noči s polnim penzionom gibajo med 148 in 280 €.

Food selection in Centre
Dining room 1
pool 3
Yoga & Meditation room
Food in Centre2
Fire Circle 2
previous arrow
next arrow

Če me še ne poznaš ...

Sem Miha Itanimon Korošec – medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar.

Pri svojih 18. letih sem odprl svoje podjetje in tako zdaj že tretje leto delujem kot medij za sporočila duhovnega vodstva pod osebno blagovno znamko – Miha Itanimon Korošec.

Leto dni nazaj sem ustanovil še blagovno znamko Dream Creator. Kot poslovni svetovalec pa sodelujem tudi pri razvoju podjetja Mayarula, ki ga je pred dvema letoma in pol ustanovila moja mami. Med drugim si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent in tako s filmom spremeniti svet.

Miha Itanimon Korošec
Kanaliziranje sporočil duhovnega vodstva, dogodki in vsebine o duhovnosti in podjetništvu!

Mayarula
Aktivna organska kozmetika za sijočo kožo in mladosten videz!

Dream Creator
Sveti predmeti, duhovne vsebine ter dogodki, ki prizemljujejo vizijo nove dobe!