Vsebine o duhovnosti in podjetništvu, ki te podprejo pri odrkivanju tvoje vizije!

I.

Namen utelesitve

Da bi lažje razumeli namen utelesitve sem tega razdelil na dva dela – notranji in zunanji namen utelesitve – poslanstvo.

Se pa tako notranji kot zunanji namen utelesitve ves čas prepletata in zrsalita.

II.

Nova dimezija podjetništva

Podjetništvo v novi dobi planeta Zemlja dobiva nov namen in pomen. Trg se s pospešenim razvojem zavesti na planetu Zemlja iz dneva v dan spreminja. In s tem se spreminja tudi način poslovanja podjetij povsod po svetu. 

III.

Novo rojstvo podjetja

V zadnjih letih je število novih podjetij povsod po svetu močno naraslo. Kot odgovor na nove potrebe na trgu, se rojevajo nove ideje, ki se potencialno lahko razvijejo v poslovno priložnosti, te pa v nova podjetja. 

O novem rojstvu podjetja pa lahko govorimo še v enem primeru …

Vsebine o duhovnosti pa lahko raziskuješ tudi v Portalu duhovnih vsebin! To je spletno mesto, kjer so zbrane vsebine, ki te celostno podprejo pri uresničevanju tvojih sanj. Ob odkrivanju duhovnega sveta sva si skupaj s poslovno partnerko Anjo v zadnjih letih nabrala veliko znanja, ki ga v obliki spletnih programov in blog vsebin deliva s tabo. 

Želiva ti približati sveto duhovnost, zavestno življenje, manifestacijo, svete predmete … Vsega tega se dotakneva v brezplačnih blog vsebinah, ki jih najdeš na tem spletnem mestu.

Da boš del edinstvene in bogate izkušnje sva se odločila, da ob nakupu kateregakoli svetega predmeta na najini spletni strani prejmeš še spletni program!

Spletne programe sva ustvarila z namenom, da se s svetimi predmeti še globlje povežeš. Zavestno sodelovanje z njimi je ključ do izpopolnitve njegovega namena.

ODKRIJ SVET DUHOVNOSTI IN PODJETNIŠTVA!

Prijavi se na e-novičke in prejemaj brezplačne vsebine o duhovnosti in podjetništvu, ugodnosti ter najave dogodkov in spletnih programov.