SPLETNI POSLOVNI SEMINAR

Nova dimenzija podjetništva

21. – 23. 6. 2024  l  ONLINE

»Pomagam ti odkriti tvoje poslanstvo in ga preoblikovati v uspešno podjetje, ki bo soustvarjalo lepši svet.«

Si tudi ti podjetnik ali podjetnica oz. si to še želiš postati, pa nimaš podjetniškega znanja? Ne veš kje in kako začeti, kako oblikovati svojo ponudbo, kako se predstaviti svetu, katero obliko podjetja izbrati …? 

Točno s tem izzivom sem se srečal tudi sam, ko sem pri svojih 18. letih stopil na samostojno poslovno pot. Brez poslovne izobrazbe, podjetniškega znanja in brez mentorja. Verjetno si lahko predstavljaš, kako težko je to bilo zame takrat. 

V srcu sem čutil, da za uspešen razvoj moje poslovne vizije potrebujem podjetniško znanje. Najprej sem se temu precej upiral, kasneje pa se vseeno odprl za podjetniška izobraževanja. V vseh teh letih samostojne poslovne poti sem obiskal cel kup podjetniških delavnic in seminarjev in sodeloval z večimi poslovnimi mentorji. Podjetniško znanje in izkušnje so mi hitro začele prinašati vidne rezultate, kar pa mi je še bolj pomembno – zaljubil sem se v podjetništvo.

Na tej poti sem v podjetniška izobraževanja in mentorstva vložil že več tisoč evrov, a nekaj sem močno pogrešal. Enostavno nisem našel izobraževanja, ki bi me lahko celostno podprlo v vseh fazah razvoja podjetja. V lanskem letu sem bil voden, da takšno izobraževanje ustvarim sam. Rodil se je spletni poslovni seminar – Nova dimenzija podjetništva.

Širok nabor podjetniškega znanja na enem mestu!

Med 21. in 23. 6. 2024 poslovni seminar ponovim, tokrat v razširjeni in nadgrajeni različici. Poslovni seminar bo potekal preko spleta, zato ga lahko spremljaš v udobju svojega doma, pisarne ali viseče mreže na tropski plaži. Če na izbrane datume seminarja ne moreš spremljati v živo, si lahko ogledaš vse posnetke za nazaj.

Poslovni seminar je 3-dnevno spletno izobraževanje, ki pokriva vse faze razvoja podjetja – razvoj poslovne ideje, razvoj poslovne vizije in oblikovanje ponudbe, rojstvo podjetja in razvoj podjetja. S teboj delim bogato podjetniško znanje in izkušnje, ki ti pomagajo pri razvoju tvojega (bodočega) uspešnega podjetja.

Poslovni seminar zajema kar 18 ur predavanj (vsak dan po 6 ur), obsežno gradivo in mnoge bonuse – posnetek celotnega seminarja, možnost postavljanja vprašanj, digitalne predloge, posnetek predavanja – Astrologija v podjetništvu, 8 kanaliziranih meditacij in poseben bonus glede na čas tvoje prijave (brezplačni online sestanki z menoj različnih dolžin).

V nadaljevanju spoznaš bogato vsebino poslovnega seminarja, ki je razporejena čez 3 dni. Predavanja bodo potekala med 21 – 23. 6. 2024 (pet-ned) in sicer 6 ur na dan v dveh sklopih – med 10. in 13. uro in 15. in 18. uro. 

V vseh teh letih sem odkril velik del mojega poslanstva – pomagati ljudem odkriti njihovega. Zaljubil sem se v proces preoblikovanje le tega v projekte ali podjetja in podjetništvo spoznal kot izjemen vzvod, ki ga lahko uporabimo za uresničevanje višjih namenov in vizij, ki soustvarjajo lepši svet. Verjamem, da bodo vse ideje in vizije o novi dimenziji podjetništva navdušile tudi tebe.

Lepo vabljen-a, da prebereš celotno predstavitev poslovnega seminarja in začutiš, kako te lahko to 3-dnevno spletno izobraževanje celostno podpre na tvoji poslovni poti.

