Pridruži se mi pri razsikovanju nove dimenzije podjetništva!

V zadnjih letih sem spoznal, da je podjetništvo izjemno močan vzvod, s pomočjo katerega lahko svoje poslanstvo preoblikujemo v uspešno poslovno vizijo, ki soustvarja lepši svet. Delovanje znotraj moje osebnebne blagovne znamke tako povsem usmerjam v podjetništvo in ti pod novim sloganom – Nova dimenzija podjetništva predstavljam novo ponudbo. Ta je namenjena podjetnikom in vsem, ki si to še želijo / želite postati.

Poslovno kanaliziranje

Poslovno kanaliziranje je prenašanje sporočil tvojega duhovnega vodstva in drugih svetlobnih bitij.

Če še nimaš svojega podjetja, te lahko skozi kanalizirana sporočila podprem pri raziskovanju in odkrivanju tvojega življenjskega poslanstva, preoblikovanju le tega v poslovno vizijo, razvoju poslovne vizije in uspešnem vstopu na trg. 

Če pa že imaš svoje podjetje, te poslovno kanaliziranje podpre pri razvoju tvoje poslovne vizije, povečanju obsega poslovanja in prodaje ter rojstvu novih projektov, ki bodo soustvarjali lepši svet.

Na spodnji povezavi si lahko prebereš, kakšna vprašanja mi lahko postaviš med kanaliziranjem in kako poslovno kanaliziranje poteka.

Poslovno mentorstvo

Poslovno mentorstvo je intenziven 3-mesečni program, ki zajema 4 mesečna srečanja. Skupaj se bova v obdobju 3 mesecev tako srečala kar 12-krat.

Tekoči mesec poslovnega mentorstva bova vsakič otvorila s poslovnim kanaliziranjem. Temu srečanju v tekočem mesecu sledijo še tri druga srečanja – 60 minutni mentorski sestanki.

Če si del mojega mentorskega programa ti omogočim še dostop do mnogih vsebin o novi dimenziji podjetništva (poslovni načrt, zavestno podjetništvo, duhovno rojstvo podjetja in še mnogo več).

Če me še ne poznaš ...

Sem Miha Itanimon Korošec – medij za sporočila duhovnega vodstva, podjetnik in vizionar.

Pri svojih 18. letih sem odprl svoje podjetje in tako zdaj že tri leta in pol delujem kot medij za sporočila duhovnega vodstva pod osebno blagovno znamko – Miha Itanimon Korošec. Svoje delovanje sem usmeril v raziskovanje nove dimenzije podjetništva.

Pred dvema letoma sem ustanovil še blagovno znamko Dream Creator, ki ponuja svete predmete, ritualne izdelke, vsebine in inspirativne dogodke, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo. Kot kreativni vodja pa sodelujem tudi pri razvoju podjetja Mayarula, ki ga je pred tremi leti ustanovila moja mami. Med drugim si želim postati še filmski scenarist, režiser ter producent in tako s filmom spremeniti svet.

Miha Itanimon Korošec
Poslovna kanaliziranja, mentorstva
in dogodki

Mayarula
Aktivna organska kozmetika za sijočo kožo
in mladosten videz

Dream Creator
Sveti predmeti, ritualni izdelki, vsebine in inspirativni dogodki

Prirejam inspirativne dogodke, ki te popeljejo na pot odkrivanja tvojega namena in vizije!

Sveto potovanje - Dolina bosanskih piramid

Potovanje v dolino bosanskih piramid sem zasnoval kot 4-dnevni duhovni oddih, ki skozi raziskovanje starodavnih piramid, mističnih kamnitih krogel, podzemnih tunelov in drugih zdravilnih točk odpira potovanje v globlja prebujena stanja tvoje zavesti.

Mnoge svete kraje bodo spremljali sveti rituali – kanalizirane meditacije, predavanja, obredi s svetim kakovom, vodene joga vadbe … ki odpirajo tvoje srce in te povezujejo s tvojim bitjem. 

Potovanje v dolino bosanskih piramid je potovanje v tvoje notranje nevidne svetove ter duhovna aktivacija tvoje svetosti in življenjskega namena. Duhovni oddih je edinstvena priložnost za kratek umik od hitrega tempa vsakdanjega življenja, kjer v prisotnosti sedanjega trenutka še lažje prepoznaš čudeže obstoja.

Prebudi novo dimenzijo poslovanja tvojega (bodočega) podjetja!

Prijavi se na e-novičke in prejemaj brezplačne vsebine o novi dimenziji podjetništva, ugodnosti ter najave dogodkov in spletnih programov.

Spoznaj zgodbo podjetja Dream Creator!

Poslovanje podjetja je usmerjeno v razvoj inovativnih svetih predmetov, ritualnih izdelkov, vsebin in inspirativnih dogodkov, ki prebujajo tvojo duhovno dimenzijo. Pomagam ti odkriti tvoje življenjsko poslanstvo in uresničiti tvoje najgloblje sanje.