Spletni dogodek - Nova dimenzija podjetništva

V obliki predavanja te popeljem v drugačno razumevanje podjetništva. Podjetje ti pomagam razumeti kot duhovno bitje višjega namena. Predstavim ti faze razvoja podjetja, vse od poslovne ideje in oblikovanje poslovne vizije ter ponudbe do rojstva podjetja. S tabo delim še inovativne pristope razvoja podjetja in te poplejem v kanalizirano meditacijo. Verjamem, da bodo novi pogledi razširili tvoje obzorje in močno preoblikovali tvoje poslovanje (bodočega) podjetja. 

Spletni dogodek je namenjen podjetnikom in vsem, ki si to še želijo / želite postati. Cena dogodka je 44 €. Svoje znanje o novi dimenziji podjetništva lahko poglobiš na retretu – Nova dimenzija podjetništva, ki je zasnovan kot duhovna iniciacija, ki bo (na novo) rodila tvoje podjetje. Udeležba na spletnem dogodku ti prinese 44 € popusta na retreat. Spletni dogodek je za vse, ki ste že prijavljeni na retreat brezplačen. 

Dogodek bo potekal v četrtek, 8. 9. 2022 med 17. in 20. uro, preko spleta. Če se dogodka na ta dan ne moreš udeležiti, se lahko vseeno prijaviš – po dogodku ti na tvoj elektronski naslov pošljem posnetek dogodka, ki si ga lahko kadarkoli pogledaš.

Podjetništvo v novi dobi dobiva povsem nov namen!

Podjetje – duhovno bitje višjega namena: Ker vse v duhovnih in fizičnih svetovih obstaja kot zavest, sam podjetja dojemam kot duhovna bitja višjega namena. Na planet se prizemljujejo v obliki poslovne vizije, ki pooseblja naše življenjsko poslanstvo in posledično soustvarja lepši svet.

Tako kot je duhovno vodstvo dodeljeno naši duši, pa obstaja tudi zavest, ki varuje in vodi duhovno bitje višjega namena – poslovno idejo oz. podjetje. Obstaja torej skupina višjih svetlobnih bitij, ki skrbijo za prenos višjega namena podjetja v obliki poslovne vizije na planet Zemlja. Več spoznaš na dogodku.

Faze razvoja podjetja: Pomagam ti razumeti proces razvoja tvojega (bodočega) podjetja. Spoznaš proces preobklikovanja tvojega namena utelesitve v poslovno idejo in proces preoblikovanja poslovne ideje v poslovno vizijo. Sledi obdobje razvoja poslovne vizije in oblikovanja ponudbe, vse do trenutka, ko je podjetje pripravljeno ogledati luč sveta.

Največkrat rojstvo podjetja zaznamuje vpis podjetja v poslovni register Slovenije. Se pa sam že dlje časa ukvarjam z vprašanjem, če je v novi dobi planeta Zemlje to dovolj, da se lahko višji namen podjetja v vsej svoji veličini prizemlji na planet v obliki poslovne vizije. Na spletnem dogodku ti pribljižam pomen duhovnega rojstva podjetja.

Inovativni pristopi razvoja podjetja:  Spoznal-a boš, kako lahko s pomočjo duhovnega vodstva in uporabe kristalov tvoja poslovna ideja še lažje postane uspešna poslovna zgodba.

Kanalizirana meditacija:  Kot medij za sporočila duhovnega vodtva se bom na koncu dogodka povezal z zavestjo utrinkov. V tej zavesti sem v zadnjem času prepoznal neverjetno veličino. Predstavljajo navdih, moč manifestacije in uresničujejo naše želje. Popeljem te v kanalizirano meditacijo, ki bo aktivirala tvoj namen, da ga še lažje v obliki poslovne vizije poneseš v širni svet. Meditacija bo poglobila zavedanje tvoje veličine in aktivirala vizionarja, ki se že od nekdaj skriva v tebi.

Bonusi dogodka

I.

Posnetek dogodka

Ker bo dogodek potekal preko spleta, ti po končanem dogodku na tvoj elektronski naslov pošljem posnetek celotnega dogodka. Posnetek si lahko preneseš in ga kadarkoli ponovno pogledaš.

II.

Priročnik

Zate sem pripravil priročnik, ki obsega vso napredno znanje, moje izkušnje in praktične primere.

III.

Zvočni posnetek meditacije

Po končanem dogodku ti na tvoj elektronski naslov poleg posnetka dogodka pošljem še zvočni posnetek kanalizirane meditacije.

IV.

Akcijska cena retreata

Udeležba na spletnem dogodku ti prinese dodaten popust v vrednosti 44 € na retreat – Nova dimenzija podjetništva.

Pridruži se mi na eksluzivnem spletnem dogodku, ki bo v četrtek, 8. 9. 2022, med 17. in 20. uro. Cena dogodka je 44 €.

Na dogodek se najlažje prijaviš tako, da v prijavni obrazec vpišeš svoje podatke. 

Ko prejmem tvojo prijavo, ti na tvoj elektronski naslov posredujem vse pomembne informacije, dan pred dogodkom pa še povezavo do srečanja in vsa gradiva.

S prijavo pa le pohiti, saj je število mest omejeno. Hvaležen bom, če boš povezavo dogodka podelil-a še s svojimi prijatelji.

Če me še ne poznaš ...

Sem Miha Itanimon Korošec – medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar.

Pri svojih 18. letih sem odprl svoje podjetje in tako zdaj že tretje leto delujem kot medij za sporočila duhovnega vodstva pod osebno blagovno znamko – Miha Itanimon Korošec.

Leto dni nazaj sem ustanovil še blagovno znamko Dream Creator. Kot poslovni svetovalec pa sodelujem tudi pri razvoju podjetja Mayarula, ki ga je pred dvema letoma in pol ustanovila moja mami. Med drugim si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent in tako s filmom spremeniti svet.

Miha Itanimon Korošec
Kanaliziranje sporočil duhovnega vodstva, dogodki in vsebine o duhovnosti in podjetništvu!

Mayarula
Aktivna organska kozmetika za sijočo kožo in mladosten videz!

Dream Creator
Sveti predmeti, duhovne vsebine ter dogodki, ki prizemljujejo vizijo nove dobe!