Poslovni seminar je namenjem podjetnikom in vsem, ki si to še želite / želijo postati.

ŽELIM SI POSTATI PODJETNIK / PODJETNICA.

Te tvoja trenutna služba ne izpopolnjuje in potihoma sanjaš o svoji samostojni poslovni poti? Se v tebi prebuja občutek, da moraš svoje poslanstvo in delo, v katerem uživaš preoblikovati v svoj posel in biti večji doprinos svetu? Če si na ta vprašanja odgovoril-a pritrdilno, je poslovni seminar zate.

Poslovni seminar te bo podprl pri raziskovanju in odkrivanju tvojega namena in preoblikovanje le tega v uspešno podjetje. Pomagal ti bom poiskati prave poslovne ideje in razviti tvojo poslovno vizijo. Podprem te pri oblikovanju tvoje edinstvene ponudbe in uspešnem vstopu na trg. 

SEM ŽE PODJETNIK / PODJETNICA.

Že imaš svoje podjetje in si želiš poslovanje tvojega podjetja ponesti na nov nivo? Hrepeniš po večji prodaji, boljših poslovnih rezultatih in prebojih? Si globoko v sebi želiš še močneje začutiti namen in vizijo tvojega podjetja? Iščeš ideje in načine, kako se s svojo poslovno zgodbo dotakniti čim večjega števila ljudi? Če si na katerekoli od teh napisanih vprašanj odgovoril-a pritrdilo, je poslovni seminar zate. 

Poslovni seminar te bo podprl pri preoblikovanju poslovanja tvojega podjetja. Podprem te pri razvoju višjih poslovnih vizij, povečanju obsega poslovanja in prodaje ter rojstvu novih produktov, storitev in projektov, ki bodo soustvarjali lepši svet. Čas je, da se razbremeniš in svojo energijo usmeriš v stvari, ki so resnično pomembne. Pomagam ti na novo roditi tvoje podjetje.

Spoznaj bogato vsebino poslovnega seminarja!

PETEK, 21. 6. 2024

Odkrivanje namena in razvoj poslovne ideje

NOVA DIMENZIJA PODJETNIŠTVA

Skozi raziskovanje moje duhovne dimenzije in štiriletne samostojne poslovne poti, so mi moji varuhi in duhovni mojstri razkrili vizijo nove dimenzije podjetništva. Ta temelji na preoblikovanju poslanstva posameznika v uspešno podjetje, ki soustvarja lepši svet. Duhovnost in podjetništvo postaneta eno.

Podjetje sam dojemam kot duhovno bitje višjega namena, ki skozi različne oblike in projekte na planet prizemljuje višje vizije. Vizija prebujenega podjetja bolj kot na materialnem razvoju, temelji na razvoju pozitivnega vpliva na svet. Spoznaš tudi varuhe podjetja in njihov namen.

Bonus: Kanalizirana meditacija – Spoznaj varuhe podjetja

TVOJ ZAPIS V ZVEZDAH

Sam verjamem, da je naše življenje že deloma zapisano v zvezdah, še preden se rodimo na ta svet. Ti zapisi oblikujejo naš namen utelesitve, v sebi skrivajo modrosti, starodavna znanja, sposobnosti naše duše, spomine preteklih življenj in vizije ter potenciale za našo prihodnost.  

Ko te zapise prebudimo in se jih ponovno spomnimo, aktiviramo višje namene s katerimi prihajamo na ta planet. V tem poglavju ti razkrijem namen utelesitve. Razdelimo ga v notranji namen utelesitve, ki opisuje razvoj zavesti posameznika in zunanji namen utelesitve oz. poslanstvo, ki opisuje doprinos svetu. Tako notranji, kot zunanji namen utelesitve temelji na več dejavnikih – pretekla oz. vzporedna življenja, urjenje v izvornih civilizacijah, potreba v svetu … Tako ti pomagam razumeti še tvoje darove in sposobnosti, ki so velik del okdirvanja tvojega namena.

