Spletni dogodek - Odkrij svoj namen utelesitve

"

Kaj je moj namen v tem življenju?

To je po mojem mnenju eno najpomembnejših vprašanj, ki si ga lahko postavimo na poti našega duhovnega razvoja. Hkrati pa je to tudi vprašanje, na katerega kot medij za sporočila duhovnega vodstva največkrat kanaliziram odgovore. Odkrivanje namena naše utelesitve je zagotovo kompleksen vseživljenjski proces. Lahko pa z gotovostjo trdim, da je iskanje in poznavanje odgovora na to nadvsepomembno vprašanje prvi korak do naše osebne izpopolnitve. 

Sam sem v zadnjih štirih letih intenzivne duhovne poti že odkril pomemben del mojega namena. To si želim tudi zate, zato v soboto, 6. 8. 2022, na dan, ko sem pred tremi leti odprl svoje podjetje, prirejam eksluziven spletni dogodek – Odkrij svoj namen utelesitve!

Če se dogodka na ta dan ne moreš udeležiti, se lahko vseeno prijaviš – po dogodku ti na tvoj elektronski naslov pošljem posnetek dogodka, ki si ga lahko kadarkoli pogledaš.

S tabo delim napredna znanja, izkušnje, praktične primere in slikovno gradivo, da tudi ti lažje odkriješ svoj namen!

Na spletnem dogodku ti podrobno predstavim vsa naslednja poglavja!

Še preden se lahko zares poglobimo v razumevanja namena naše utelesitve, moramo poznati matrico obstoja zavesti. Vesolje gradita dva svetova – fizični in duhovni svet. Popeljem te v raziskovanje obeh svetov in ti predstavim njun namen. Spoznal-a boš njune zakonitosti, kako sta med sabo povezana ter kaj ju ločuje.

V Vesolju vse obstaja kot zavest. Ta se skozi razvoj zavesti ves čas v najrazličnejših oblikah in nivojih na novo osmišlja in rojeva. Tudi duša je oblika zavesti, ki jo sam največkrat opišem kot funkcijo oz. duhovno orodje, s pomočjo katerega Vesolje lažje v utelesitvene izkušnje prenese višji namen in doživi svoj razvoj. Na spletnem dogodku ti predstavim namen obstoja zavesti ter duhovno potovanje duše od njenega rojstva, skozi urjenja v izvornih civilizacijah, integracije v utelesitvenih izkušnjah … pa vse do rojstva nove oblike zavesti, ko duša doseže zastavljeno stopnjo razvoja.

Utelesitev je fizično izkustvo, ki v prostor in čas postavlja učenja in lekcije, da jih duša lažje osvoji. Je priložnost integracije znanja in modrosti, ki jih duša osvoji v času urjenja v njenih izvornih civilizacijah in vzporednih oz. preteklih življenjih. Hkrati pa tudi priložnost prenosa višjega namena v ta čas in prostor. Za lažjo razumevanje namena utelesitve, sam tega delim na notranji namen utelesitve, ki opisuje razvoj zavesti duše in zunanji namen utelesitve oz. poslanstvo, ki opisuje doprinos svetu. Na dogodku ti predstavim še dejavnike, ki oblikujejo tako notranji, kot zunanji namen utelesitve.

Duša še pred utelesitvijo skupaj z višjimi svetlobnimi bitji oblikuje načrt utelesitve – vse z namenom, da najlažje doživi svoj namen. Izbere svojega avatarja – telo, primarno in sekundarno družino, okolje oz. lokacijo utelesitve, pomembne ljudi, prijatelje, partnerje … Ob vsem tem pa zase izbere še vloge, ki opisujejo načine, kako bo svoje poslanstvo najlažje izrazila v svet. Na podlagi načrta utelesitve pa se zanjo oblikuje še njena življenjska vizija – to je načrt višjega namena, ki ji ga zaupa Vesolje.

Vse to je le majhen del obsežnega znanja in mojih izkušenj, ki jih s tabo delim na dogodku!

Bonusi dogodka

I.

Posnetek dogodka

Ker bo dogodek potekal preko spleta, ti po končanem dogodku na tvoj elektronski naslov pošljem posnetek celotnega dogodka. Posnetek si lahko preneseš in ga kadarkoli ponovno pogledaš.

II.

Priročnik

Zate sem pripravil priročnik, ki obsega vso napredno znanje , praktične primere in slikovno gradivo. Del priročnika je tudi vprašalnik, po katerem te vodim v prepoznavo tvojega namena.

III.

Zvočni posnetek meditacije za aktivacijo tvojega namena

Po končanem dogodku ti na tvoj elektronski naslov poleg posnetka dogodka pošljem še zvočni posnetek kanalizirane meditacije za aktivacijo tvojega namena.

IV.

Presenečenje

Na dan dogodka praznujem 3. leto poslovanja mojega podjetja. Zate sem pripravil presenečenje, pa naj za zdaj ostane skrivnost. Verjamem, da ti bo všeč!

Pridruži se mi na eksluzivnem spletnem dogodku, ki bo v soboto, 6. 8. 2022, med 10. in 13. uro. Cena dogodka je 44 €.

Na dogodek se najlažje prijaviš tako, da v prijavni obrazec vpišeš svoje podatke. 

Ko prejmem tvojo prijavo, ti na tvoj elektronski naslov posredujem vse pomembne informacije, dan pred dogodkom pa še povezavo do srečanja in vsa gradiva.

S prijavo pa le pohiti, saj je število mest omejeno. Hvaležen bom, če boš povezavo dogodka podelil-a še s svojimi prijatelji.

Če me še ne poznaš ...

Sem Miha Itanimon Korošec – medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar.

Pri svojih 18. letih sem odprl svoje podjetje in tako zdaj že tretje leto delujem kot medij za sporočila duhovnega vodstva pod osebno blagovno znamko – Miha Itanimon Korošec.

Leto dni nazaj sem ustanovil še blagovno znamko Dream Creator. Kot poslovni svetovalec pa sodelujem tudi pri razvoju podjetja Mayarula, ki ga je pred dvema letoma in pol ustanovila moja mami. Med drugim si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent in tako s filmom spremeniti svet.

Miha Itanimon Korošec
Kanaliziranje sporočil duhovnega vodstva, dogodki in vsebine o duhovnosti in podjetništvu!

Mayarula
Aktivna organska kozmetika za sijočo kožo in mladosten videz!

Dream Creator
Sveti predmeti, duhovne vsebine ter dogodki, ki prizemljujejo vizijo nove dobe!