Spletni program - Postavitev vizije v letu 2022

8. 1. 2022 sem organiziral dogodek – Postavitev vizije v letu 2022. Dogodka žal ne bom ponovil, sem pa zato zate pripravil istoimenski spletni program!

V primeru, da se dogodka nisi uspel-a udeležiti, imaš zdaj super priložnost, da lahko vseeno osvojiš vsebino in napredne tehnike načrtovanja vizije in se s pomočjo kanaliziranega rituala in meditacije podpreš pri odkrivanju tvoje vizije!

Pred nami je novo leto – leto 2022, ki v sebi nosi neverjetno priložnost uspeha in prebojev na vseh področjih življenja. V letu 2022 bomo bolj kot kadarkoli prej mojstrili vlogo znotraj svoje osebne vizije, ki smo jo zase izbrali še pred utelesitvijo na planet Zemlja. In ker je moje poslanstvo ustvarjati vizionarje, tudi ta spletni program namenjam vizionarjem in podjetnikom, pa seveda vsem tistim, ki si to želijo (želite) v letu 2022 postati. 

S pomočjo spletnega programa se boš še globlje povezal-a s svojo vizijo in postavil-a močne temelje, da v letu 2022 te vizije postanejo tvoja resničnost!

Tako kot dogodek, sem tudi spletni program razdelil v 3 vsebinske sklope. Ob tem pa te na poti odkrivanja in postavljanja tvoje osebne vizije v letu 2022 podprem še s štirimi bonusi, ki ti jih predstavim v nadaljevanju. 

I. Vsebina

Na prvih straneh priročnika se dotaknem nekaj osnov obstoja vesolja (duhovni in fizični svet) in naše dušne utelesitve (primarni namen utelesitve, dušne izbire, načrt našega življenja – usoda, duhovno vodstvo in duhovne sposobnosti).

V nadaljevanju ti razkrijem še izbiro vloge znotraj tvoje osebne vizije, pomen poslanstva in namena, s katerim prihajaš na ta svet. 

Na koncu vsebinskega priročnika ti predstavim še napredne tehnike načrtovanja vizije, ki so pomembne za zadnji sklop spletnega programa.

II. Ritual in kanalizirana meditacija

Na tvoj elektronski naslov ti pošljem zvočni posnetek kanaliziranega rituala in meditacije.

Ritual z ametistom ti bo pomagal odpreti tvoje 3. oko, da se boš med meditacijo še lažje odprl za uvide tvojih velikih vizij leta 2022. 

V drugem delu pa zate, kot medij za sporočila duhovnega vodstva kanaliziram še meditacijo – duhovna postavitev tvoje osebne vizije v letu 2022. Meditacija te popeljala na duhovno potovanje skozi višje dimenzije tvojega obstoja. Z biserno belim žarkom svetlobe tvojega višjega namena boš posvetil skozi prizmo vstopa v leto 2022 in v mavričnih žarkih svetlobe postavil temelje in pogoje, da se tvoje osebne vizije lahko v letu 2022 tudi uresničijo. 

Ob zaključku te izjemno močne meditacije pa te duhovno vodstvo postavi še v doživljanje tvoje najgloblje vizije leta 2022, ki pa bo najverjetneje segla tudi širše teh okvirjev. Z vsako duhovno iniciacijo postavitve vizije namreč sebe odpreš za močne uvide, kaj vse je mogoče zate znotraj tvoje utelesitve. Tako tvoj višji namen utelesitve resnično najde način, kako lahko obogati svet, v katerem živiš.

III. Načrtovanje vizije za leto 2022

Uvidi, ki jih prejmeš v meditaciji bodo čudovita iztočnica odkrivanja in načrtovanja tvoje vizije še v zadnjem sklopu spletnega programa. Predstavim ti tehnike načrtovanja vizije in te popeljem v voden kreativni proces ustvarjanja močnih načrtov in strategij tvojega delovanja na osebnem, duhovnem in poslovnem področju za leto 2022.

Štirje bonusi, ki te še dodatno podprejo ...

I.

Priročnik v tiskani obliki in fascikel

Po pošti ti pošljem priročnik, ki obsega teoretično znanje in napredne tehnike načrtovanja tvoje vizije. Vsebina priročnika je vstavljena v čudovit fascikel z naslovom Postajam človek z vizijo, ki ti bo služil kot tvoj dnevnik vseh načrtov in strategij. Poštino častim jaz!:)

II.

Kristal ametist

Kristal ametist ti bo v ritualu odpiranja 3. očesa aktivno pomagal prebujati globlje uvide tvoje vizije. Tudi kristal ti pošljem po pošti, da te lahko podpre pri odrkivanju tvojega poslanstva in vizije.

III.

Zvočni posnetek rituala in kanalizirane meditacije

Ritual in kanalizirano meditacijo bom sem med samim dogodkom zvočno posnel. Posnetek ti pošljem na  tvoj elektronski naslov. Tako lahko kadarkoli poslušaš ritual in meditacijo in se odpreš za nove preboje odkrivanja tvoje vizije. 

IV.

Digitalne predloge za načrtovanje tvoje vizije

Na tvoj elektronski naslov ti pošljem še digitalne predloge (8) za načrtovanje tvoje vizije. Predloge si lahko kadarkoli natisneš, preluknjaš in vstaviš v fascikel. 

Predaj se svoji viziji in se mi pridruži pri odkrivanju le te. Naj s pomočjo spletnega programa – Postavitev vizije v letu 2022, tvoje sanje postanejo resnišnost! Redna cena spletnega programa je 80, do konca meseca januraja pa je lahko tvoj za samo 44.

Za nakup spletnega programa mi piši preko spodnjega obrazca, jaz pa ti v najkrajšem možnem času na tvoj elektronski naslov pošljem podatke za nakazilo. Ko prejmem tvoje nakazilo, ti na tvoj elektronski naslov pošljem vsebino spletnega programa in račun, po pošti pa še priročnik in kristal ametist. 

DARILNI BON

Z nakupom darilnega bona boš nepresredno vpet v proces odkrivanja vizije osebe, kateri darilni bon podariš.
Vrednost darilnega bona določiš sam-a. Darilni bon velja 6 mesecev od nakupa. Darilnega bona ni mogoče zamenjati za denar.