Bonus: Kanalizirana meditacija – Prebudi svoj zapis v zvezdah

PREOBLIKOVANJE POSLANSTVA V USPEŠNO PODJETJE

Moja poslanstvo je ljudem pomagati odkriti njihovo poslanstvo in ga preoblikovati v uspešno podjetje. Moje glavno merilo uspešnosti podjetja je, kakšen vpliv ima podjetje na okolje, v katerem deluje. Razkrijem ti orodja, ki ti pomagajo razumeti proces preoblikovanja tvojega poslanstva v uspešno podjetje. Vodim te v prepoznavo tvojih prednosti in potencialov in s teboj delim nekaj pomembnih informacij o podjetniškem mindsetu, ki ti omogoči, da tvoje sanje postanejo resnične.

INSPIRATIVNI POGOVOR Z MOJO MAMI, DARJO G. KOROŠEC

Po daljši pavzi za kosilo sledi inspirativni pogovor z mojo mami, Darjo G. Korošec. Darja je pred pribljižno štirimi leti ustanovila podjetje Mayarula, ki s svojimi izdelki predvsem ženskam pomaga, da se dorbo počutijo v svoji koži.

V obliki inspirativnega pogovora ti razkrijeva njeno življenjsko zgodbo, iskanje njenega namena, zgodbo materinskega klica, ki je našo družino peljal na drugi konec sveta in zgodbo, kako ji je uspelo njen namen preoblikovati v uspešno podjetje.

FAZE RAZVOJA PODJETJA

V tem poglavju ti pomagam razumeti proces razvoja tvojega (bodočega) podjetja. Spoznaš proces razvoja poslovne ideje v poslovno vizijo. Sledi obdobje razvoja poslovne vizije in oblikovanja ponudbe. Naslednji korak je rojstvo podjetja, ključna faza pa je seveda tudi razvoj podjetja v prihodnosti poslovanja. 

RAZVOJ POSLOVNE IDEJE

Poslovna ideja je seme, ki daje dih življenja (bodočemu) podjetju. Spoznaš, kako je poslovna ideja že od samega začetka tesno povezana s tvojim namenom in tvojo poslovno vizijo. Razkrijem ti, kako in kdaj se rodi poslovna ideja in kako prepoznati, če je poslovna ideja resnično dobra. Dotaknemo se tudi razvoja poslovne ideje v poslovno vizijo.

Bonus: Kanalizirana meditacija – Rojstvo poslovne ideje

SOBOTA, 22. 6. 2024

Razvoj poslovne vizije in oblikovanje ponudbe

POSLOVNI NAČRT PODJETJA 

Poslovni načrt je dokument, ki na enem mestu zbira vse pomembne informacije o naši poslovni ideji ali podjetju. Spoznaš kaj je poslovni načrt in zakaj ga uporabljamo. Spoznaš tudi vrste, oblike in obseg poslovnega načrta. S teboj delim še nekaj nasvetov pred pisanjem poslovnega načrta in pa digitalno predlogo – Enostavni poslovni načrt podjetja. Ta ti omogoča, da hitro in enostavno napišeš svoj poslovni načrt, ki je ključen za uspešen razvoj tvojega podjetja. Vsako poglavje digitalne predloge vsebuje praktični primer iz treh različnih podjetij, kjer sam aktivno sodelujem.

Bonus: Digitalna predloga – Enostavni poslovni načrt podjetja

RAZVOJ POSLOVNE VIZIJE

V poslovnem načrtu podjetje zelo jasno definira razvoj poslovne vizije. Ta predstavlja potencial, ki ga lahko podjetje doseže v prihodnosti svojega poslovanja. Sočasno te vodim še v pisanje poslanstva podjetja, ki je tesno povezan s poslovno vizijo. Vodim te v razvoj poslovnega modela, ki najbolj odgovarja viziji in poslanstvu tvojega (bodočega) podjetja. Predstavim ti še ostala orodja za razvoj poslovne vizije.

Bonus: Kanalizirana meditacija – Prebudi vizionarja v sebi

OBLIKOVANJE PONUDBE

V tem poglavju spoznaš orodja, kako najlažje oblikuješ edinstveno ponudbo, ki bo izstopala iz povprečja. Razkrijem ti, kaj je resnično pomembno pri zasnovanju produktov in storitev. Naučim te oblikovati bogato uporabniško izkušnjo in kako postaviti pravo ceno za produkt ali storitev.

