Vsebine o duhovnosti in podjetništvu, ki te podprejo pri odrkivanju tvoje vizije!

Duhovnim vsebinam, ki so že objavljene na Portalu duhovnih vsebin blagovne znamke Dream Creator, se kmalu pridružujejo še vsebine o podjetništvu. 

Portal duhovnih vsebin je spletno mesto, kjer so zbrane vsebine, ki te celostno podprejo pri uresničevanju tvojih sanj. Ob odkrivanju duhovnega sveta sva si skupaj s poslovno partnerko Anjo v zadnjih letih nabrala veliko znanja, ki ga v obliki spletnih programov in blog vsebin deliva s tabo. 

Želiva ti približati sveto duhovnost, zavestno življenje, manifestacijo, svete predmete … Vsega tega se dotakneva v brezplačnih blog vsebinah, ki jih najdeš na tem spletnem mestu.

Da boš del edinstvene in bogate izkušnje sva se odločila, da ob nakupu kateregakoli svetega predmeta na najini spletni strani prejmeš še spletni program!

Spletne programe sva ustvarila z namenom, da se s svetimi predmeti še globlje povežeš. Zavestno sodelovanje z njimi je ključ do izpopolnitve njegovega namena.

ODKRIJ SVET DUHOVNOSTI IN PODJETNIŠTVA!

Prijavi se na e-novičke in prejemaj brezplačne vsebine o duhovnosti in podjetništvu, ugodnosti ter najave dogodkov in spletnih programov.