SPLETNA STRAN IN GRAFIČNA PODOBA PODJETJA

Spletna stran je odlično orodje, ki nam omogoča enostaven vizualen prikaz poslanstva, vizije in ponudbe podjetja. Je tudi spletno mesto, ki generira največ prodaje, ne glede na to, ali gre za izdelke ali storitve. Spoznaš, kaj vse je pomembni pri zasnovanju dobre spletne strani, ki prodaja. 

Tudi grafična podoba podjetja je pomemben element ob vstopu podjetja na trg. Običajno zajema vsaj logotip, izbiro primarne in sekundarne tipografije in barvno lestvico. Vsi ti elementi pa predstavljajo vizualni prikaz in jih sam dojemam, kot nekakšno svetlobno kodo, ki skozi svoje oblike nekaj sporoča. Tudi tukaj spoznaš, kaj vse je pomembno pri zasnovanju dobre grafične podobe podjetja.

NEDELJA, 23. 6. 2024

Rojstvo in razvoj podjetja

ROJSTVO PODJETJA

Rojstvo podjetja je vstop podjetja na trg. Da se to lahko zgodi, pa morajo biti zagotovljeni določeni pogoji. Predstavim ti nekaj ključnih korakov, ki so potrebni za rojstvo podjetja. Eden glavnih elementov rojstva podjetja je izbira njegovega imena. Spoznaš, na kaj vse moraš biti pozoren-a, preden poimenuješ svoje podjetje. Naslednji pomemben korak je vpis podjetja v poslovni register. Pred vpisom v poslovni register moramo izbrati pravo obliko podjetja (samostojno podjetje, družba z omejeno odgovornostjo, zavod, društvo …). Pomembna pa je tudi izbira datuma vpisa podjetja v poslovni register. O tem ti bo več povedala astrologinja Vladimira v njenem predavanju Astrologija v podjetništvu. Na koncu se dotaknemo še tega, kako pomembno je, da praznuješ pomembne mejnike na svoji poslovni poti.

DUHOVNO ROJSTVO IN NOVO ROJSTVO PODJETJA

Največkrat rojstvo podjetja zaznamuje vpis podjetja v poslovni register Slovenije. Duhovno rojstvo podjetja pa je globok ritual rojstva tega duhovnega bitja. Spoznaš, kako lahko poleg vpisa podjetja v poslovni register svoje podjetje rodiš tudi na duhovni ravni. Pri tem ti bodo v pomoč različna orodja in kanalizirana meditacija, ki ti pomaga duhovno roditi tvoje podjetje.

To poglavje je izredno pomembno tudi za vse, ki že imate svoje podjetje. Poleg duhovnega rojstva lahko govorimo tudi o novem rojstvu podjetjaZavest že obstoječega podjetja se na novo rodi takrat, ko duhovni namen in vizija podjetja prerasteta obstoječe delovanje in poslovanje podjetja. 

Bonus: Kanalizirana meditacija – Duhovno rojstvo podjetja
Bonus: Kanalizirana meditacija – Novo rojstvo podjetja

ZAVESTNO PODJETNIŠTVO

Postavitev zavestnega podjetja je proces načrtovanja, delovanja in usklajevanja duhovnega namena podjetja s poslovno vizijo. Z združitvijo duhovnosti in podjetništva lahko podjetnik svoje podjetje ponese v novo dimenzijo poslovanja. Predstavim ti inovativne pristope zavestnega podjetništva – duhovni aspekt podjetja, delovno okolje, trajnostni pristopi … Spoznaš tudi, kako ti na tvoji poslovni poti lahko pomaga uporaba kristalov in svetih predmetov.

Bonus: Kanalizirana meditacija – Energijska zaščita podjetja

RAZVOJ PODJETJA

Z vstopom podjetja na trg se začne novo poglavje na naši poslovni poti – razvoj podjetja. Predstavim ti različne tehnike in orodja, kako lahko enostavno in učinkovito svoje podjetje razviješ v zgodbo o uspehu. Podrobno spoznaš tablo vizij in koncept rojevanja projektov skozi projekte. Naučim te tudi postavljanja poslovnih ciljevprojektnega načrtovanja in postavitve energije projekta.

Bonus: Digitalna predloga – Projektno načrtovanje
Bonus: Kanalizirana meditacija – Postavitev energije projekta

ORGANIZACIJA IN OPTIMIZACIJA URNIKA

S teboj delim tehnike, orodja in trike, ki meni pomagajo pri poslovni organizaciji in optimizaciji urnika.

Bonus: Digitalna predloga – Poslovna organizacija

Izbiraš lahko med dvema različnima ponudbama.

Plačilo v enem obroku

Upoštevam ti 10 % popust, plačilo se izvede ob prijavi.
220
198
 • Spremljanje poslovnega seminarja v živo
 • Posnetek poslovnega seminarja
 • Možnost postavljanja vprašanj
 • Osem kanaliziranih meditacij
 • Digitalno gradivo in predloge
 • V ceno je vključen 22 % davek
 • Bonus glede na čas prijave
 • Prihranek: 22 €
PRIHRANEK

Plačilo v dveh obrokih

Prvi obrok se plača ob prijavi, drugi obrok do 19. 6. 2024.
220
 • Plačilo v dveh obrokih po 110 €
 • Spremljanje poslovnega seminarja v živo
 • Posnetek poslovnega seminarja
 • Možnost postavljanja vprašanj
 • Osem kanaliziranih meditacij
 • Digitalno gradivo in predloge
 • V ceno je vključen 22 % davek
 • Bonus glede na čas prijave

Seveda ne gre brez mnogih bonusov ...

POSNETEK POSLOVNEGA SEMINARJA

Po končanem poslovnem seminarju ti na tvoj elektronski naslov pošljem dostop do vseh posnetkov poslovnega seminarja (skupaj 18 ur). 

POSTAVLJANJE VPRAŠANJ

Z veseljem bom odgovoril tudi na vaša vprašanja – med samim poslovnim seminarjem jih lahko vedno vpišeš v live chat.

DIGITALNI PRIROČNIK

Še pred samim poslovnim seminarjem ti pošljem digitalni priročnik, ki obsega celotno vsebino poslovnega seminarja, praktične primere in slikovno gradivo za lažjo predstavo.  Priročnik obsega kar 80 strani dragocenega znanja.

DIGITALNE PREDLOGE

Pripravil sem tudi tri digitalne predloge, ki si jih enostavno preneseš na svoj računalnik, jih urejaš in po potrebi natisneš. Pomagale ti bodo pri lažjem poslovanju tvojega podjetja.

Digitalna predloga: Enostavni poslovni načrt podjetja
Digitalna predloga: Projektno načrtovanje
Digitalna predloga: Poslovna organizacija

POSNETEK PREDAVANJA – ATROLOGIJA V PODJETNIŠTVU Z VLADIMIRO PREZELJ

Vladimira že več kot 15 let zelo uspešno vodi svoje podjetje, kjer ljudem svetuje za zdravo življenje. Za sabo ima že 40 let izkušenj iz področja astrologije, že 30  let poučuje tudi jogo. 

Vladimira te popelje v razumevanje astrologije in kako zunanje energije (ki so tudi v nas) vplivajo na naše počutje in odločitve. Razkrije ti, kako je astrologija tesno povezana z našim poslanstvom in kako lahko z njim služimo človeštvu in hkrati sebi. Spoznaš tudi, kdaj se odpira podjetja, kdaj se podpisujejo pogodbe in kdaj ne smemo nič od tega.

KANALIZIRANE MEDITACIJE

Po koncu poslovnega seminarja ti odprem dostop še do osmih kanaliziranih meditacij, ki bodo čarobna podpora pri razvoju tvojega (bodočega) podjetja. Meditacije so posnete s profesionalno zvočno opremo in obogatene z zvokom šamanske flavte mojega pirjatelja Luka Lešnika.

Kanalizirana meditacija: Spoznaj varuhe podjetja
Kanalizirana meditacija: Prebudi svoj zapis v zvezdah
Kanalizirana meditacija: Rojstvo poslovne ideje
Kanalizirana meditacija: Prebudi vizionarja v sebi
Kanalizirana meditacija: Duhovno rojstvo podjetja
Kanalizirana meditacija: Novo rojstvo podjetja
Kanalizirana meditacija: Energijska zaščita podjetja
Kanalizirana meditacija: Postavitev energije podjetja

Poseben bonus glede na čas prijave.

Poleg vseh zgoraj navedenih bonusov pa ti podarim še prav poseben bonus, ki pa je pogojen s časom tvoje prijave. Prej, kot si zagotoviš svoje mesto na poslovnem seminarju, večji bonus prejmeš. Prvi trije bonusi so brezplačni online sestanki z menoj z različnim časom trajanja, četrti bonus pa je kristal roza turmalina. Na brezplačnih sestankih te s svojim znanjem in izkušnjami povsem individualno in personalizirano tebi podprem na tvoji podjetniški poti. Postavljaš mi lahko različna vprašanja, pogledala bova tiste dele poslovanja, kjer tisti trenutek potrebuješ največ podpore. Za sestanek se dogovoriva po končanem poslovnem seminarju.

BREZPLAČEN SESTANEK Z MENOJ – 60 MIN

1 – 20 prijavljeni na poslovni seminar prejmejo 60-minutni brezplačen online sestanek z menoj.

ZDAJ AKTUALNO.

BREZPLAČEN SESTANEK Z MENOJ – 30 MIN

21 – 40 prijavljeni na poslovni seminar prejmejo 30-minutni brezplačen online sestanek z menoj.

BREZPLAČEN SESTANEK Z MENOJ – 15 MIN

41 – 60 prijavljeni na poslovni seminar prejmejo 15-minutni brezplačen online sestanek z menoj. 

Preberi nekaj mnenj udeležencev prejšnjega seminarja ...

Izbiraš lahko med dvema različnima ponudbama.

Plačilo v enem obroku

Upoštevam ti 10 % popust, plačilo se izvede ob prijavi.
220
198
 • Spremljanje poslovnega seminarja v živo
 • Posnetek poslovnega seminarja
 • Možnost postavljanja vprašanj
 • Osem kanaliziranih meditacij
 • Digitalno gradivo in predloge
 • V ceno je vključen 22 % davek
 • Bonus glede na čas prijave
 • Prihranek: 22 €
PRIHRANEK

Plačilo v dveh obrokih

Prvi obrok se plača ob prijavi, drugi obrok do 19. 6. 2024.
220
 • Plačilo v dveh obrokih po 110 €
 • Spremljanje poslovnega seminarja v živo
 • Posnetek poslovnega seminarja
 • Možnost postavljanja vprašanj
 • Osem kanaliziranih meditacij
 • Digitalno gradivo in predloge
 • V ceno je vključen 22 % davek
 • Bonus glede na čas prijave

Naj se ti predstavim, če me še ne poznaš ...

Sem Miha Itanimon Korošec – medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar.

Pri svojih 18. letih sem odprl svoje podjetje, v katerem zdaj že peto leto delujem kot medij za sporočila duhovnega vodstva. V zadnjih dveh letih sem svoje poslovanje usmeril v odkrivanje nove dimenzije podjetništva, kjer (bodočim) podjetnikom pomagam odkriti njihovo poslanstvo in ga preoblikovati v uspešno podjetje, ki soustvaja lepši svet. Svojo blagovno znamko sem pred kratkim  preimenoval v Nova dimenzija podjetništva™.

Pred tremi leti sem ustanovil še eno blagovno znamko – Dream Creator. Ta ponuja duhovna potovanja, retrete, obrede, svete predmete in ritualne izdelke, ki prebujajo tvoj zapis v zvezdah.

Kot kreativni vodja sodelujem še pri razvoju podjetja Mayarula, ki ga je pred štirimi leti ustanovila moja mami. Ta ponuja aktivno organsko kozmetiko in ekološka razpršila za prostor.

Med drugim pa si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent in tako s filmom spremeniti svet.